Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 1.3 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 100K לרכב חדש ואחרי כל ההמלצות ונסיעת מבחן מוצלחת החלטתי ללכת על טויוטה

יאריס! היה חושב לי שהרכב יהיה ידני, ושיהיו לו 5 דלתות. למרות שהיאריס TS קצת חורגת מהתקציב

היא נפסלה כליל בגלל העניין של ה-5 דלתות. אני כנראה עומד להזמין את הרכב בימים הקרובים.

לפי מה שראיתי בפורומים השונים כווולם, אבל כווולם חוץ ממני קונים את ה-1.3 האוטומטית :oops: , ואם כבר

מישהו קונה ידני אז הוא אולך על ה-TS. מה אתם אומרים על ה1.3 הידני? הביצועים שלה מבחינת

זריזות לא רעים בכלל וצריכת הדלק מעולה!

אני פשוט מפחד ליפול בין הכיסאות מבחינת השוק, כי מי שירצה יאריס ידנית יחפש לרוב בטח את ה-TS.

האם לדעתכם תהייה לי בעיה למכור את האוטו בעוד 3-4 שנים?

תודה!

פורסם

יש בכלל יאריס 1.3 ידנית ?

וואלה היאריס הידניות היחידות שראיתי היו או טי אס או 1000 כמו שהייתה לנו בשנת 2000.

אבא שלי נפטר ממנה בטענה ש"היא לא סוחבת" .

ים long time no

פורסם

ברוך הבא לפורום!

אתה אוהב את האוטו? תקנה!

לדעתי תמיד יהיה מי שירצה 5 דלתות ולא שלוש, בדיוק כמוך. מה גם שהTS נוחה פחות מהגרסה הרגילה. לדעתי לא תהיה בעיה למכור אחת. בטח לא עוד שלוש ארבע שנים, ברכבים הקטנים יש הרבה יותר ידניים מאשר במשפחתיות.

בקיצור, קח נסיעת מבחן תראה שאתה אוהב את הרכב, ותתחדש.

אגב סתם בשביל הידע, אני מחפש 1.3 ידנית 5 דלתות (לא בשבילי).

גיא.

פורסם

:) וגם אני מחפש כזו, בשביל אמא שלי.

היא לא נוהגת על אוטומט לעולם, לא רוצה מנוע 1.0 (למרות שאני מנסה לשכנע אותה שכן), לא צריכה TS, ורוצה 5 דלתות כדי לא להזחיל אנשים למושב האחורי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כדאי מאד שלפני הקנייה תעשה על האוטו נסיעת מבחן,או לפחות סיבוב רציני.ביאריס 2003 והילך הוחלף ההגה ההידראולי בהגה חשמלי א-לה-פונטו ספייס,רק הרבה יותר גרוע,שממש מוציא כל חשק לנהוג באוטו הזה!חבל,חבל שבשל פופוליזם זול ואולי חיסכון מזערי בדלק,הרסו את אחד הדברים היותר טובים שהיו בקטנה המוצלחת הזו(רק חבל שאין לה תא מטען,מה שמונע ממנה להמכר יותר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כדאי מאד שלפני הקנייה תעשה על האוטו נסיעת מבחן,או לפחות סיבוב רציני.ביאריס 2003 והילך הוחלף ההגה ההידראולי בהגה חשמלי א-לה-פונטו ספייס,רק הרבה יותר גרוע,שממש מוציא כל חשק לנהוג באוטו הזה!חבל,חבל שבשל פופוליזם זול ואולי חיסכון מזערי בדלק,הרסו את אחד הדברים היותר טובים שהיו בקטנה המוצלחת הזו(רק חבל שאין לה תא מטען,מה שמונע ממנה להמכר יותר).

לנו יש יאריס 2002 עם ההגה ההידראולי. עדיין אני לא מוצא כמעט שום חדוות נהיגה ספורטיבית בה. לנהיגה רגילה זה לא ממש משנה אם ההגה חשמלי או הידראולי, אלא רק אם החשמלי מאוד מאוד לא מדויק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מגיפת ההגאים החשמליים כנראה לא פסחה על אף יצרן,וכמעט כל החדשות מצויידות בו,והוא תמיד פחות טוב מההגה ההידראולי הרגיל,אלה שביאריס ההבדל מורגש במיוחד.ברוב המקרים ההגה שלה קל מידי,לא לינארי וההתנגדות שלו מלאכותית.תשווו בין ההיגוי של הפיג'ו 306 לזה של ה 307 ותבינו.אפילו הפוקוס נפלה קורבן לאופנה הזה,ולפי מה שקארתי במבחן בירחון גרמני,ההיגוי שלה קולקל ללא הכר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי האישית חבל להוציא כסף על רכב חדש. בשנה הראשונה תיהיה ירידת מחיר רצחנית שלא לדבר שבתקציב של 100K אתה יכול לקנות רכב יד שניה הרבה הרבה הרבה יותר טוב. לא היית מעדיף פורד פוקוס 5 דלתות? לדעתי אי אפשר בכלל להשואות ביניהן ומה אתה אומר על פג'ו 206? לדעתי חבל לקנות רכב חדש(זאת דעתי האישית בלבד)

