Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקן לי ברכב קומפוננט קדמי מסוג סרווין וגה וי מקס, שמתי לב שאחד המידים הפסיק לעבוד, בבדיקה שבדקתי למיד יש התנגדות והוא נראה לי בסדר, אני חושב שזה הקרוסאובר מכיוון שהטיווטר באותו צד עובד לכן אני חושב שזה הקרוס

להרבה קורה שהולך הקרוס?, איפה ניתן להשיג קרוס חלופי?, או שכבר להחליף את כל הקומפוננט?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תנסה למתוח את החיווט של המידבאס בצד הדפוק לקרוס השני ותראה אם הוא עובד.

אם יש לו התנגדות והוא לא מקצר - זו בדיקה שתוכל לפחות לאמת לך שהמידבאס בסדר.

אם הטוויטר עובד באותו הצד אז אתה יכול לנסות להחליף את הרכיבים בקרוס שקשורים לוופר או פשוט לתכנן לו קרוס נפרד ולהתעלק על הכניסה של הקרוס הקיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי את הרמקול בעזרת סוללה, והוא השמיע צליל, הרמקול תקין?, איזה רכיבים מחליפים?, קבלים? סלילים? אני לא הכי מבין ברכיבים פנימיים, רק יודע קצת הלחמות ולהבדיל רכיבים

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תבדוק בקרוס אובר הבעייתי אם אתה יכול לזהות בעין קודם כל בעיה

האם יש שם מסילה דפוקה במקרה? כבל שנשפך או משהו שנראה שרוף?

מעבר לכך - אם יש לך מד השראות (LCR METER) אתה יכול בקלות למדוד את ערך הקבלים והסלילים ולראות אם אין התנגדות בכלל או אין קיבולת או אין השראה מספקים לעומת ערכי הרכיבים ואז תוכל להחליפם.

כמו שציינתי - אפשר פשוט לתכנן קרוס חליפי רק למידבאס ולחבר אותו לכניסת הקרוס הקיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אבדוק אם רואים משהו, איך מתכננים קרוס למיד? אני רוצה לדעת אפשרויות לפני שאני פותח את הדלת שוב וסוגר

פורסם

תודה, אני אבדוק את הרמקול אקטיבי ואבדוק איך הוא, במידה והוא תקין איך אני מחבר את הקרוס התחליפי? בדיוק כמו המקורי?, אני צריך להחליף זוג? שיהיה צליל שווה?

• תוכן חדש...