Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואשתי חשובים לקנות סיטרואן C4 פיקאסו. ראינו אתמול רכב עם נפח מנוע 1600 סמ"ק. מבחינת נוחות ישיבה בספסל האחורי, אהבנו מאוד. מתאים לשלושה כיסאות ילדים גם מבוגר יכול לשבת בנוח בכיסא אחורי , (בניגוד למדזה 5 שלי לא היה נוח לשבת מאחור) . השאלה היא לגבי הגיר. גיר רובוטי. מעבר להעברת הילוכים שלו. האם מישהו יודע לומר כמה ק"מ לפי הוראות יצרן הגיר יכול להחזיר מעמד ללא כניסה למוסך? ואם מגיעים( בתקווה שלא) עלויות? בקיצור מחפש דעות, המצלות, הערות והארות לגבי הרכב

פורסם

הוראות היצרן לא מציינות כמה קילומטרים מחזיק הגיר ללא טיפול מסיבה אחת פשוטה - אין מספר חד משמעי שכזה. המספר הזה משתנה מאוד בהתאם לסוג הנסיעות (עירוניות, בין עירוניות, משולבות וכו') ובהתאם לאופי הנהג (אגרסיבי, אדיש וכו').

לא ציינתם אם מדובר ברכב חדש או משומש. אם מדובר על רכב חדש, אז הייתי בוחר ברכב אחר (פיג'ו 5008 או שברולט אורלנדו הנהדרים). אם מדובר על רכב משומש, אז בהחלט מדובר ברכב שנותן תמורה טובה לכסף ואין עוד הרבה משפחתיות 7 מקומות שיתנו את אותה התמורה למחיר. הרכב סובל פה ושם מקצת בעיות קטנות אך מציקות אבל זה לא משהו שהוא לפחות בעיניי קריטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני ממליץ שתקרא גם מה שכתב ASIX בחוט/הודעה מספר 482523 (פשוט לך לדפדפן שלך למעלה, בשורת ה URL שנה את המספר מ 455047 ל 482523 )

• תוכן חדש...