Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יש סאנרוף בלאנטיס שלו, מאוד אהבתי את זה והתעניינתי , התקנה מסודרת כמובן הובילה אותי לחבר'ה בגנות שתמורת 3000 בערך יתנו לי סאנרוף ידני פשוט ,מצויין.

לאחר התייעצויות כאלה ואחרות נאמר לי שלא כדאי להתקין על רכב ישן משנת 94 סאנרוף עקב פגיעה בשלדה שלו עקב כך ובגלל שגם ככה שלדת הרכב ישנה לחתוך את הגג יפגע בה ועמידותה לדוגמא בפני תאונות וכד' תהיה פחותה עקב הסאנרוף.

אני כמובן לא רוצה לעולל לרכב דבר כזה ורציתי לבדוק האם הדעה שנאמרה לי נכונה, תודה רבה.

Miata ND2

פורסם
תיפגע הבטיחות חס וחלילה בעת התהפכות.

וגם עלולה להיווצר לך חלודה באזור של הסאנרוף.

תפגע הבטיחות בהתהפכות ? כיצד התהפכות רכב חלילה תבחין בין גג מקורי ללא מקורי ?,מה כל המכוניות עם סאן רוף במקרה של התהפכות יהיו מסוכנות יותר מאשר כאלו ללא ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
במקרה של תאונה- עלולה חברת הביטוח להתנער מאחריותה בטענהשבוצעו ברכב שינויים מבניים.

איך הגעת לזה ? נתחיל מזה,שכאשר מתקינים סאן רוף גם אם לא מקורי,ניתן לאשרו ברישיון הרכב בעמדה מס' 1 בחולון ואולי גם במשרד הרישוי בחיפה-כך שהתקנה ואישור מסודרים יתפסו גם חלילה בקרות תאונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במקרה של תאונה חברת הביטוח לא יכול להגיד כלום, בגנות הם עושים את הסאן רוף עם אישור לרשיון הרכב.

החברה בגנות אמינה מאד מנסיון לך על זה, לפני שלרכב שלי הלך המנוע נהנתי מכל רגע איתו.

פורסם
תפגע הבטיחות בהתהפכות ? כיצד התהפכות רכב חלילה תבחין בין גג מקורי ללא מקורי ?,מה כל המכוניות עם סאן רוף במקרה של התהפכות יהיו מסוכנות יותר מאשר כאלו ללא ?

בוא נגיד שיש הבדל בין סאנרוף שהגיע מקורי לבין אוטו שחתכו לו את הגג והתקינו לו לבד.

לך תדע מה תיהיה ההשפעה של החיתוך על חוזק הגג במקרה של התהפכות. (לא מדבר על רכב שהגיע מקורי מהיצרן עם סאנרוף).

פורסם
בוא נגיד שיש הבדל בין סאנרוף שהגיע מקורי לבין אוטו שחתכו לו את הגג והתקינו לו לבד.

לך תדע מה תיהיה ההשפעה של החיתוך על חוזק הגג במקרה של התהפכות. (לא מדבר על רכב שהגיע מקורי מהיצרן עם סאנרוף).

מניין הביטחון שכל היצרנים מביאים רכבים עם סאנרוף לארץ היישר מהמפעל ולא מבצעים זאת בארץ?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אכן בגנות יש תמונות בגלריה של רכבים חדשים שככל הנראה היצרנים שולחים אליהם שיבצעו את החיתוך.

אני בטוח שהחיתוך של גנות מקצועי מאוד וזה לפי תגובות בפורום, השאלה היא האם ישנה פגיעה בשלדה ובמרכב הרכב, התגובות כאן חלוקות

Miata ND2

פורסם

לא היית מוטרד מפגיעה בטיחותית, כן הייתי מוטרד מאיך קומבינה כזו תראה לאחר מספר שנים, האם זה יהיה אטום למים ורוח כמו שצריך?

אני נגד לעשות שינויים מבניים ברכב שלא נעשים ע"י היצרן. וקל וחומר בארצנו בה שולטים ה"סמוך" וה "יהיה בסדר".

• תוכן חדש...