Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן הגה כח בקאיה ריו 2008

citroen s
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ברשותי קאיה ריאו 2008 1400 בנזין,

מד השמן במיכל מראה מתחת למינימום מעט מאוד.

השמן גם נראה די שחור

אני מעוניין להחליפו לבד אבל מאוד לא בטוח באיזה:

המוסך המקורי אומר DEX3 אבל בחוברת יצרן ובחו"ל רשום PSF 3.

הדבר נורא מבלבל ואני לא יודע מה להחליט.

אודה לעזרתכם בעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוסך צודק - אפשר את שנייהם .

זה נוזל הידראולי לממסרות - אבל - בממסרה ( גיר) האוטומט ברכבך למלא רק SP3 .

בהגה הכוח יש פחות לחצים ושחיקה - לכן אפשר למלא שם נוזל ממסרה רגיל בתקן דקסרון 3 .

במערכת ההגה יש כ 0.8-1 ליטר נוזל ממסרה .

אני שואב את הנוזל ממיכל ההגה עם מזרק גדול וממלא שמן בתקן SP3 -

וכעבור שבוע שוב ל לשאוב את הנוזל מהמיכל ולמלא חדש - כך החלפנו כ 70% מהנוזל וזה טוב ומספיק .

(לא פותחים צנרת לחץ ואין בעיות של חיבורים )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליין מן עזרת גם לי פה אני הייתי עושה את זה עם צינור תמיד אבל הרעיון שלך טוב פי 2 מזרק. אבל מה עם כל הזבל שנשאר במערכת לזה אין חשיבות בשנים אלו לדגמים של רכבים אלו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סירקולציה ( סיבוב שמן ) במערכת , ובד"כ גם הלכלוך עולה וממלא את החלק התחתון של המיכל .

כך שאם מבצעים החלפה כפולה ושואבים טוב פעמיים את המיכל , וממלאים נוזל חדש , רוב הלכלוך יוצא והנוזל נראה בסדר אח"כ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...