Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה סיד או רנו לוגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני רוצה לרכוש סטיישן שנת 2010 +- והמליצו לי על רנו לוגאן אולם ראיתי שקאיה סיד סטיישן קיבלה המון חוות דעת טובות אם יש מי שהתנסה בשני הרכבים אשמח לקבל חוות דעת, נוחות, דלק וכו'

תודה מראש

פורסם

אם אינך זקוק ל-7 המקומות של הלוגאן אז הסיד עדיפה בהחלט.

היא מודרנית ובטיחותית יותר, נוחה יותר, בעלת תא נוסעים איכותי יותר ומאובזר יותר והלוגאן מרגיש לידה דיי מיושן וכמעט רכב מסחרי קטן.

פורסם

אם אתה מקפל את שורת המושבים השניה בסיד מתקבל תא מטען גדול מאוד.

אני חושב שצריכת הדלק תהיה דיי דומה, אולי יתרון קל לסיד אבל מבחינת איכות ונוחות היא לוקחת בענק.

פורסם
חשובה לי הנוחות, תצרוכת הדלק אבל גם צריך מקום להעביר ציוד, מצד שני לא רוצה ממש טנדר

כמו שכבר נכתב כאן, הסיד מכונית איכותית ומודרנית יותר. גם מבחינת רמת בטיחות, הסיד עדיפה. הלוגאן מתאימה מאוד לדעתי למי שמחפש רכב 7 מקומות ואין לו תקציב לרכוש מיניוואנים כמו סיטרואן C4 פיקאסו או פורד S מקס.

אגב, אתה סגור על שני הרכבים האלו?

כי בערך באותו הסכום אתה יכול לקנות גם סיטרואן C3 פיקאסו ידנית, שתהיה חסכונית יותר בדלק וגם לה יש הרבה מקום בתא המטען. גם סקודה רומסטר יכולה אולי להתאים ובהתאם לתקציב אולי תמצא גם את הדגמים החדשים יותר, עם המנוע טורבו TSI שהוא עוד יותר חסכוני.

• תוכן חדש...