Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ששמתם לב החלטתי לשפר את הרכב ולהשאר ב Stage 1.

התחיל עם שיפור קוסמטי : קרבון במראות, בחצאיות ובספויילר ובנוסף פס אדום מדליק מקדימה ( במציאות זה מרשים יותר מהתיאור) - באדיבות ( ובתשלום..) ל סאן פילם בקמת גן. דרך אגב, בבדיקה בדיינו, זה לא הוסיף שום כוח לצערי :lol:

אז ממשיך עם הצ'יפ בשרשור אחר - החלטה השבוע.

הוזמנו והגיעו צמיגים - GY eagle f1.שיורכבו לאחר השבת הבאה ( יום "הדרכת נהיגה" למועדון אלפא).

השלב הבא - הקשחת והנמכת הרכב. כן, קראתם נכון, להקשיח את ה CUP הקשוחה.

אני נמצא על "המסלול" שיש לנו בארץ לפחות פעם בשבוע.

נסעתי עם חבר על CUP מוקשחת עם קפיצי אייבך. ונהיינתי. הרכב מרגיש חזק ומדוייק יותר וזה היה הכי קרוב שהרגשתי לנהיגה שעשיתי בווגאס על כמה מכוניות סופרקארס.

מעבר לם אייבך (שהחבר הרכיב) - מה אני צריך לבדוק ? אילו מוצרים ישנם ?

תודה ליועצים.

יוסי

פורסם

איך המתלים במגאן ביחס לסטים של kw? הייתי בודק את זה וtein, פחות מזה אני מניח שרק ייגרע מהרמה הקיימת.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

בחו"ל יש גם קפיצים של H&R שאמורים להיות יותר קשיחים מהאייבך... יש כאלה שטוענים שהאייבך פחות קשיחים מהמקוריים שבCUP...

פורסם

אם אתה מתכוון לכוכב יאיר, אז תן לי להזכיר לך שמדובר במסלול של עד 80 קמ"ש בפניות, במקרה הטוב. מכונית כמו שלך במסלול כזה לא מנצלת רבע מהיכולות שלה.

בנוסף, אני לא רוצה לדמיין אפילו כמה שעות אדם הושקעו בתכנון מערכת המתלים המשובחת של המגאן RS. אתה באמת חושב שיעזור לך להנמיך ולהקשיח אותה? אפילו אם תקנה ערכת קויל אובר איכותית בסכום חמש ספרתי, זה באמת ישפר לך את חווית הנהיגה בכביש? מציע לך לעשות עוד קורסי נהיגה מתקדמת לפני שאתה משנה משהו באוטו שהוא ממילא מהטובים בתחומו, אם לא הטוב ביותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם אתה שואל את דעתי, תעשה מה שדרור עם ה קאפ עשה, הוא אומר שזה ממש שינה את היציבות של הרכב.

על תשכח שגם אתה עם גאנט 18 והוא עם 19 אז אצלך זה יהיה הבדל יותר טוב .

פורסם
עם אתה שואל את דעתי, תעשה מה שדרור עם ה קאפ עשה, הוא אומר שזה ממש שינה את היציבות של הרכב.

אני לא מנסה להעליב, פשוט מנסה להבין - מה זאת אומרת "שינה את היציבות של הרכב"?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כמו sronis גם אני חושב שעדיף להשאיר את הרכב כמו שהוא.

הרכב תוכנן והונדס כך שיהיה איזון ברכב, החלפה של הקפיצים, בולמים וכו' תפגע באיזון הזה.

They are trying to ban me...

פורסם
אם אתה מתכוון לכוכב יאיר, אז תן לי להזכיר לך שמדובר במסלול של עד 80 קמ"ש בפניות, במקרה הטוב. מכונית כמו שלך במסלול כזה לא מנצלת רבע מהיכולות שלה.

בנוסף, אני לא רוצה לדמיין אפילו כמה שעות אדם הושקעו בתכנון מערכת המתלים המשובחת של המגאן RS. אתה באמת חושב שיעזור לך להנמיך ולהקשיח אותה? אפילו אם תקנה ערכת קויל אובר איכותית בסכום חמש ספרתי, זה באמת ישפר לך את חווית הנהיגה בכביש? מציע לך לעשות עוד קורסי נהיגה מתקדמת לפני שאתה משנה משהו באוטו שהוא ממילא מהטובים בתחומו, אם לא הטוב ביותר.

שכנעת אותי..

תודה

פורסם

רוני, רק בשביל להוציא ממך את המשפטים האלו , היה שווה להתחיל את השרשור . זה ישמש כנגדך כשיעלה הדיון פוקוס ST מגאן RS :lol:

דרך אגב , במגאזין אוטו שקיבלתי כמנוי (אתמול.. באיחור אופנתי או שלא, כל חודש זה זז כמה ימים) יש את ההשוואה בין השתיים.

מה שכן, החברה באוטו יצירתיים והכריכה הודבקה הפוך לתוכן העיתון - קונספט מעניין:wink:

פורסם
אני לא מנסה להעליב, פשוט מנסה להבין - מה זאת אומרת "שינה את היציבות של הרכב"?

בעל הרכב לא מגיב כאן וחבל, ואם הוא היה מגיב היה מספר על החוויה של הנהיגה.

אבל כמו שרשמת להתחיל בקורס נהיגה מומלץ יותר כל שיפור אחיזה כל שהוא.

פורסם
רוני, רק בשביל להוציא ממך את המשפטים האלו , היה שווה להתחיל את השרשור . זה ישמש כנגדך כשיעלה הדיון פוקוס ST מגאן RS :lol:

דרך אגב , במגאזין אוטו שקיבלתי כמנוי (אתמול.. באיחור אופנתי או שלא, כל חודש זה זז כמה ימים) יש את ההשוואה בין השתיים.

מה שכן, החברה באוטו יצירתיים והכריכה הודבקה הפוך לתוכן העיתון - קונספט מעניין:wink:

:lol:

תראה, אני צריך לסובב קצת את האמת בשביל למנוע ממך לעשות שטויות :wink:

בנוגע למגזין - הבנתי שהיו להם בעיות עם הדפוס החודש. אני אברר מה קורה שם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...