Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפ קטן למפרסמים בלוח יד2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המודעות בלוח יד2 ממוינות לפי תאריך + ושעת פרסומן. כמובן שמודעות "טריות" זוכות לחשיפה גבוהה יותר.

המפרסם יכול אחת ל-3 שעות לעדכן את המודעה. אני בכוונה לא משתמש בשורש "הא קוף פה צדי הא" ומבקש מהמגיבים גם כן לא להשתמש בו, על מנת שהשרשור לא יעלה בגוגל, ע"מ שיד2 לא יסגרו את הפרצה.

באיזור האישי (תמונה 1) יש כפתור (השלישי) לביצוע הפעולה. לאחר ביצועה הכפתור נעשה אפור ולא פעיל, ובכיתוב למטה נרשם מתי אפשר לבצע את הפעולה שוב (תמונה 2).

ועכשיו לטיפ: לחיצה על כפתור "עדכן סטטוס" (וזאת מבלי לשנות את סטטוס המודעה, כמובן) מבצע את אותה פעולה ממש, ואפשר לבצע אותה בכל דקה אפילו (מצויין אם אתם עובדים מול מחשב או מוכשרים בתכנות סקריפט שיעשה זאת עבורכם).

אפשר להווכח שמלבד עדכון השעה בתחתית (תמונה 3), בחיפוש ביד2 המודעה שלכם עברה למקום גבוה יותר.

ScreenHunter_03 Dec. 09 12.27.jpg

ScreenHunter_04 Dec. 09 12.28.jpg

ScreenHunter_05 Dec. 09 12.29.jpg

:turn-l:
פורסם

אבל פותח השרשור בפירוש ביקש לא להשתמש בשורש :|

ונראה לי שלא הבנת, הכוונה היתה שלחיצה על כפתור אחר (ע"ע "הראשון") עושה את אותה הפעולה של הכפתור המיועד לכך (ע"ע "השלישי"), רק בלי שתצטרך להמתין 3 שעות בין פעם לפעם.

פורסם

ואם כבר מדברים על האתר הזה לסחר בחפצים משומשים,

תוך כמה זמן הטלפון הזמני שהוקצה למודעה מסויימת מפסיק להפנות לטלפון האמיתי?

במה זה תלוי?

זה משנה אם המודעה עוד פעילה או לא?

זה משנה אם בוצעה בה הפעולה שפותח השרשור דיבר עליה והס מלנקוב בשמה?

אה, ואם למישהו יש איזה תסריט לינוקסי מוכן בעניין זה (בשיטה הרגילה, אני מתכוון להפעיל אותו עם קרון באופן יומי, לא יותר מזה) אני אשמח :idea:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הטלפון מוקצה כל עוד המודעה פעילה. והמודעה פעילה כל עוד אתה מחדש אותה. לא נראה לי שיש הגבלת זמן כלשהי (היתה לי מודעה ש"חייה" יותר מ-3 חודשים).

אחרי הורדת המודעה המספר מוחזר למאגר ומוקצה מחדש. השבוע התקשרה אלי למודעה של הסאני דבילית אחת כדי "לשאול אם האייפד שפרסמתי מזמן עדיין אקטואלי" אז הסברתי לה שלא רק האיפד יד שנייה, גם מספר הטלפון.

:turn-l:
פורסם

man cron:

http://www.manpagez.com/man/5/crontab/

קרון הוא באמת דבר די פשוט.

בסך הכל שעון מעורר משוכלל שיודע להפעיל פקודה נתונה בזמן מוגדר. הזמן יכול להיות במחזוריות חודשית, יומית, שבועית, שעתית, או כל מיני קומבינציות של הנ"ל (נניח 7 דקות אחרי כל שעה עגולה ביום שישי ה13 שנופל בחודש אי זוגי. נראה אותך חושב על שימוש הגיוני לתזמון כזה.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...