Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30CW תקלת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי יונדאי i30 CW מודל 2011, שנה וחצי על הכביש ו 20 אל"ק.

שלשום ניגשתי לרכב וגיליתי שאין חשמל! גם לא בנורת הקודן. גם חיבור המצבר לרכב אחר לא גרם לשום נורה בלוח המחוונים להדלק, וכמובן שלא להתניע.

דיברתי עם נציג במוסך שירות יונדאי, וההשערה היא שהפיוז הראשי נשרף.

הדאגה שלי היא לא עלות הגרירה או הפיוז (₪253 לפני מע"מ ועבודה), אלא העובדה שבכלל דבר כזה קרה - ועוד בזמן חניה של ארבעה ימים בלבד!

האם מישהו כאן נתקל או שמע על בעיה כזו?

האם מדובר בתופעה ידועה?

האם למישהו השערה לגבי סיבה אחרת לתקלה?

במידה ומדובר בפיוז ראשי, מה הסיבות שיכולות לגרום לתקלה כזו ועוד בזמן חניה, ואיך אוודא שזה לא יקרה שוב?

תודה.

פורסם

קרתה לי תקלה דומה ברכב שלי.

הנה הקישור :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=423170

צריך לבדוק ממה נגרמה שריפת הפיוז כי היא תוצאה של התקלה ולא הסיבה לתקלה.

מעבר לכך,ברכבך יש אחריות מלאה וצריך לבדוק עם החברה,האם בכלל עליך לשלם עבור תיקון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על השיתוף.

ברור לי שהאחריות מכסה את התיקון. אני מוטרד מעצם העובדה שיש לי רכב חדש (יחסית) - והוא מושבת. מה יקרה מחר? האם התחילו 'הצרות'?

במעמד הקניה הוצע לי להתקין חיישן רברס כחלק מחבילת 'הפינוקים' ללא עלות. ויתרתי על התענוג מהסיבה שחששתי מרמתם המקצועית של המתקינים - שייגעו במערכת החשמל כמה שפחות..

בגלל חוסר זמן עדיין לא גררתי את הרכב למוסך, אעדכן בהמשך.

פורסם
תודה על השיתוף.

ברור לי שהאחריות מכסה את התיקון. אני מוטרד מעצם העובדה שיש לי רכב חדש (יחסית) - והוא מושבת. מה יקרה מחר? האם התחילו 'הצרות'?

במעמד הקניה הוצע לי להתקין חיישן רברס כחלק מחבילת 'הפינוקים' ללא עלות. ויתרתי על התענוג מהסיבה שחששתי מרמתם המקצועית של המתקינים - שייגעו במערכת החשמל כמה שפחות..

בגלל חוסר זמן עדיין לא גררתי את הרכב למוסך, אעדכן בהמשך.

עדכון:

לטענת המוסך כנראה שנשכח אור דולק ייתכן אפילו בתא המטען. העובדה שבמשך ארבעה ימים הרכב לא היה בשימוש הביאה לריקון מוחלט של המצבר. לעובדה שהרכב לא התניע גם בחיבור כבלים הסביר המכונאי כי כאשר המצבר ריק לחלוטין - גם התנעה עם כבלים לא תעזור.

4 שעות טעינה והכל הסתדר.

פורסם
עדכון:

לטענת המוסך כנראה שנשכח אור דולק ייתכן אפילו בתא המטען. העובדה שבמשך ארבעה ימים הרכב לא היה בשימוש הביאה לריקון מוחלט של המצבר. לעובדה שהרכב לא התניע גם בחיבור כבלים הסביר המכונאי כי כאשר המצבר ריק לחלוטין - גם התנעה עם כבלים לא תעזור.

4 שעות טעינה והכל הסתדר.

לא תמיד נכון, אפשר לנסות לחבר כבלים, להניע את הרכב הנותן, לחכות חמש דקות ולתת למצבר להטען.

STI 2004

פורסם
לא תמיד נכון, אפשר לנסות לחבר כבלים, להניע את הרכב הנותן, לחכות חמש דקות ולתת למצבר להטען.

תודה, השכלתי.

• תוכן חדש...