Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגולן עדיין יש אפשרות לבחור מספרים יפים, וזה אפילו לא עולה כסף.

לשני בנים שלי סידרתי מספרים יפים מאוד (כל אחד מהם מורכב משתי ספרות שונות בלבד)- אבל זה היה בימים הראשונים לאחר עלית החברה לאויר. עם זאת לפני מספר ימים בדקתי באתר כמה מספרים שאילו היו על כלי רכב rOOmUSh היה בהחלט מצלם לשרשור שלו, והם היו פנויים.

הכנס לאתר של גולן ונסה את מזלך, אני חושב שתוכל למצוא מספרים הבנויים מ-3 ספרות שונות בהרכבים יפים. בסופו של דבר כנראה רוב המצטרפים ניידו את מספרם הישן והמוכר וויתרו על האופציה למספר יפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגולן עדיין יש אפשרות לבחור מספרים יפים, וזה אפילו לא עולה כסף.

לשני בנים שלי סידרתי מספרים יפים מאוד (כל אחד מהם מורכב משתי ספרות שונות בלבד)- אבל זה היה בימים הראשונים לאחר עלית החברה לאויר. עם זאת לפני מספר ימים בדקתי באתר כמה מספרים שאילו היו על כלי רכב rOOmUSh היה בהחלט מצלם לשרשור שלו, והם היו פנויים.

הכנס לאתר של גולן ונסה את מזלך, אני חושב שתוכל למצוא מספרים הבנויים מ-3 ספרות שונות בהרכבים יפים. בסופו של דבר כנראה רוב המצטרפים ניידו את מספרם הישן והמוכר וויתרו על האופציה למספר יפה.

הממשק שלהם מעצבן כי הוא לא נותן לחפש מספר שמורכב נגיד מ *5*5*5* וכל פעם צריך מחדש להגדיר מספר ספציפי.

פורסם

מצאת לך בילוי לערב.

אין בעיה לפנות לחברות האפ"ס - הן תשחמנה לגבות ממלך 100פ ש"ח תמורת המספר ה"יפה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
נתקלתי היום בבנאדם שיש לו מספר 05x-777777x

הוא כמובן לא היבואן של מרצדס ולא איזה דמות חשובה.

תהיתי איך ניתן להשיג מספר כזה?

אני יכול לאמר לך בודאות שהוא לא היבואן של מרצדס

מהסיבה הפשוטה שזה לא המספר שלו...

וגם לא של גרושתו :lol:

אה ולגבי מספר זהב, יש המון למכירה ביד 2

יש שם כמה שעפים על עצמם וחושבים לגזור מיליונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מצאתי טלפון נחמד בגולן, בלי תשלום.

מניח שמספרים כמו שאתה מחפש ימכרו תמורת תשלום.

המספר שלי בגולן הוא בסגנון 058-XYX0YXY

רוב הספרות חוזרות על עצמן, המספר כולו לא מורכב מהרבה ספרות.

לא מספר וואו, אבל לא עלה לי כסף, ויותר נחמד מסתם איזה מספר כמו 05X-9267417 (סתם המצאתי מספר, אל תנסו לחייג! :roll:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראיתי אתמול בעמוד האחרון בלוח פוקוס.

מספרי זהב, אבל לא נוצצים!

אם אתה רוצה אני יכול לצלם לך ולשלוח למייל.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אני לא אוהב שמשחקים עם שתי ספרות במספר כי אז אתה מתבלבל (רגע זה 78 או 87?)

אני אוהב סדרות. הרבה יותר קל לזכור את זה עפ"י רצף או סדרת מספרים.

לי יש מספרים שבנויים בסדרה:

058-58-12345

058-58-54321

058-4321-058

058-4848-058

058-6868-058

אם אתה רוצה לקנות אחד מהם דבר איתי בהודעה פרטית.

פורסם

מנסיון,

לא כדאי לך לקחת מספר עם רצף מטורף 0544444444 או משהו בסגנון כי פשוט אי אפשר לחייג את זה... להקריא מספר כזה זה סיוט... קח משהו קליט וקל כמו 054-500-50-50 או משהו בסגנון.

פורסם

בהוט מובייל מוכרים מספרי זהב ב 500 ש"ח לאחד

לי יש מספר זהב שלא בשימוש אם תיהיה מעוניין לרכוש פנה בפרטי לא מחיר בשמיים

053- XYX9999

פורסם
מנסיון,

לא כדאי לך לקחת מספר עם רצף מטורף 0544444444 או משהו בסגנון כי פשוט אי אפשר לחייג את זה... להקריא מספר כזה זה סיוט... קח משהו קליט וקל כמו 054-500-50-50 או משהו בסגנון.

גם זה קצת בעייתי

כשתאמר את המספר זה יכול להשמע 550 ולא 500-50

404

פורסם

לי שוכב סים של הוט מוביל במסלול 10 אגורות עם המספר 057-XXYXXYY בנוי משתי ספרות.

שלך ב250 שקל (עלויות החלפת בעלים עליך) אם תרצה.

• תוכן חדש...