Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס E W211 שנת 2007 מים על שטיח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשני גשמים האחרונים יש לי בעייה של רטיבות מים על השטיח של נהג (כמות מים לא גדולה). אין מים מתחת לדשבורד, על שטיח בד, מסביב למושב לנהג ואיפה פדליות אלא רק על שטיח הגומי. זה גם לא מהחלונות בדלתות וגם לא מהשמשה. מחשבה ראשונה כמובן רדיאטור חימום פנימי. אבל, חשוב לציין שזה לא נוזל קירור שלא יורד במילימטר וגם לא נוזלים אחרים של הרכב שלכולם יש צבעים. לדעתי מדובר במי גשם. לא ברור לי מאיפה נכנסים המים. דלתות אטומות היטב, שמשה קדמית גם.

בגשמים של העונה הקודמת לא היה את הבעייה הזאת.

אני בטוח שהמים לא אחד מנוזלי הרכב.

מים מופעים לא מיד אחרי הגשם, אלא בערך כעבור יממה כאשר הרכב עומד.

האם ייתכן שמי גשם נכנסים דרך תעלות האויר מבחוץ? אולי בנסיעה מים נכנסים לתעלות ואחרי זה יורדים?

ציירתי ציור כדי להמחיש איפה המים.

אני חושד אולי ניקוז כלשהו נסתם.

אשמח לרעיונות.

Water.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שעברו כמעט 4 חודשים, אבל תנסה לבדוק אולי ניקוז נסתם בתעלת ניקוז שלפני הקיר אש.

לא יודע איך זה במרצדס אבל בפאסאט שנת 2000 ובאאודי A6 עד 2010 (למרות שהמצבר עבר להיות בתא מטען ב2005) זה כמו בסרטון הנ"ל:

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

תודה על התגובה.

הבעיה הייתה בפילטר אויר שלא היה מורכב כמו שצריך (הוא לא היה סגור עד הסוף ודרך הרווח עברו מים לתעלות אוורור). אחרי שסגרו אותו כמו שצריך זה פתר את הבעיה. זה לא היה תקלה של ממש, אבל זה גרם הרבה אי נעימות.

בכל אופן על הדרך גם בדקו ניקוזים.

הסיבה שנכנסו לשם מים בגלל ששרוול של בית פילטר אויר עובר מתחת למכסה מנוע בחלק שיש לו רשת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני שמח שפתרת את התקלה (שהאמת זו לא כזו תקלה, אבל כן גורם לאי נוחות מעצבן כזה וברכב הזה עדיף לפתור את זה מהר שלא יגיע לאי-אלו צמות חשמל שבטח נמצאות באזור) , גם די תיארתי לעצמי שכבר עלית על זה, אבל כשקראתי את השאלה שלך הסרטון ההוא ביוטיוב ישר עלה לי לראש.

בכל אופן שיהיה לנו שבת שלום 8)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

תודה. שבת שלום.

לרכב הזה יש מספר בעיות שיכולות להיות קשורות לעינין: זה ניקוזים אם מזניחים אותם וניקוז מזגן שגם יכול לגרום לבעייה הזאת.

• תוכן חדש...