Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אני הולך להשים כנראה בשבוע הזה לאיביזה שלי כמה שיפורים "קלים"..

אז ככה הזמנתי מגבר JBL GTO 1004

4 יציאות, קומפננטים של מורל טמפו, לא יודע ביידיוק 5 או 6

רציתי האמת את הדוטק לא היה במלאי מאיפה שהזמנתי

וסאב וופר שחבר נתן לי RED SNOW USA 600WAT משו כזה.. לא מוכר אבל מאמין שיספק את העבודה

ושתי אמבטיות 6 על 9 פיווניר 400 W שגם חבר נתן לי

ומכשיר NIPPON 6600

ויש לי כמה שאלות

אני רוצה לשמוע ממש טוב ואיכותי,

רציתי לדעת קודם כל על המכשיר, אם מישהו עובד איתו ואיך הוא (כבר הזמנתי אותו) ושאלתי שאלה כבר פה בפורום אולי עכשיו יענו לי

יש לי שליטה מההגה למכשיר המקורי של האוטו ורציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לדאבל דין שאני הולך להשים.

שאלה שניה, אני לא כל כך רוצה לעשות אמבטיות מאחורה ההאוטו חדש ולא בא לי לגעת שם, חבר שלי הציע לי

להזמין עוד זוג קומפננטים של טמפו ולהשים אותם במקום הרמקולים האחוריים (בלי שום קשר אני שם זוג קומפננטים מקדימה)

והבעיה היא שאין לי מקום לטוויטרים מאחורה, למישהו יש המלצה מה לעשות עם זה?

ודבר שלישי, המגבר יכול רק את הסאב וופר וזוג קומפננטים אחד ממה שהבנתי, אז מה עדיף לי להשקיע בעוד מגבר מונובלוק לסאב

ושהמגבר יהיה על שתי זוגות הקומפננטים או שאם אני אחבר זוג אחד על הדאבל דין, זה לא יהיה כל כך נורא?....

מצטער על החפירה ותודה לעונים :)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מצליח לערוך יש לי עוד כמה שאלות.., לגבי החלפת הרמקולים המקוריים של האוטו לקומפננטים

האם יהיה אפשרות להחזיר אותם לפי מה שהבנתי כדאי להוציא אותם צריך לקרוע אותם.

דבר שני הסתכלתי פה בשירשורים קודמים מדברים על צמת חשמל לדאבל דין ולא הזמנתי שום דבר כזה מישהו יכול להסביר לי

מה צריך כי אני עשיתי את ההזמנה ודיברו גם על מתאם לשליטה מההגה איך אני מזמין את זה.. בבקשה עזרה...

פורסם

קח את הסכום שיש לך ותשקיע אותו רק בקומפוננטים מגבר סאב והדאבל דין.

רמקולים מאחורה זה בזבוז של תקציב שיכול לשפר לך את שאר הציוד,ביחוד את הקומפוננט.

פורסם

לא לא לא התכוונתי לזה,קח את הסכום שיש לך ותשקיע אותו בסט קידמי יותר איכותי או לחילופין מגבר או סאב יותר איכותיים.

בסופו של דבר אין צורך ביותר מסט קידמי הגברה סאב ומקור אות איכותי.

פורסם

מה לא איכותי בזה בידיוק.. המגבר אחלה של מגבר אולי הקומפננטים קצת פחות טובים ויכלתי להביא משהו יותר טוב אבל זה התקציב...

פורסם

אל תביא אחוריים כפי שהוא כבר ציין הנושא דובר רבות בפורום, אתה בא לקבל ייעוץ אתה מקבל ייעוץ ואז מתנגד לשמוע. אין צורך ברמקולים אחוריים, העדיפות היא בראש ובראשונה להתמקד על במה קדמית, קומפוננטים מקדימה, מיקום נכון של הטויטרים, מגבר איכותי, רדיו איכותי והתקנה.

JL Audio

פורסם

צר לי לאכזב אותך ידיד עם הציוד שבחרתה אתה לא יכול לשמוע ממש טוב אלה עממי כמו כולם לגבי הניפון 6600 הוא מכשיר מצויין אך לצערי אינו בנוי להגברה מיקצועית תעשה שיעורי בית טוב לפני שתבוא האכזבה וחבל לילה טוב ושקט

פורסם

אולי אתה צריך שיעורי בית? כי לא הדאבל דין הוא שיגביר לי את הקומפננטים אלא המגבר JBL GTO 1004 הוא שיגביר אותם.

הבנתי את הייעוץ שלכם, כעקרון כבר הזמנתי ויכול להיותש אני אמכור לחבר אותם

אז בואו נגיד שיש לי את המגבר, הסאב וופר והקומפננט טמפו של מורל.

איך השמיעה תיהיה לדעתכם? ואם יש מקום לשיפור, דבר שני לגבי השליטה מההגה יש לי של המערכת המקורית שאלתי את זה קודם

אף אחד עדיין לא עונה לי, יש למישהו מושג אם יש אפשרות שהשליטה מההגה תפעל על המערכת מולטמידיה הניפון 6600?

פורסם

מה שמיגון ניגון התכוון ובצדק הוא שלא משנה איזה ציוד תביא, ברגע שהרדיו דיסק שהוא בעצם מקור האות הראשון לא איכותי (ואל תמרוט שיערות ותגיד איך לא איכותי זה דאבל דין ומסך וכו'.. אז כן רוב הדאבל דינים הם בכלל לא משהו באיכות סאונד ואפשרויות כיוון ואצלך זה אפילו לא מהחברות המוכרות) לא ישמעו טוב, בנוסף שאר הציוד הוא בגדר בסיסי (המוצרים הכי מומלצים בתחום התקציב הזה אבל רק בשביל פרופורציה).

אז לפני שאתה שולח אנשים לעשות שיעורי בית עדיף שתלמד קצת בעצמך.

פורסם

אתם רק טוחנים מים אני שואל שאלה עונים לי על משהו אחר.. אולי בפעם האלף והאחת מישהו יוכל לענות לי

האם אני יכול לחבר את הדאבל דין לשליטה מההגה שיש לי??.

פורסם
אתם רק טוחנים מים אני שואל שאלה עונים לי על משהו אחר.. אולי בפעם האלף והאחת מישהו יוכל לענות לי

האם אני יכול לחבר את הדאבל דין לשליטה מההגה שיש לי??.

כן המכשיר שלך יכול לעבוד ע"י שליטה מההגה בעזרת מתאם.

פורסם

חחחח מה חבוב שרפתה את עצמך אתם עושים מעצמכם צחוק מה אני בבחינה??

אני לא הכי מבין בתחום הזה - נכון, בשביל זה אני בא לשאול אותכם, טעיתי מה קרה??

להגיד שיש מתאם זה לא עוזר קצת הסבר מפורט איך ומאיפה משיגים, עלויות?

• תוכן חדש...