Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה: באיזו תחנת רדיו שודר היום השיר הבא?

אלעד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מציע לכם להאזין היטב למילים.

http://www.youtube.com/watch?v=sGqITiXK42M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפחות עד היום בבוקר בכלל לא הכרתי אותו. מה שבעיקר הפתיע אותי זה לא המילים הבוטות והגסויות החריפות אלא דווקא הערוץ שבו השיר הזה שודר.

אז מי מנחש?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רדיו ג'ורדן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בובי בראון הוא דווקא אחד משיריו היותר מתונים של זאפה ,

בהרבה שירים אחרים שלו אפשר למצוא פרובוקציה ומתיחת ביקורת בכמויות מסחריות.

בובי בראון - סטודנט שבילה לילה עם לסבית פעילה בזכויות האישה ,

האירוע שיבש לצעיר את הדעה והוא נהיה הומו שהמשיך את חייו בתהייה מינית ,סאדו מזו ואושר רב.

אני מנחש שרשת ב' נפלו בפח של המלודיקה הרגועה ולא התייחסו לטקסט.

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק בגלל הציניות שבשיר, אני מהמר על 103 בתוכנית של זהבי או דידי או 102 בתוכנית של שתי המצחיקים ההם [מצטער אני לא שומע שום תחנה חוץ מגלגל"צ רק בגלל פרסומות] :\

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רשת ג'?

אתה עולה חדש?

רשת ג' משדרת כ 16 שנה, שירים בעברית בלבד.

רק פעם אחד בלבד לאורך השנים כנראה ב 1 באפריל של אחד מהשנים היא שדרה שיר באנגלית בתור מתיחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספיקה לי חצי שנייה לראות שמדובר בזאפה ואני מהמר שהשמיעו אותו ב 88 FM.

התחנה הנורמלית היחידית בארץ ואני אסביר למה:

רשת א' - מוסיקה קלאסית רצינית למרות שמידי פעם יש כמה הברקות.

רשת ב' - בלבולי מוח נון סטופ.

רשת ג' - רק עברי ולרוב מהז'אנר הים תיכוני שבשנים האחרונות רף הכניסה אליו נהיה נמוך כל כך שג'קי מקייטן מתהפך בקבר.

גלגל"צ - יש שם 50 שירים בערך וזה מה משמיעים נון סטופ. הם מסוגלים להשמיע שנים שיר מאלבום מסויים ולעולם לא להשמיע שיר אחר מאותו אלבום.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזכרת לי נשכחות. מכיר את השיר היטב אבל לא שמעתי אותו עשרים שנה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספיקה לי חצי שנייה לראות שמדובר בזאפה ואני מהמר שהשמיעו אותו ב 88 FM.

התחנה הנורמלית היחידית בארץ ואני אסביר למה:

רשת א' - מוסיקה קלאסית רצינית למרות שמידי פעם יש כמה הברקות.

רשת ב' - בלבולי מוח נון סטופ.

רשת ג' - רק עברי ולרוב מהז'אנר הים תיכוני שבשנים האחרונות רף הכניסה אליו נהיה נמוך כל כך שג'קי מקייטן מתהפך בקבר.

גלגל"צ - יש שם 50 שירים בערך וזה מה משמיעים נון סטופ. הם מסוגלים להשמיע שנים שיר מאלבום מסויים ולעולם לא להשמיע שיר אחר מאותו אלבום.

ו... יש לנו זוכה!!

דווקא קול ישראל בחרו לשדר את השיר הזה, ועוד בשעת בוקר שבה מסיעים את הילדים לביה"ס (7:40). מזל שלפחות הקטנים לא מבינים אנגלית...

http://www.youtube.com/watch?v=Q79U3KafaXs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...