Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי עכשיו ברכב את הרמקולים הבאים:

- רמקולים קדמיים של פיוניר גודל 5.25" דגם TSG1314R, 200w

- רמקולים אחוריים של פיוניר גודל 6/9" דגם TSA6964S 400w

- מערכת די ישנה של חברת JVC מדגם KD-G125 עם יציאת RCA אחת.

היום חבר הביא לי:

- מגבר של חברת ALPINE מדגם Alpine MRV-F450

(http://www.crutchfield.com/S-R8BlUxw04Mr/p_500MRVF450/Alpine-MRV-F450.html)

- סאב וופר של חברת ALPINE גודל 10", אני לא זוכר את הדגם שלו וכמה WATT הוא.

השאלות שלי הן:

1. האם אני יכול לחבר את הרמקולים שיש לי וגם את הסאב וופר למגבר? כי יש לי רק יציאת RCA אחת במערכת.

2. במידה ונחבר גם את הרמקולים האחוריים וגם את הסאב אז האם אני אוכל לשלוט עליהם בנפרד או רק דרך הסאב? כי ראיתי שיש במגבר הזה כיוונים של יציאות 1-2, 3-4, 5 וגם בחירת מספר ערוצים (1+2/3+4) / 3+4 / 5.

3. לאיזה חיבורים במגבר אני אמור לחבר את הרמקולים והסאב? כי יש לי שם בחירה של עד 5 ערוצים.

4. האם יש בעיה מבחינת ההספק של הסאב וופר? שלא יישרף המגבר/הסאב? ואם כן אז מה המגבלה שיש לי מבחינת ההספק המקסימלי?

5. אם אפשר בבקשה הסבר קצר על חיבור המערכת למגבר + הפיצול הנדרש וחיבור הרמקולים והסאב למגבר עם הכיוון שלהם.

אני יודע שהמערכת לא כל כך טובה בלשון במעטה, אבל אני מדגיש שאין לי ציפייה למערכת מטורפת עם איכויות מטורפות.

אני לא מחפש להחליף את המערכת ולהוציא כסף עכשיו על העסק הזה, פשוט קיבלתי במתנה את המגבר והסאב אז אמרתי אם כבר יש לי את שניהם ואני יכול לחבר אותם בלי יותר מדי בעיות אני אעשה את זה. אז השאלה שלי היא בעיקר מבחינת התאימות של המגבר לסאב ולרמקולים.

בבקשה אל תמליצו לי ללכת למתקין מערכות, אני מעוניין לעשות את ההתקנה לבד.

את החיבור של המגבר למצבר (+), - , ולמערכת (כחול) אני יכול לעשות לבד, יש לי ידע בסיסי של חיבורים כאלה, זו לא אמורה להיות הבעיה.

אשמח לתשובות, הסברים על אופן ההתקנה והכיוון והערות נוספות.

תודה רבה רבה

1.jpeg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.gif

6.jpg

שלומי

• תוכן חדש...