Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הודיעו לי בזמן טיפול 10000 כי יש נזילה קטנה ואכן ראיתי שיש נזילה מכיוון המשאבת המים, ככל הנראה נובעת כשהאוטו מונע ובלחץ של נסיעה (כשהאוטו קיבל רדיאטור חדש לפני חודש וחלק מהצינורות גם בבדיקה של לחץ לא היה איבוד).

לכן המליץ לי המוסך להחליף משאבת מים, הבעיה גם כן גורמת לאיבוד מי קירור כל שבוע בכמות של כ 200-100 CC לפי בדיקה שלי.

השאלה שלי היא כמה תיקון כזה יכול לעלות? לפי המוסך ה"חלק אינו יקר אך העבודה ארוכה", כלומר באיזור ה 600-700 ש"ח, תקין?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

נשמע שכן, כי צריך לפרק את הטיימינג כדי להגיע לשם, במקרה כזה כדאי להוסיף כמה גרושים ופשוט תחליף טיימינג ומותחן על הדרך (בהנחה שהם לא הוחלפו בזמן האחרון).

פורסם

אכן זה מה שאני יעשה, הטיימינג אצלי כבר שנתיים, והמותחן עושה קצת רעשי חריקות בבקרים בהתנעות.. רצועת אביזרים אמרו לי (או שזה לא אותו חלק ואני מתבלבל)

תודה על העדכון חברים :)

Opel Adam S 2017

פורסם

אז אם הוא פותח כבר את רצועת הטיימינג כדי להגיע למשאבה, עדיף כבר להחליף אותה לא ככה?

ותודה על העדכון

Opel Adam S 2017

פורסם

אל תזניח. החלף בהקדם.

כשיש נזילה מהמשאבה, ההחרפה (בנזילה) מאוד מהירה.

כמו שהציעו, רצוי כבר לבצע טיימינג.

רענן

פורסם

אכן אני שם לב שזה קורה לאט לאט, תודה על ההמלצה אני כנראה אגש עוד השבוע. (סיוט מכות ביחד של ביטוח+טסט+רדיאטור+דוד אמצעי..לא מעט כסף נשפך החודשיים האלו)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...