Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומר לניקוי שטיחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה אתה מחפש, זול או איכותי? בדרך כלל הם לא הולכים ביחד.

אם יש לך כתמים על שטיחים של הרכב והם לא מגומי אז לחברת WURTH יש כל מיני מוצרים. יש להם אחלה מוצרים העניין הוא שהם לא תמיד זולים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תלוי מה אתה מחפש, זול או איכותי? בדרך כלל הם לא הולכים ביחד.

אם יש לך כתמים על שטיחים של הרכב והם לא מגומי אז לחברת WURTH יש כל מיני מוצרים. יש להם אחלה מוצרים העניין הוא שהם לא תמיד זולים.

לא מעניין מחיר

חשוב שיהיה מוצר שעושה את העבודה

יש קצת כתמים . השטיח סינטטי בצבע בז

הייתי מפרק ושולח לניקוי יבש\ייעודי אבל זה מורכב להוריד את השטיח , וגם השטיח לרוב מתכווץ אז לא בטוח שהוא ישב כמו שעכשיו הוא יושב .

במידה ולא ילך נזמין אחד חדש מארהב אבל זה שטיח לא זול .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מנסיון יש חומר יעודי של מישלין למושבים ושטיחים שהוא מצויין לכתמים קשים!

וגימור סופי לניקיון כללי חומר של סנו לשטיחים של בית שעושה עבודה מדהימה!

לשאוב טוב את השטיח, לרסס,לשפשף הרבה! ולשאוב שוב.

כדאי לחזור על התהליך פעמיים לתוצאה מושלמת!

(נוסה בהצלחה על שטיח צעיר בן 20)

פורסם

החומר המומלץ ביותר הוא קצף לניקוי מושבים וריפודי הרכב והבית הנמכר כמעט בכל חנות לאביזרי רכב, גש ורכוש לך אחד או יותר מהמוצרים האלה החומר הזה אפקטיבי מבחינת נקיון והלבנת השטיח והעלות שלו גם יותר זולה.

בהצלחה.

פורסם

אני בכל רכב שהיה וקיים ברשותי פירקתי את הריצפה ושלחתי אותה למכבסה ויצא מעולה++ הרגשה חדשה ברכב

פורסם
לא מעניין מחיר

חשוב שיהיה מוצר שעושה את העבודה

יש קצת כתמים . השטיח סינטטי בצבע בז

הייתי מפרק ושולח לניקוי יבש\ייעודי אבל זה מורכב להוריד את השטיח , וגם השטיח לרוב מתכווץ אז לא בטוח שהוא ישב כמו שעכשיו הוא יושב .

במידה ולא ילך נזמין אחד חדש מארהב אבל זה שטיח לא זול .

בבקשה, חפש כאן. אם תמצא אז שלח לי הודעה.ישנן לא מעט חנויות שיהיו מוכנים להזמין את זה עבורך.

http://www.wurthusa.com/web/media/downloads/pdf/pdf_catalog/04_Chemicals_Nov2012.pdf

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...