Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי תודה, אני אברר את זה.

עכשיו לגבי המערכת עצמה אז איך לדעתכם לשפר אותה? להחליף קומפננטים, מגבר או מכשיר מה לא תקין ומה אפשר לשפר, כעקרון הכל אצלי בבית ארוז ואני יכול להזדכות ולהביא משהו יותר איכותי, יש תקציב.

פורסם

יש תקציב אל תדאג כמובן שלא רוצה לעוף עם המחירים אבל הייתי רוצה לשפר את הקומפננטים והציעו לי במקום את הטמפו את הוירטוס של מורל הדגם החדש שהחליף את הדוטק אוביישן קצת יותר יקר, בערך 1100 שקל לזוג קומפננטים ואני מעוניין בזה, אבל לפי מה שאתם אומרים המגבר או המכשיר שיש לי לא יהיה מספיק טוב אז מה להחליף ולמה?, מוכן להשקיע עוד 2000 שקלים על המכשיר והמגבר.

פורסם

הכל קיים, אבל ארוז ועוד לא פתחתי יש לי עוד שבוע להתחרט ולהחזיר להזדכות או להקבל החזר כספי, המלצות מישהו?

פורסם

ויטרוס הוא סט טוב לפי מה ששמעתי (אם רק שיפרו את הדוטק, איך לא יהיה טוב? :))

מגבר שנורא מומלץ בפורום הוא הJBL GTO1004.

ורדיו שגם כן נורא מומלץ הוא ה2520 או שאם אתה רוצה ללכת קצת יותר קדימה ה5250 / 8350 יעשו את העבודה בצורה מושלמת.

JL Audio

פורסם

המגבר JBL GTO 1004 זה בידיוק מה שיש לי...

ושאתה אומר רדיו אני לא מעוניין ברדיו אני מעוניין בדאבל דין, עוד עצות?

פורסם

המערכת שלי כיום מורכבת ממורל וירטוס אשר מוגברים על ידי jbl gto 1004, למרות שלא כולם יסכימו איתי, לי אישית הם נשמעים נהדר.

בקשר ליחידת הראש, אם אתה מעוניין אך ורק בדאבל דין, לצערי, גם אני לא אוכל לעזור לך.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

דאבל דין טוב שאתה יכול לקחת זה קודם כל מותגים מוכרים כמו פיוניר,קנווד, JVC ,TARGET.

הכל תלוי בתקציב שלך וכמו שרשמת 2000ש"ח למכשיר ומגבר אתה רחוק מהמציאות להשיג משהו טוב וברמה.

• תוכן חדש...