Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי "סוף העולם" בחצרים 21.12.2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

מקווה ששרדתם את סוף העולם בשלום...

אז יצאנו מהצפון ב 3.30 - מבול מטורף, ממשיכים לחצות את המדינה על כביש 6 - מבול מטורף, איזור קרית גת - מבול מטורף. כבר מתחילים להתכונן לראלי בוצי במיוחד...

5 דקות לפני ההגעה לפארק חצרים השמיים מתבהרים, השמש יוצאת, פשוט לא יאומן ואפילו נשאר ככה עד סוף האירוע. טיפת גשם לא ירדה בפארק חצרים אתמול !!

היה ראלי מצויין, סטייג' ארוך (כ- 15 ק"מ) ומגוון שבוצע 3 פעמים לאחר מעבר נוטס יחיד.

שמחנו לחזור לעניינים אחרי תקופה ארוכה, עוד יותר שמחנו לקטוף את המקום הראשון בקטגוריה GT/WRX קאפ מתוך 4 רכבים (למרות הבלבול הקל בפודיום)

רצינו להגיד תודה ענקית למארגן "קרוס קאונטרי" - מיקי, הדס ושאר החבר'ה על אירוע מצויין.

תודה לגבי סרוגו על הדחיפה קדימה בכיוון הנכון.

תודה ליובל מלמד - SPARCO ISRAEL על ההכנה המעולה של הרכב.

נתראה בספרינט !

צוות דר

PITS.jpg

גביעים.jpg

פורסם

המרוצי ראלי עדיין נערכים בלי קהל ?

אם לא ממש חבל שבקושי מפרסמים אותם ובודדים האנשים שיודעים עליהם... בתור אחד שמשתדל ללכת לכל אירוע מוטורי וחושב שזה חשוב להגיעה בתור קהל לפעמים כואב לי לראות תמונות של הפודיומים שמאחורה עומדים 30 - 40 איש... חלק מהאווירה זה הקהל וגם להתחיל תרבות מוטורית זה מקהל ואנשים שבאים לראות ספורט מוטורי.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אם לא ממש חבל שבקושי מפרסמים אותם ובודדים האנשים שיודעים עליהם... בתור אחד שמשתדל ללכת לכל אירוע מוטורי וחושב שזה חשוב להגיעה בתור קהל לפעמים כואב לי לראות תמונות של הפודיומים שמאחורה עומדים 30 - 40 איש... חלק מהאווירה זה הקהל וגם להתחיל תרבות מוטורית זה מקהל ואנשים שבאים לראות ספורט מוטורי.

הנה יש לך הזדמנות....

יום שישי הקרוב 28.12.2012 09:00 בבוקר. הפארק הצפוני של ערד. מירוץ מספר 2 באליפות ישראל בראלי ספרינט. כ - 30 צוותים הבטיחו מקומם.

ובעניין מרוץ הראלי - ברכות למנצחים קובי כהן והנווט המצויין שלו שי וכמובן למשפחת דר - שחוזרים אחרי הרבה זמן וכנראה - לנהוג ולנווט, לא שכחו.

אני אישית התרשמתי מהצוות של בן ארי (תסלח לי ניר, הפעם בגלל הנווט) - בפחות מחודש, דובי מילר בהספק מטורף - חוצה ישראל, ראלי חצרים והשבוע יהיה בראלי ספרינט בערד - איש הברזל!

נתראה בערד ביום שישי,

אלון

פורסם

האינטרס של כולנו הוא מירוצים עם כמה שיותר קהל, פרסום וספונסרים.

מדובר כאן בראלי השני בסך הכל שמתקיים במדינת ישראל באופן חוקי. כל הגורמים המעורבים עדיין לומדים את העניין.

להבדיל ממירוצי מוטוקרוס לדוגמה, שמבוצעים במתחם סגור, בראלי עם מסלולים בשטח פתוח - 15 ק"מ בסופ"ש האחרון אבל הרבה יותר בהמשך - השליטה בקהל קשה ביותר.

ברור מאליו שאם חס וחלילה יקרה משהו לצופה במהלך מירוץ - זאת תהיה הפעם הראשונה (וגם האחרונה) שנופיע כולנו במהדורת החדשות המרכזית.

בשנה הבאה האירועים יעלו בכמה רמות בהדרגה, בשיתוף פעולה צמוד עם הרשות לנהיגה ספורטיבית ועם משטרת ישראל, כולל כמובן פרסום מוקדם והזמנה של קהל לאירועים.

עוד קצת סבלנות - עדיף ללמוד ללכת לפני שמתחילים לרוץ.

פורסם

ספורט מוטורי :- ראלי חצרים 21/12/12

מאת דובי מילר

פורסם בתאריך 23-12-12 17:00

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2786

Kobi racing school

צוות קובי רייסינג זכו במקום הראשון בראלי שדה תימן 2 בקטגורית גרופ N הבכירה, היה קשה אבל כיף בטירוף, אנחנו רוצים להודות לצוות הטכני של יובל מלמד למארגנים ׳קרוס קאנטרי׳ ל׳מארשלים׳ ומעל הכל למנהל הקבוצה זלמן דגן שתומך בקבוצה מכל הלב.

66710_483256341725600_1364025115_n.jpg

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...