Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב - ~70,000

מיועד לזוג + שלושה ילדים

רכב חדש ככל האפשר ...

ושאלת בונוס - האם כדאי לקנות מליסינג ? ואם כן, ממי כדאי ?

תודה,

גיא

פורסם

מה זו הכותרת הזו?

ערבבת את הכל בכוונה?

פלואנס, I30 סטיישן- הייתי הולך על אחת מהן עם שלושה ילדים.

בעניין ליסינג- תלוי באיזה מצב תמצא את הרכב. כלכלית זה יהיה חסכוני יותר ברכישה.

פורסם

יש לי המלצה שונה - אם בכוונתכם להחזיק רכב מעל 5 שנים, תכנס לאחת מחברות ליסינג גדולות ותיקח פוקוס 2010.

הוא יהיה הכי חדש לתקציב או הכי זול לשנתון.

אם הרכב יוחלף תוך זמן קצר, המלצתי היא יונדאי I30CW . משמעותית יותר מבוקש מפוקוס בתור משומש, אבל גם יעלה יותר עכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקרוז תוכל מאוד להתאים לכם,

הרכב מאוד מרווח, בטיחותי ונוח למשפחה.

בתקציב שלך תוכל למצוא מודל 2010 או חדש יותר מליסינג.

כל עוד הרכב מתאים לצרכים שלך ומוצא חן בעינייך, אני לא מוצא סיבה שלא לרכוש מליסינג.

תקפיד לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית תמיד.

פורסם

אם מדובר על אבזור ונוחות אז הפלואנס

אם מדובר על אמינות עם פחות נוחות ואבזור אז פוקוס (הייתה לי ב-3 שנים האחרונות עם תקלה יחידה במחשב הרכב)

פורסם

הקרוז הראשונה שהגיעה(הייתה לי בליסינג שנה) הייתה אוכלת דלק ברמות(1-8).

מבפנים היא נחמדה(נוסעת גרוע אבל).

פלואנס נוחה אך גם כבדה מאוד יחסית למנוע.

יונדאי I30 היא היחידה שתיתן לך ביצועים סבירים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...