Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמעניין אותי לדעת זה בקשר לסוגי ההקרנות. אני יודע שיש HFR ואני יודע שיש 3D אבלנתקלתי במושג HFR 3D. השאלה שלי היא, אם אני הולך ל HFR זה גם אוטומטית יהיה ב 3D? או ש 3D זה בנפרד ו HFR זה בנפרד?

פורסם

HFR זה גם 3D בטכנולוגיה חדשה 48 פריימים לשניה לעומת ה24 בסטנדרט הרגיל של ה3D.

הדמויות נראות אמיתיות יותר, כאילו הן לידך, אבל יש גם חסרון שלפעמים יש הרגשה שהן לקוחות מסרט דוקומנטרי/מהדורת חדשות.

בVIP לדוגמא הם לא יודעים להגיד מה מוקרן שם, HFR או 3D רגיל, יש קצת בורות בנושא מצד אנשי השירות.

בכל מקרה כדאי לנסות ולהחליט לבד.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא משנה איזה גרסה תראה, זה אחד הסרטים הטובים אי פעם :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי ב-IMAX.

בתור ילד שגדל על ההוביט, הסרט ממש לא תואם את האווירה של הספר. הוא יותר פריקוול של שר הטבעות.

זוגתי התלוננה על האורך ולא נהנתה (פעם ראשונה!).

ילדתי, בת 10, מאוד נהנתה ולא היה לה ארוך בכלל (אבל זה סרט קצת מפחיד ואלים לילדים בני 10. אם יש לכם ילד שעוד מפחד ממכשפות, הסרט יבטיח לכם לילות ארוכים ללא שינה...).

אני מאוד נהנתי.

סרט הרפתקאות לפנים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני ראיתי בIMAX

האמת שפחות נהניתי מהסרט הזה לעומת שר הטבעות

זה נראה כמו ספין אוף אבל לילדים.

עלילה ארוכה מידיי יכלו לקצר בכמה דקות טובות.

מה שכן ה3D היה יפה מאוד.

404

פורסם

זה גם מה שאני צפיתי (דו מימד,יס פלאנט לב המפרץ חיפה).

אכן זה מרגיש כמו המשך לשר הטבעות (כמו שציין הבמבי,פריקוול) ולא כמו משהו נפרד לחלוטין (standalone film)

נו טוב,נקווה שבשני חלקים הקרובים (2013+2014 :|) ייפצו אותנו ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחלה. אז אם HFR זה גם 3D אז אני אלך על ה HFR ומקווה שלא ארגיש שאני צופה באופרת סבון.

אלך השבוע וכבר ממש מצפה לסרט

פורסם
נמרך מידי, טיפה ילדותי... ואין דמות להזהות איתה כרגע(אולי בהמשך..)

ה10 דקות עם גולום לדעתי שוות את כל הסרט, נתן הצגה

נכון שילדותי יחסית, אבל אם נסתכל על הסרט כאגדה/הרפתקה אז אפשר להנות.

מי שאהב את הכניסה לפרטים הקטנים בשר הטבעות, את הדמויות המיוחדות,את הנופים והיצורים יהנה גם כאן

הסצנה של הגמדים בתוך הבית ארוכה, כפי שתיארו אותה בספר.

בגדול נהנתי

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הספר שעליו מבוסס הסרט אמור להיות ספר ילדים. זה לא אמור להיות סרט אקשן עם דם ומלחמות.

עכשיו חסר להם שיורידו פרטים מהספר כמו שעשו בסרטי שר הטבעות (המעולים), 3 סרטים על ספר קטנצ'יק כזה?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...