Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי פיג'ו 306 שנת 96 שקניתי לפני חודשיים...

לפני כשבוע נדלקה לי נורה בלוח המחוונים למעלה... העליתי תמונה של הלוח עם הנורה שנדלקת (מסומנת במסגרת צהובה).

אם תוכלו לאמר לי מה אומרת הנורה והאם אני צריך לעשות משהו בנידון?

תודה רבה לכל העונים

Peugeot_306.jpg

פורסם

לא מצאת תמונה יותר קטנה ?

בכול זאת נראה לי שמדובר בנורית אזהרה לבלמים (חוסר בנוזל שבד"כ נובע מרפידות בלמים שחוקות).

אם זה כך, ממליץ שתגש למוסך בהקדם לבדיקת מצב הבלמים.

רענן

פורסם

זאת התמונה היחידה שהצלחתי למצוא.

בכל אופן הנורה מזכירה לי קצת הגה. השאלה אם זה קשור.

ודבר שני הנורה ממש מזכירה את הציור שמצויר על הפקק של מיכל השמן ברקסים. ואני יודע שהשמן ברקסים שלי מלא עד הסוף!

פורסם

הבעיה היא בלמים, לא מחייב שזה גובה נוזל בלמים (למרות שהרפידות שחוקות מאוד עלולות להדליק אותה).

בחלק מהמכוניות יש חיישן על הרפידות עצמן וכששאלו מתקרבות לסוף חייהן הנורה נדלקת.

בקיצור, למוסך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בדרך כלל הנורה הזו מראה על נוזל בלמים נמוך, ובכללי משהו שקשור בברקסים, תמלא נוזל בלמים, ותבדוק אחרי זה. לא סיפור.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

קח עצה לחיים לגבי רכבים ונורות האזהרה שבהם(במיוחד בצרפתיות).

אם זו מנורה כתומה,אתה יכול להתייעץ עם אנשים לגבי המקור שלה.

אם המנורה אדומה, למוסך בלי הרבה דיבורים.

פורסם

גם עם נורה כתומה לא כדאי לנסוע שבוע שלם בלי לבדוק.

כפי שאמרו לך הנורה מציינת כי יש בעייה במערכת הבלמים. זה יכול להיות שחיקה של הרפידות או חוסר שמן.

גם חוט מנותק של חיישן הרפידות ידליק את הנורה.

מכיוון שהרכב אצלך רק חודשיים, ודאי אינך יודע מתי טופלו הבלמים. גש למוסך.

• תוכן חדש...