Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור איביי הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חשב שגרמתי לתקרית בין לאומית...

יש לציין שהפידבק שלי כקונה באיביי הוא 100% עבור סביב 20 עסקאות.

תודה לעונים.

הפידבק של כל הקונים הוא 100%. המוכר לא יכול לתת לך פידבק שלילי אלה חיובי בלבד בניגוד אליך כקונה שאתה יכול לתת חיובי/שלילי/ניטרלי.

ודרך אגב, יש סיכוי באמת שבגלל שחוץ ממך היו עוד כמה אנשים שהתלוננו שלוקח הרבה זמן לחבילה להגיע או אף יותר גרוע שמו לו פידבק שלילי שזה "סוף העולם" מבחינתם.

אז הוא כניראה עשה את החישובים שלו, שיש לו את כל העולם לעשות עסקים וישראל זה עם חצוף וגם ככה מהווה לו טיפה בים מול שאר העולם, אז כניראה החליט לסגור את הבסטה.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אני בשלב הזה ממתין ל10 חבילות סה"כ, מה שכן 2 מהם נשלחו אחת ב8.10 והשניה ב10.10 ועדיין לא הגיעו.

כנ"ל גם לגבי, הזמנתי ממוכר בסין מוצר בתאריך 11/10 כתב לי שהמוצר נשלח ונתן לי מספר מעקב

ניכנסתי לאתר הזה כדי לבדוק מה הולך, והאתר עידכן שהמוכר שלח את המוצר רק בב1/11 וההתחייבות ל27 ימים עברו קרוב ל 30 יום.. לפתוח קייס או שעדיף לחכות?

פורסם

יש מקום מסודר שבו אפשר לראות את ההיטלים וההגבלות של המכס? רגע לפני שאני מתחיל לקנות ומגלה שעלות המוצר + משלוח היא הקטנה שבבעיות שלי..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא מעט דילרים מפסיקים לשלוח לישראל בגלל הדואר הנוראי פה.

ובנושא מציאות באי ביי - קניתי ballast לפנס קסנון ב 500 ש"ח במקום 2000 בארץ - כולל משלוח מהיר מהונג קונג שהגיע תוך חמישה ימים.

מגאן 265

• תוכן חדש...