Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת נסחפת. הג'יפ היה אחרי האוטו כשהיא עברה מאחוריו, והילדה רצה בצמוד למכונית החונה. כן, זה לא הכי בטוח, אבל הילדה יחסית גדולה ומודעת כנראה לכביש והדרמטיזציה כאילו היה לה "הרבה מזל" הוא פשוט לא נכון.

מצפיות חוזרות אני מסיק שדי נסחפת הרחק...

פורסם

צר לי, אך התיאור קצת (הרבה) מנפח את מה שנראה בסרטון בפועל. יתכן שבעיניים שלך זה היה נראה מפחיד פי כמה, אך מהזווית המצולמת לא נראה שהילדה היתה בסכנה כלשהי.

*עדכון* - הקדימו אותי.

פורסם

הגזמת.. ממש אבל..

נהג הסקודה לא יכול היה להגיב כי הילדה יצאה יחסית במקביל אליו.

והוא לא חתך לשום מקום, ההפך, היה על 2 הנתיבים ומהקטע עם הילדה התחיל לגלוש לנתיב הימני.

פורסם

יכול להיות שאתם צודקים. אני לא יודע מי מכם הורה, אבל הדבר הראשון הוא שהילדים הם הכי בלתי צפויים. המחשבה שלהם שונה לחלוטין משל מבוגר, וכך גם המודעות שלהם לסכנה, והתגובות שלהם. המרחק בין הילדה לרכב לא היה גדול אבסולוטית, ואם היה נוסע רכב במקביל לסקודה , נהג הסקודה לא היה יכול להיכנס לאמצע הנתיב.

כהורה - האירוע הזה מפחיד.

עזבו כהורה. אותי זה הפחיד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מפחיד !. לא היה חסר הרבה שיקרה אסון.

כהורה אני מנסה לחשב כמה צעדים קדימה את המהלכים של הילד בגלל שהוא יכול להיות כל כך לא צפוי, ולתת לילד לרדת לכביש זה מזמין מזמין אסונות. לא צריך דמיון מפותח בשביל להבין את זה.

פורסם (נערך)

לפי הסרטון הייתה קיימת כאן רמה כלשהי של סכנה מפאת עצם היותם של ילדים לא צפויים, כפי שנאמר. לכן, במצב בו ילדה רצה סמוך לרכב הנמצא בתנועה, אכן קיימת פוטנציה לתאונה. בכל מקרה, הכותרת בהחלט מנפחת את המוצג לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

האם יש פה חוסר עירנות וחוסר אחריות הורית? בהחלט.

האם הילדה כמעט נדרסה/ניצלה בזכות עירנות של מישהו? לדעתי לא.

כפי שכתבו, הילדה רצה במקביל לאוטו ולא הייתה כל כך קרובה לכביש.

קצת קשה להבין את ההורה שלה שהסכים לדבר כזה.

פורסם

הורים מטומטמים (של הילדה הזו), אין ספק. וגם חסרי אחריות.

(ולמי שיש ספק ויש ילדים בגיל הזה - אז לוקחים אותם יד ביד ומכניסים לאוטו. מהצד של המדרכה)

alfa 156 2.5.

פורסם

הזכרת לי שביום ראשון (שלשום) היה לי רגע של זיעה קרה.

נסעתי לאיזשהו אירוע וממש כשכמעט הגעתי ליעד נסעתי בכביש דו סיטרי עם נתיב אחד לכל כיוון כאשר בצד בו אני נוסע יש רכבים שחונים במקביל לחניה, הייתי על מהירות של 30-35 קמ"ש כשהמבט שלי נופנה קדימה אל הכביש אבל בהטיה לכיוון הרכבים החונים (מזל שיש לי את ההרגל הזה).

אני מתקרב לרכב ואני רואה בני זוג מעמיסים דברים לתא המטען של הרכב שלהם שחונה, אני כמעט מגיע אליהם ופתאום ילדה קטנה בת 3-4 רצה לי מהכיוון של בני הזוג היישר אל מרכז הנתיב שלי.

באינסטינקט מעכתי את הבלמים והסטתי את ההגה אל הנתיב הנגדי (הוא היה ריק עם טווח ראיה של כ-50 מ' קדימה).

הרכב נבלם כאשר הילדה עומדת ממש משמאלי, כלומר הרכב עבר אותה באיזה 1.8 מ' פלוס מינוס, אז ההורים זינקו ומשכו אותה אל המדרכה.

רק המחשבה מה היה קורה אם הייתי קצת פחות עירני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לכל אלו שטוענים להגזמה- היסח הדעת של ילדים יכול להשתנות ברגע. סתם דוג'- יכול להיות שהיא הייתה רואה חברה בצד השני של הכביש ורצה לכיוונה מתוך אינסטינקט, למרות שהיא גדולה ומודעת לסכנות שבכביש.

לעולם לא נותנים לילד לעבור ככה בצד הכביש, צריך להרגיל את הילדים לעבור רק דרך המדרכה.

פורסם

זו הסיבה שצריך לשים את בטיחות הילדים בעדיפות ראשונה- קודם תכניס את הילדים לרכב ותסגור את הדלתות (שאמורות להיות עם נעילת ילדים) ואז תטפל במה שמסביב- הכנסת ציוד לתא המטען וכו'.

כך אתה מונע מצד שבו הילד מסתובב במקומות שמסוכנים לו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...