Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כחודשיים פרסמתי כאן את הבעייה שלי : "כשאני נוסע בעלייה ועוצר בגלל רמזור\פקק , אז וכשאני מנסה להתחיל בנסיעה שוב הרכב נכבה לפעמים (ובמקרים הטובים הוא רק כמעט ונכבה) ". - לא ממש ידעתי להגיד מה גורם לבעייה (חשבתי בהתחלה שזה משהו שקשור להילוכים). אבל בדיוק באותם ימים שפרסמתי כאן את ההודעה, אז הבעייה נפסקה מעצמה.

לדעתי ה"תיקון" נובע מזה שאני נוסע עכשיו בלי מזגן (כי לא ממש חם).

נתונים נוספים:

הרכב מעביר הילוכים כמו שצריך בזמן נסיעה.

הרכב קצת רועש ואין בו מד סל"ד לכן בזמן עצירה קשה לי להגיד האם הסל"ד יציב(כנראה שלא?!)

מחיפוש של מקרים דומים בפורום (רכב נכבה כתוצאה ממזגן וכיו"ב) ומהתשובות שקיבלתי כאן, הכיוון שמסתמן הוא אולי בעייה במנוע צעדים/ מייצב טורים.

האם האבחנה שלי נכונה? האם יש דברים נוספים שיכולים לגרום לתקלה?

ובכל מקרה האם מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין וזול באיזור חיפה (טירת כרמל גם סבבה,קריות זה גבולי אבל גם אפשרי)?

• תוכן חדש...