Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הערכת עלות לדלת משומשת

sanich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

יש לי מיצובישי קולט שנת 99. ניסו לגנוב לי את הרכב ועיקמו את המסגרות של החלונות משני הצדדים, כלומר, את הדלתות (בנוסף לעוד הרבה נזק אחר שעשו).

במוסך עיקמו את הדלתות בחזרה, כמה שיכלו, אבל הדלתות איבדו את הצורה ההתחלתית שלהן ולכן אין אטימה טובה לרוח ומים.

אני שוקל להחליף את הדלתות. מה סדר גודל (אפילו בהערכה גסה) של עלות לדלת משומשת כזאת ממוסך לחלפים משומשים?

האם מקובל לעשות מעין טרייד אין על הדלתות, כלומר שאני אשאיר את הדלתות שלי שם כי בסה"כ כל המנגנונים החשמליים של החלון וכו' הכל תקין ועובד.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלך נדיר בפירוקיות ולכן, גם את תמצא דלת משומשת העלות תהיה גבוהה (אני מעריך אלפיה לדלת לפחות,אבל אין בזה חוקים. כל בעל פירוקיה ומצפונו/חמדנותו).

את הדלתות העקומות הם "יעשו לך טובה" ויקחו בגרושים.

אני מציע לנסות שוב ליישר את הדלתות בצורה מקצועית יותר. חבל להחליף.

איחולי פרקינסון חמים לגנבים.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה המהירה.

בעזרת קצת כוח, קרש תמיכה ופטיש הצלחתי ליישר את הדלות (+ פלסטיק אחד שנשבר).

כמובן שזה לא מה שיהיה אבל מזערתי 90% מהנזק וכרגע לפחות אין חדירה של מים (בדקתי בעזרת שני דליים ששפחתי מעל הדלתות) וגם מבחינה ויזואלית לא ניראה שיש בעיה כלשהי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...