Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על קניית הרכב הנ"ל מחברת לובינסקי הנמצאת בצ.גלילות.

האם הדגם הזה מוצלח/לא מוצלח מדגמים אחרים של ה-308?

לרכב 40K ק"מ והוא יד ראשונה.

מחירו לפי לוי יצחק הוא 78K ש"ח והם מוכנים לשחרר אותו ב-67K ש"ח.בהנחה הבדיקה יוצאת טובה,האם זה כדאי? או שרכב כזה קשה למכור ולכן הוא נמכר בהרבה פחות מזה?

אשמח לעוד דעות\אזהרות\הערות\הארות\המלצות וכדומה.

פורסם

מחירו לפי לוי יצחק הוא 78K ש"ח והם מוכנים לשחרר אותו ב-67K ש"ח.בהנחה הבדיקה יוצאת טובה,האם זה כדאי? או שרכב כזה קשה למכור ולכן הוא נמכר בהרבה פחות מזה?

אף אחד לא שמע על הרכב הזה? אולי כדאי להיזהר ממנו?:shock:

פורסם

הרכב מוצלח מאד, המנוע החזק מצליח לכפר על גיר אוטומטי בן 4 הילוכים בלבד ומציג ביצועים מצויינים. אני זוכר שקראתי השוואה בין הפיזו הזאת לגולף tsi הקודמת בעל 160 כ״ס ואהבו יותר יחידת ההנעה בפיז׳ו. מלבד זאת הרכב איכותי, מפואר ומפנק. מבחינת אמינות גיר ה- al4 צריך להיזהר, קראתי כבר על כמה מקרים בהם הגיר נפח נשמתו כבר ב- 60 אלף ק״מ.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

בתור אחד שקנה בדיוק את הדגם הנל מודל 2008 עם 47 אלף קמ

הרכב במקור היה בליסינג שלהם

קיבלתי שנתיים אחריות פגוש לפגוש

כולל בלמים צלחות ורפידות מגבים מקוריים מצבר ומה לא.

הרכב נוסע נהדר הגיר מתפקד מצויין ומתאים כמו כפפה למנוע

הנוחות מעט קופצנית ופחות צרפתית

לשם השוואה היה לי 307 2002 מנוע 1600

הייתי יד ראשונה הגיר עשה עבודה טובה ונמכר לטרייד אין במחירון כי טופל רק בלובינסקי

מבחינת אמינות

במנוע הנל ישנה בעיה במודלים הראשונים עם השרשרת טיימינג.

הבעיה גורמת להיווצרות פיח בראש מנוע בד הפליטה

התיקון הוא פירוק הראש ניקוי יסודי של הכל החלפת קיט שרשרת ברגים ועוד ועוד.

לאחר הטיפול הנל הרכב נוסע נהדר.

כמו כן במהלך פירוק הראש ראו שיש חופש קטנטן באיזה ציר של הטורבו והזמינו לי אחד חדש באחריות כמובן.

אני קיבלתי את הרכב גם עם גג פנורמי וזאת בכלל חוויה בשעות הבוקר והערב.

הרכב מומלץ ואני מאוהב בו מרמזור לרמזור.

מומלץ לנסוע עם צמיגים אוחזים כי הכוח של המנוע והשילדה מפתים למשחקי אחיזה בכל הזדמנות

פורסם

אם אתה מחפש משפחתית חזקה - זה הכיוון.

איכות תא הנוסעים והנסיעה ברכב - טובות מאוד. אם היו לך מכוניות של פג'ו בעבר, אתה תאהב גם את זו. בכלליות, התחושה ברכב מאוד מאוד בטוחה, שקטה ונעימה. כמובן שאין מה להשוות מול סטיגמות ואימרות ששיכות לדגמים של שנות ה 80-90.

המנוע עושה עבודה מצויינת ביחד עם הגיר (למרות 4 הילוכים בלבד). הוא רגיש לטיפול והזנחה ומומלץ לצמצם את מרווח הטיפולים מ 30K ק"מ למקסימום 20K ק"מ (אני בכלל הייתי עושה כל 10-15 אלף ק"מ מקסימום).

הגיר עצמו הוא לא החוליה החזקה מבחינת אמינות, אבל הוא בסה"כ בסדר. למרות המלצות היצרן לא לטפל בגיר (לא לבצע החלפות שמנים וכד'), הניסיון מוכיח שמי שכן טיפל בגיר זכה לשקט ממנו במשך שנים (ואריכות ימים משופרת מאוד).

במחיר הזה קשה למצוא מתחרות אחרות טובות יותר שעומדות באיכות של ה 308, בשנת היצור ובמנוע 1.6 עם טורבו.

אם אתה קונה אותו מלובינסקי טרייד, אתה גם מקבל מהם אחריות על המכללים העיקריים של הרכב - וזה כבר מבטיח לך שקט נפשי מסויים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ומה בעניין התשלום על הרכב? האם הוא מחזיק מחירון או שמאווווד רחוק משם?

אם מזדה 3 מקבילה,פחות או יותר, נמכרת כב-10% מתחתן למחירון לרכב שמור,האם הפג'ו הוא כ-20%?

האם לכשארצה למכור אותו בשוק הפרטי יש סיכוי שאצליח או שהשוק שלו מת?

פורסם

אתה קונה ב11000 ש"ח מתחת למחירון, מקבל אחריות שהיא שוות ערך כסף (וזה עוד לפני שמימשת אותה), מקבל יישור קו (אם כי על פניו, הרכב אמור להיות במצב מצוין: רק סיים את האחריות, יד 1 עם ק"מ נמוך, ונימכר ישירות מטרייד אין יבואן). כמו כן, יתכן שתוכל להוריד עוד אלפיה או יותר.

אז כשתמכור, תמכור בהנחה משמעותית ויתכן אפילו שבאחוזים תישאר ברווח, אז...

אם זו הייתה התלבטות שלי, הפרמטר הזה היה שולי.

בהצלחה, על פניו העסקה נשמעת טובה הן בגלל הרכב והן בגלל מסגרת הרכישה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...