Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda CRX ED9 1,6 16V כדאי?

soli
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני משתעשע ברעיון לרכוש מכונית ספורט כרכב שני לסיפוק הצרכים ולהתעסקות בסופי השבוע בעיקר.

אשמח לשמוע לגבי ביצועי הרכב ( מהם? ) ובעיקר עד כמה הוא מהנה וטוב ( או לא) מבחינת הניהוג

כזה שניתן לקחת לכבישי ההרים מסביב (יש הרבה כאלה), לצאת עם חיוך רחב שיימחק רק ביום רביעי שבשבוע אחרי ובוודאי ייתן טעם לעוד.......הרבה :yum:

הרכב הוא:

Honda CRX ED9 1,6 16V

שנת ייצור 92

140 כ"ס \ 103 kW

141,500 ק"מ

בתודה מראש על כל התייחסות,

11111111142831643-14712-1093093047_2.jpg

11111111142831643-14712-1093093047_4.jpg

11111111142831643-14712-1093093047.jpg

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אתה רוצה אוטו ספורט לסופי שבוע?.....

אני רציתי אותו דבר אז מה שעשיתי זה , לקחתי אלפא סוד , השתלתי 16v קצת חיזוקים קצת מוטות מיצביים וביעיקר לא לשכוח סט קפיצים ובולמים ( 60 מ"מ ) , ועוד כמה משחקים והתוצאה.....

רכב מירוץ לסופי שבוע ( 7.5 0-100 קמ"ש ) ולא פחות חשוב האוטו נתן לי יותר כיף מרכבים ב-200 אלף ש"ח!!!! ( מניסיון ) .

ואם לא השתכנעת אז ההונדה אחלה רכב מהנה והכול אבל לא אוטו בשביל " סופי שבוע " , סורי....

זאת הונדה די סטנדרטית אז אם לא בא לך להשקיע 15-20 אלף ש"ח על האוטו תחשוב על פיתרון אחר

לסופי שבוע....

פורסם

קודם כל תודה,

אתה רוצה אוטו ספורט לסופי שבוע?.....

תראה ביום יום בתוך העיר נח לי מאוד ב"עגלה" הגדולה שלי שכח לא חסר לה אבל בסיבובים.... זה לא זה.

מה גם שעם הילדה בדרך לגן זה לא הזמן.

אבל, כל זה לא אומר שלא מגיע גם לי לפעמים

זאת הונדה די סטנדרטית אז אם לא בא לך להשקיע 15-20 אלף ש"ח על האוטו תחשוב על פיתרון אחר

לסופי שבוע....

אני מבין שצריך להוסיף כ-20K בנוסף למחיר הרכישה 12K.

אני רוצה להינות ורוצה בזול. יש דבר כזה?

מה אתה ממליץ?

פורסם

הנאה לסופי שבוע בזול?

אני ממליץ:

1. פיז'ו 205GTI

2. סיטרואן AX ספורט/GT/GTI

3. אלפא סוד

4. אלפא ספרינט

5. פיז'ו 106 ראלי/XSI

כל הנ"ל נכון אם אתה מעוניין להוציא 30K +- ואתה גר בארץ (ההונדה מההודעה הראשונה כמעט ולא קיימת בארץ)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואתה גר בארץ (ההונדה מההודעה הראשונה כמעט ולא קיימת בארץ)

אני גר כרגע בבוקרשט רומניה.

זה משנה את התשובה?

פורסם

ואתה גר בארץ (ההונדה מההודעה הראשונה כמעט ולא קיימת בארץ)

אני גר כרגע בבוקרשט רומניה.

זה משנה את התשובה?

זה משנה מאוד את התשובה כי באירופה (גם במזרח) יש היצע גדול יותר של מכוניות כיף ישנות, מכוניות שלא הגיעו לישראל או שמאוד נדירות בארץ.

באירופה אתה יכול לקנות 205GTI 1.9 מקורית במחיר שפוי, מכונית שנחשבת לעילוי מוטורי ולאחת המכוניות המהנות ביותר שיש.

כמו כן יש רנו 5 טורבו, 205 ראלי במצב נורמלי, 106 ראלי בגרושים, פיאסטה XR2 ועוד מכוניות רבות. האפשרויות באירופה שונות לגמרי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני ברומניה הייתי הולך קודם כל למגרש מכירה הזה עם 215 מכוניות שונות.

למי שלא יודע (רובכם) יש ברומניה בכל יום X "מפגש" של מכוניות למכירה בשביל להצרף למפגש הזה אתה צריך לשלם ואז גם מכניסים את המכונית שלך לספר, סטייל פוקוס.

אני הייתי מתחיל משם, בא עם הצעות ואנחנו נעזור לך. מכיוון שאפילו אני שהייתי ברומניה מס' פעמים לא יודע לייעץ לך בגלל שאני לא זוכר אילו מכוניות יש שם.

דניאל.

- בקיצר תביא רשימה -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

היי דניאל,

קודם כל מתי אתה בא שוב לרומניה, נעשה לך סיבוב בסוכנויות ובכלל, כי מכוניות מעניינות לא חסר פה.

לגבי המפגש אם אני מבין נכון כוונתך היא לשוק המכוניות יד שניה שמתקיים כל יום א'.

תשלום הכניסה הוא כ- שקל אחד וישנה אופציה לפרסם את הרכב בשבועון שמפורסם על ידי היזם. את העיתון יכול המבקר לרכוש בעוד כ- Lei 10,000 שהם כ- 35 אגורות.

בשוק עצמו מסודרות בשורות ארוכות מאות רבות של מכוניות מדי שבוע, ניתן למצוא שם רכבים כ-דאצ'ה דלתא נ-300 EURO וגם M5 שנת 2003 עם 50,000 ק"מ ב-55,000 EURO .

מכוניות כמו האחרונה שציינתי מגיעות לרוב ע"י סוחרים המייבאים את הרכב מגרמניה למכירה.

(ברומניה ישנם רכבים רבים אשר לא יביישו את עשירי מונאקו)

ביקרתי בשוק המכוניות לכשרציתי לרכוש רכב לפני מספר חודשים כמה אופציות נבדקו אך אם לומר את האמת פחדתי לרכוש את הרכב שם מפני שאינני מאמין להם.

אתם ודאי מכירים את השירשור בנוגע לרמאויות ברכישת רכב יד שנייה. לעומת הרומנים הסוחרים הנחמדים מ"חולון" הם ילדים טובים, לדעתי.

מנסיון ניתן למצוא דילים טובים היישר מהטרייד אין של היבואן ולסמוך על האחריות שהוא מספק כפי שאני עשיתי עם המכונית שרכשתי.

לגבי רכב זול יותר משמעותית (כפי שאני מחפש) רשמתי את ההמלצות ( 205GTI, RALLY, XR2I וכו') ואני מחפש אולי בשוק הרומני אולי לייבא ישירות מגרמניה...

• תוכן חדש...