פורסם
לדעתי האישית חבל להוציא כסף על רכב חדש. בשנה הראשונה תיהיה ירידת מחיר רצחנית שלא לדבר שבתקציב של 100K אתה יכול לקנות רכב יד שניה הרבה הרבה הרבה יותר טוב. לא היית מעדיף פורד פוקוס 5 דלתות? לדעתי אי אפשר בכלל להשואות ביניהן ומה אתה אומר על פג'ו 206? לדעתי חבל לקנות רכב חדש(זאת דעתי האישית בלבד)
קודם כל תודה לכולם!

עשיתי נסיעת מבחן של חצי שעה בערך ואני לא כל כך מבין מה הבעיה עם ההגה...

עד עכשיו נהגתי בכלל על איביזה 93, בלי הגה כוח, והשינוי נראה לי שינוי מרענן.

לגבי חדש-משומש...רכב משומש יתחיל להתפרק לפני הרכב החדש! ואני מעדיף לקנות חדש, ולמכור אותו לפני שהוא מתחיל להתפרק.

ובמה בדיוק עדיפה ה-206 1400 על היאריס?

פורסם
קודם כל תודה לכולם!

לגבי חדש-משומש...רכב משומש יתחיל להתפרק לפני הרכב החדש! ואני מעדיף לקנות חדש, ולמכור אותו לפני שהוא מתחיל להתפרק.

במקרה של יאריס זה לא יתפרק .... לא החדש ולא המשומש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קודם כל תודה לכולם!

הרבה יותר נוחה, יותר יפה (לדעתי),

לעומת זאת, זאת צרפתייה, הגיר האוטומטי שלה לא משהו בלשון המעטה..

פורסם

אם אתה קונה רכב יד שניה מליסינג של שנת 2002 אחרי בדיקה בקומפיוטסט זה יהיה רכב כמעט כמו חדש.

ההבדל היחידי הוא שאתה תקבל רכב הרבה יותר טוב במחיר שווה ואף קטן יותר. אני אישית הייתי הולך על פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2002 רכב סוף הדרך. ת'אמת אני לא מבין מה היאריס עד כדי כך טובה?! כאילו, אני לא חשבתי על הרכב הזה בחיים כמשהו טוב... נראה לי כעוד רכב קטן ופשוט... אם אתם אומרים שהוא כל כך טוב אז מי אני שאדבר

פורסם
אם אתה קונה רכב יד שניה מליסינג של שנת 2002 אחרי בדיקה בקומפיוטסט זה יהיה רכב כמעט כמו חדש.

ההבדל היחידי הוא שאתה תקבל רכב הרבה יותר טוב במחיר שווה ואף קטן יותר. אני אישית הייתי הולך על פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2002 רכב סוף הדרך. ת'אמת אני לא מבין מה היאריס עד כדי כך טובה?! כאילו, אני לא חשבתי על הרכב הזה בחיים כמשהו טוב... נראה לי כעוד רכב קטן ופשוט... אם אתם אומרים שהוא כל כך טוב אז מי אני שאדבר

ולמה בדיוק לקנות רכב משפחתי כאשר קומפקטית תספיק לו ??? סתם לשרוף עוד כסף על דלק, ביטוח, אגרות וכו' ?!?!?!?!

מה גם שרשום שהדרישות שלו הם גיר ידני, וכל הפוקוסים בליסינג הם אוטומט ...

הקורולה שלנו (שנת 2003) גם מליסינג ולא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות אותה אפילו עכשיו למרות שהיא לא מראה סימני אי אמינות אבל אני בטוח שעוד כמה שנים ההתעללות שהיא עברה תתבטא עם כמה בעיות פה ושם ...

שלא תבין אותי לא נכון, אני גם ממליץ לאנשים כל הזמן לקנות רכב ששנה או שנתיים על הכביש אבל במקרה הזה אני חושב שהבחירה הכי טובה תהיה יאריס חדשה מהסוכנות (כי לקנות יאריס שנת 2003 משומשת ועוד ידנית זה פשוט משימה בלתי אפשרית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...