Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה מקורית לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם קורס נהיגה מתקדמת?

זה עשוי להיות יקר יותר מהסכום שהקצבת, אבל אין דבר שמתקרב לזה.

אני לא רוצה לעשות פרסומת, תרים טלפונים, ברר מחירים, מקסימום שתף עוד מישהו במתנה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
גרם בתא הכפפות,בדיוק 500 שקל :).

גרם קוקאין לא? :-D

מצלמה לרכב, מישהו יודע האם זה באמת שימושי? אם כן אלו מומלצות כי אני ממש לא מבין בזה.

תודה.

פורסם
מה עם קורס נהיגה מתקדמת?

זה עשוי להיות יקר יותר מהסכום שהקצבת, אבל אין דבר שמתקרב לזה.

אני לא רוצה לעשות פרסומת, תרים טלפונים, ברר מחירים, מקסימום שתף עוד מישהו במתנה.

חשבתי על זה, אבל הוא נכה ונוהג עם יד אחת ועל רכב אוטומטי אז אני לא יודע כמה זה ריאלי.

פורסם
גרם קוקאין לא? :-D

מצלמה לרכב, מישהו יודע האם זה באמת שימושי? אם כן אלו מומלצות כי אני ממש לא מבין בזה.

תודה.

חפש את ״the one״ הוא ארגן(לפני כשבוע) רכישה קבוצתית של 037 ממוכר סיני. כ50$

מאוד שימושי!

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
חפש את ״the one״ הוא ארגן(לפני כשבוע) רכישה קבוצתית של 037 ממוכר סיני. כ50$

מאוד שימושי!

איפה בדיוק לחפש את זה? לכתוב בפורום THE ONE בחיפוש?

פורסם

תתפלא, היסודות שם נוגעים לרבדי מודעות ונהיגה שמתאימים לכל אחד.

התרגולות שמלמדים בקורסים כאלו אינן נוגות רק לנהגים עם שתי ידיים על ההגה,

לדעת איך לפעול במצבי חירום ולהכיר את יכולות המכונית נכון לכל אחד,

זאת ועוד, כעת כשאתה מזכיר את עובדת היותו נכה ונוהג ביד אחת, על אחת כמה וכמה שאמליץ

על התנסות בקורס שכזה, ייתכן והוא יימצא שם מענה וכלים להתמודד טוב יותר עם נהיגה

בתנאי חירום באופן מבוקר ובטוח.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לאקורד הצורה הישנה לא מתאים ניקלים בעמודי תמיכה בין החלונות,

אז תשים לה במראות צד.

מעבר לזה, אתה יכול לשים לדים ללוחית רישוי, השחרת חלונות, וילון אחורי, מערכת טובה.

תיסע רגוע וגם תיהנה מרכב מלא פוזה.

אין רכב מנהלים שמביא פוזה יותר מאקורד, אם מישהו כאן מתייחס לנושא של פוזה ברכבי מנהלים.

פורסם

+1 לרעיון של קרמבו.

מדובר בקורס בו לומדים שליטה בזמן החלקה, בלימות נכונות על משטחים שונים ועוד.

מצבים שכל נהג יכול להקלע אליהם ותרגול מודרך יכול להועיל בשעת הצורך. גם לך כדאי קורס גזב.

אם אין עדיין דיבורית BT - זוהי ההזדמנות לצייד את הרכב באחת כזו.

חבל שלא ציינת את גילו , אפילו בערך, כי אני סבור שלדים על הלוחית או סימני פוזה בוהקים אחרים כבר לא מעניינים את מי שעבר את גיל 17 וחצי. טוב, אולי נגדיל בשנקל - 25.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
+1 לרעיון של קרמבו.

מדובר בקורס בו לומדים שליטה בזמן החלקה, בלימות נכונות על משטחים שונים ועוד.

מצבים שכל נהג יכול להקלע אליהם ותרגול מודרך יכול להועיל בשעת הצורך. גם לך כדאי קורס גזב.

אם אין עדיין דיבורית BT - זוהי ההזדמנות לצייד את הרכב באחת כזו.

חבל שלא ציינת את גילו , אפילו בערך, כי אני סבור שלדים על הלוחית או סימני פוזה בוהקים אחרים כבר לא מעניינים את מי שעבר את גיל 17 וחצי. טוב, אולי נגדיל בשנקל - 25.

חשבתי על דיבורית בלו-טוט אבל יש לו דיבורית ברכב כבר, האקורד היא 2008 ואחי יהיה בן 42.

לא יודע, עדיין לא מצאתי מה שבאמת עשה לי את זה בלי הרבה מאמץ. תודה לכולם על ההצעות, נמשיך לחשוב.

אולי בסוף באמת אקנה לו שש-בש מקצועי ב-500+ ש"ח, זו גם אופציה

פורסם
אחיך בן 42 ותראה מה הצעתי:oops:.

כל ההצעות היו סבבה איש, אני גם אוהב כל מיני שטויות של בני 17-25 לעיתים, אם זה יפה לרכב אז למה לא.

בגדול לא מצאתי משהו שאני באמת שלם איתו לרכב אז אולי ארכוש לו שש-בש מקצועי ב-500+ ש"ח

רק שישמור עליו :-D

• תוכן חדש...