Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלטתי שאני הולך להגשים חלום - ולבקר עם הקליאו במסלול מרוצים אמיתי. לא ערד, לא כוכב יאיר, לא עוד מגרש חניה.

איזה אפשרויות יש לי?

לקחת את הרכב במעבורת? לאיפה?

אולי בירדן יש?

אשמח לתשובות :-)

פורסם

למה דווקא עם שלך ? יותר זול וריאלי לשכור אחת דומה בחו"ל.

השילוב הכי טוב לדעתי זה ברינג - בRSR אתה יכול לקבל קליאו ספורט CUP, במחיר סביר ליום נהיגה על הרינג.

מנסיון - חוויה מטורפת, ודי מסוכנת אם לומר את האמת. צריך לבוא מוכנים, רצוי עם הדרכה בפעם הראשונה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השיקולים שלי:

1. חוסך את עלות השכרת הרכב. אני יודע שהרכב של מתוחזק היטב ומקווה שלא תהיינה תקלות. כנראה שיהיה בלאי לצמיגים קדמיים.

2. אני מכיר את הרכב שלי מעולה על המגבלות!

3. להגשים חלום.

4. חוויה יוצאת דופן. כנראה שאעביר את הרכב במעבורת. ביררתי עלויות, ובהתחשב בעובדה שאני ואשתי מקבלים חדר באונייה והשזה חוסך לנו את עלות הטיסה והשכרת הרכב - מדובר במשהו יקר, אבל לא באופן קיצוני.

5. הרכב ישמש אותי ואת האשה גם לטיולי מנהלה - ויחסוך לי את העלויות של להשכיר שם רכב.

6. טיול לקפריסין אמור להיות זול יותר מגרמניה - תקנו אותי אם אני טועה.

מה דעתכם?

שלומי, כדאי לדעתך לפרסם את זה גם בפורום הכללי?

פורסם

מצטרף להמלצות על הרינג עם השכרת רכב במקום.

הרכבים בRSR מתוחזקים ברמה גבוה!ראיתי מה הולך שם במהלך היום וכל רכב עובר בדיקות קפדניות לפני עלייה למסלול.

אם אתה מחפש חוויה שונה ומיוחדת-הרינג הוא ללא ספק המקום.

אל תשכח שבשום מקום בעולם אין מסלול שדומה לו,21 ק״מ של נהיגה בכל הקפה!

פורסם

לחסוך השכרת רכב?

ומה עם שינוי הרכב שלך, זה לא עולה כסף? זה יעלה עוד יותר מהשכרת רכב שבנוי טוב יותר למסלול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

החיסכון בהשכרת רכב זו הדרך שלי לשכנע את עצמי שזה לא כזה יקר :-)

איזה שינויים צריך לעשות? הרכב מטופל היטב ונועל צמיגים בין הטובים שיש.

פורסם

מה עם ביטוח?

כשאתה משכיר רכב מ-RSR אתה מסתכן מקסימום בהשתתפות העצמית על הרכב. עם הרכב שלך זה יותר בעייתי

ובכלל, אני חושב שאף אחד לא יחלוק על זה שהרינג זו חוויה שלא ניתן לחוות בשום מקום אחר :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא נראה לי שזה כלכלי, לפי המידע פה :

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=45226

השטה ליוון בלבד, תעלה לך כ-1000 יורו הלוך חזור. וקח בחשבון גם שזה אומר שאתה בלי רכב כ-3 ימים לפני הטיסה שלך ואחריה

כשאתה חוזר לארץ.

ממש לא נראה לי מצדיק את העניין, אבל שיקול שלך..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מסלול אמיתי טוחן מכונית "רגילות" לארוחת בוקר .

אם הצמיגים לא ישחקו (בד"כ בדפנות הקיצוניות ברכבים שלא בנויים למסלול) , ונוזל הבלמים לא ירתח , והרפידות לא יזדגגו , והדיסק לא יסדק\יתעוות לפני , אז הרפידות יאכלו - שום דבר שלא קורה גם במסלולונים שיש בארץ .

כמובן שהכל תלוי בעד כמה תקח את הרכב לקצה , אבל למסלול אמיתי לא עולים כדי לעשות סללום .

אז תקשיב לכולם פה , תשאיר את הסנדוויץ' ותן למסעדה להכין לך אחד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה חברים!

האמת היא שהעלות להשכרת מכונית על המסלול שם (נניח איוו 6) - לא כזו יקרה. 70 יורו ל-20 דקות.

עדיין - אני רוצה לעלות על מסלול עם הרכב *שלי*. לא איוו, לא פרארי. (כלומר כן, אבל בנוסף :-)).

בקיצור - מתלבט.

פורסם
מצטרף להמלצות על הרינג עם השכרת רכב במקום.

הרכבים בRSR מתוחזקים ברמה גבוה!ראיתי מה הולך שם במהלך היום וכל רכב עובר בדיקות קפדניות לפני עלייה למסלול.

אם אתה מחפש חוויה שונה ומיוחדת-הרינג הוא ללא ספק המקום.

אל תשכח שבשום מקום בעולם אין מסלול שדומה לו,21 ק״מ של נהיגה בכל הקפה!

הרינג זה רק עם קרקר וקיסם בגב.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...