Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא שלי בפרייבט מחזיק קומפרסור קטן, + ארגז כלים בסיסי,

לדעתי זה א"ב של הדברים שצריכים להיות בכל רכב,

אני אתך בקטע. כל עוד אין פאנצ'ר ברזרבי (נבדק בעת קניית הרכב), קומפרסור זה מספיק טוב בשביל שלא סתם להתחיל להתעסק עם כל הבלגאן בתא המטען כדי להגיע לצמיג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

+1 על ההמלצה. חשובה וטובה, אפילו אם אני מיישם אותה רק פעם בכמה חודשים.

מנסיוני קומפרסור קטן וזול יהיה בדרך כלל חלש ולא יצליח לעשות משהו טוב לגלגל. הם בקושי מנפחים סירה קטנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ממליץ גם.

היום בדקתי אחרי כמעט שנתיים שהרכב אצלי, התעצלתי לבדוק, כי צריך להוציא את החפצים מהבגאז ולהבריג את הגלגל החוצה.

מתברר שהלחץ הגיע ל-19 במקום 30 שצריך להיות.

זה אחרי ששכנעתי את אבא שלי להחליף צמיגים עם תאריך יצור 2007 שמשום מה עברו טסט, אבל היו יבשים וסדוקים בדופן.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ממליץ גם על קומפרסור (קטן של 40 ש"ח מספיק ביותר לשימוש פעם בשנתיים כשיש פנצ'ר או אירוע חריג. לג'יפאים שצריכים מילוי אוויר 4 צמיגים בכל שבת כמובן צריך משהו יותר רציני)

וגם על בדיקת הרזרבי.

בדיקה+מילוי אוויר ברזרבי פעמיים בשנה מספיק בהחלט.

הוא לא סובל מתלאות הדרך ולא חשוף לכל מיני פגיעות ולכן פחות בורח ממנו האוויר.

אגב כבר עזרתי פעם אחת עם הקומפרסור הקטנצ'יק למישהו עם גלגל "בייגלה" (לחץ נקוב 60PSI) שהיה מנופח לאיזה 20.

ובפעם אחרת למישהי מהעבודה שאמרה ש"חסר טיפה אוויר", באמת הגלגל נראה טיפטיפה מסכן, בקושי רואים בעין. מדידה ע"י מדיד אישי הראתה 8 PSI (במקום 28 ). מילאתי לה עם המדחסון עד 25 ושלחתי אותה לתחנת דלק למילוי של כל הצמיגים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
להתחיל להתעסק עם כל הבלגאן בתא המטען כדי להגיע לצמיג.

צריך להוציא את החפצים מהבגאז ולהבריג את הגלגל החוצה.

בגלל זה אני שומר על תא מטען ריק ככל האפשר, עם ארגז תנובה ירוק לכמה חפצים וזהו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תסתובב תמיד עם החומר הזה.

http://www.autodepot.co.il/default.asp?catid=%7B3C2F2068-DF15-4810-A89D-33B098AEF4E1%7D&details_type=1&itemid=%7B00000073-0000-0000-0000-000000000000%7D

ואם לא נסעת עם הרכב בזמן פנצ'ר והגעת למצב שנקרע לך הצמיג אז אתה יכול לסמוך על החומר בעניים עצומות {מניסיון של איזה 4 פעמים}.

• תוכן חדש...