Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה רכשתי אייפון 4 32g מאורנג', החבילה שלי היא 1300 דקות 1300 הודעות ו2.5g גלישה.

*למען הסר הספק החבילה הזו מתאימה לי בסדר גמור, המחיר הוא 212 ש"ח לחודש כולל המכשיר כמובן.

עם כל הסערת סלולר והכל כלול שיש בזמן האחרון רציתי לדעת איך אני יכול להוזיל את המחיר שאני משלם כל חודש.

*אני משלם כל חודש על המכשיר כ130 ש"ח ל36 חודשים.

*לעבור ל"ללא הגבלה" ב100 ש"ח רק יהפוך את התשלום בסוף חודש ליקר יותר.

ראיתי שאורנג' מוכרים גלקסי 2 ב179 ש"ח לחודש+ללא הגבלה, האם יש אפשרות כזו שאני משדרג לגלקסי2 ומחזיר להם את האייפון שלי ואני פשוט ישלם זול יותר? איך זה עובד?

איך אני יכול להוזיל כל חודש אך מבלי לרדת בכמות הדקות והגלישה?

פורסם

לא.

האייפון הוא שלך, בדיוק כמו המקרר במטבח והמכונית בחניה. אם תרצה למכור את האייפון, כמו גם את המקרר, יהיה עליך לעשות זאת בשוק היד השניה. אולי מישהו יהיה מוכן לעשות טרייד אין, אבלבחיר לא משתלם בעליל.

לפי התאור שלך אתה משלם לאורנג' 82 ש"ח לחודש תמורת חבילה שמספקת את צרכיך. שום חבילת "ללא הגבלה" לא תהיה יותר זולה, יוצר מכלל זה החבילה של youphone שתוזיל את העלויות שלך ב-3 ש"ח לחודש טבין ותקילין, אבל ביותר מזה אם תבצע רכישות בהיקף מסויים (לא זוכר םרטים) ברשתות מגה ואלון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהתחשב בזה שאתה משלם גם על המכשיר בסכום שציינת אין בנמצא חבילת שיחות שתשלם זה פחות אלא אם כן תקח את החבילות של ה10₪ שהם ממש מצומצמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם להישאר עם האייפון לא קריטי לך, תמכור אותו (נניח, ב-1800 שקל), קנה מכשיר חדש (נניח, S3) ועבור לגולן. נניח שההפרש בין האייפון למכשיר החדש יהיה כ-600 שקל - תוך חצי שנה זה יתקזז עם החיסכון החודשי ועל הדרך תהנה מחבילה ללא הגבלה.

אם בכ"ז אתה רוצה להישאר עם המכשיר שלך, אין לך הרבה אופציות.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

חבילות ה-10 ש"ח (גולן) או 10 אג' (הוט) יהיו מאוד לא כדאיות אם אכן פותח השרשור עושה שמוש בסדר גודל של 1000 דקות והודעות וגם משתמש בגלישה.

כמוכן כדאי שיודא שאין לו "קנס יציאה" על תוכנית ישנה שכזו, למרות שחברות הסלולר נוטות לוותר על חיוב זה כבר הרה זמן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפותח השרשור,

ראיתי את הפרסומות האלו גם וחשבתי שזה דיל משתלם אבל אז שמתי לב שהמחיר הוא למשך שנה בלבד.

מה שכן הם לא כותבים מה המחיר לאחר שנה.

פורסם

בחברות האפ"ס המחיר הוא לשנה, ואחרי שנה המחיר עולה אוטומטית. בחדשות לטווח בלתי מוגבל (אם כי לא אופתע אם בשלב מסויים גם הן תעלינה מחירים).

פורסם

עם כל סלידתי מהחברות הותיקות, אני דווקא מסתכל על כך שהמחיר לשנה כנקודה לזכותן (לעומת החברות החדשות).

בעוד שהחברות החדשות יכולות בכל יום להעלות את המחיר ולהקפיץ אותו לאן שרק הן תחפוצנה, החברות הישנות מתחייבות על המחיר למשך 12 חודשים.

אגב, כך או כך - אם יעלו את המחיר, בין אם אחרי שנה ובין אם לפני כן, לך תמיד שמורה הזכות להתנייד ללא קנסות כך שאני לא מבין מה הבעיה עם כך שהחברות הותיקות מציעות את המחיר לשנה בלבד.

יתאים לך אחרי שנה - תמשיך. לא יתאים לך - תתנייד למי שיהיה זול יותר.

עריכה:

ראיתי עכשיו שמדובר על עסקה הכוללת תשלום על מכשיר למשך 3 שנים.

אל תעשה את זה. כמעט תמיד יהיה לך זול יותר לקנות מכשיר בשוק החופשי ובנפרד לרכוש חבילת דקות / סמס / גלישה.

פורסם

1. היום אנחנו בעידן ללא התחייבות - והדבר הוא דו כיווני. החברה רשאית לשנות את תנאי התוכנית, הלקוח רשאי להתנתק בכל עת.

2. הבחור חשב שיוכל להחזיר את האייפון המשומש. תמימות מוחלטת. אם הוא יעש את העסקה המדוברת הוא ישלם תמורת שני מכשירים במקביל. נכון אמרת - המכשירים יקרים במיוחד בחברות - דוגמא שנתקלתי בה לאחרונה הוא ה(SG3 הפופולרי - עולה בפלאפון כ-4500 ש"ח, בחנות סמסונג (של היבואןם הרשמי) - 3600 ש"ח. אני מניח שבחנויות יבוא מקביל יעלה עוד פחות.

פורסם

בחנויות פרטיות אפשר למצוא אותו סביב ה2800, וזה עוד לא המחיר הכי נמוך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי נסיון אתם.

שים לב - הם רוכבים על התשתית של אורנג'.

פורסם

אתה מבין כמה זה מופרך לשלם על חתיכת אלקטרוניקה בקופסה - ממנה נמכרות מאות אלפי חתיכות בעולם - 4700 ש"ח?

נשמע לי תמוה שמישהו יקנה IP4 ב-1800.למה לעשות דבר כזה? מוכרים היום S2\גלקסי נקסוס בסביבות ה-2000.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
נשמע לי תמוה שמישהו יקנה IP4 ב-1800.למה לעשות דבר כזה? מוכרים היום S2\גלקסי נקסוס בסביבות ה-2000.

ראה חתימתי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...