Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

לפני חודשיים בערך החלפתי את הממיר הקטליטי לחדש בהונדה סיוויק 99 שלי, ומאז צריכת הדלק בערך הכפילה את עצמה. יכול להיות שזה קשור, או שזה צירוף מקרים? האוטו לוקח עכשיו בערך 1 ל-6-7 במקום 1 ל-12-14 שהיה לוקח בעבר (אני נוסע מאוד רגוע). אם לא, מה יכול לגרום לצריכת דלק גבוהה כל כך פתאום?

וגם קרה שהתנדבתי לעזור באיזה חלוקת תרומות פה בעיר והעמסתי את האוטו עד אפס מקום בחבילות מזון (עוד בערך 700-800 קילו), ועשיתי בערך 5-6 נגלות כאלה. מאז אני מרגיש שהקפיצים באוטו גרועים והוא עושה רעש חורק כזה בכל הנסיעה. כשהלכתי למוסך הם אמרו שצריך להחליף את הציריות והמשולשים העליונים (אין לי מושג מה זה) ונתנו לי הצעה של 2,400 ש"ח - האם זה בכלל יפתור את הבעיה והאם המחיר סביר? ולמישהו יש איזה תמונה שמסבירה מה זה הציריה והמשולשים?

תודה רבה לכולם!

פורסם

הקפיצים והבולמים לא בנויים למשקל כזה יש מצב שצריך להחליף בולמים.

בקשר לממיר אני מאמין שהוא תחלפי ויש (תקן אותי אם אני טועה) חיישן חמצן בגללו הרכב ״טיפה״ יותר.

פורסם

להחליף בולמים? מה בדיוק הכוונה ומה העלות של הסיפור..?

בקשר לממיר - הגיוני שאני מחליף לחדש ושמים לי תחליפי ולא אורגינל והאוטו שותה יותר? ומה זה החיישן חמצן הזה?

תודה רבה

פורסם

תחשוב לרגע משקל האוטו שלך לפחות טונה אולי קצת יותר, זה לא אוטו מסחרי או בנוי לעוד משקל 700-800 קילו אוטו מלא אנשים לא שוקל ככה. בקשר למחיר אני לא יודע אני מעריך 1600 ש״ח בלי עבודה. והתפקיד של החיישן הוא לבדוק כמות של החמצן באגזוז ולפי זה לתת כמות נכונה של דלק בלי זיהום/שריפה נכונה של הדלק.

פורסם

אוקיי אז ממה שאני מבין - צריך להחליף ציריות, וצריך לבדוק את האיכות של הממיר שהמוסך שם?

בקשר למשקל - הגזמתי עם המשקל, לא ממש חישבתי את זה. לפי כל הדברים שהעמסתי יוצא שכל נגלה הייתה בערך 400 קילו (לא כולל את הנהג כמובן...).

פורסם

תיבדוק את החיישן חמצן(למדה) יכול להיות שבגלל שהוא תקול צריכת הדלק שלך עלתה בגלל שהוא לא קורא נתונים נכון זה דבר ידוע בהונדה בקשר לבולמים תיבדוק בוקסות אחוריות יכול להיות שזאת הבעיה מקווה שעזרתי

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...