Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת כמה עולה החלפת מנוע או גיר או מנוע וגיר לחיפושית 73 או 74 כולל הכל למצב שיניע ויסע ?

תודה לעונים :)

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

למה להחליף? מה הבעיה בקיימים?

נדיר מאוד שיש צורך להחליף גיר.

יש לך מנוע אחר? או שאתה רוצה לקנות מנוע?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
שלום רב

רציתי לדעת כמה עולה החלפת מנוע או גיר או מנוע וגיר לחיפושית 73 או 74 כולל הכל למצב שיניע ויסע ?

תודה לעונים :)

חבר עשה אוברול את חיים מהרצליה, שילם 6000 ש"ח כולל קבלה.

פורסם

אתה מחפש מנוע? צור קשר בפרטי..

אם אתה רוצה לבנות רק אצל אנטולי מירושלים לא אף אחד אחר . אם נדרש פירוק מנוע אז אצל הדוקטור בני נועם!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הסטארטר שלי מיסתובב על ריק והוא עשה לי רעשים חזקים שלי גלגלי שיניים החלפתי סטארטר ועכשיו הוא מיסתובב על ריק

אמרו לי גלגל תנופה ואמרו לי זה עולה 1000 שקל לתקן

ביגלל זה חשבתי להחליף מנוע אבל הרכב עלה לי 3000 שקל ולהשקיע עליו עוד 5-6 אלף לרכב שני זה קצת כבר מה אפשר לעשות ?

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

בדקת שזה לא הבוקסה נחושת שממרכזת את ציר הסטרטר ?

איזה נפח מנוע ?

יש לי מישהו שימכור לך בפחות .. צור קשר.

באלף שקל כולל הורדת מנוע והחלפת מחזיר שמן?

חיפושיות 73-74

פורסם

לא שמעתי על גלגל תנופה שהלך בחיפושית (ברכב רגיל זו דיאגנוסטיקה נכונה).

שי צודק, סיכוי טוב שזו הבוקסה.

חוץ מזה המנוע טוב? למה להחליף אותו ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החלפתי סטארטר והמוסכניק הוציא אמר כל השיניים שלו שבורות

והבנתי שהוא מיתחבר לגלגל תנופה ןזה עשה את כל הבאלגן וחוץ מזה אני לא יודע

ליבדוק עם זה החתיכת נחושת /בורג שלו אני לא יודע אני לא מבין ...

פורסם

מאיפה אתה?

יש על הסטרטר שיניים אם הם שבורות אז תחליף סטרטר..

לי היה מחליק החלפתי סטרטר ובוקסה והיום אתה יכול להחזיק כמה דקות סטרטר מסתובב והוא לא מחליק...

חיפושיות 73-74

פורסם

החלפתי ב600 שקל מחודש והוא עדיין מחליק לי

אני מהרצליה

פורסם

מחליק זה הבוקסה תקנה מיעקוב או איביי .. חייב להוריד מנוע למרות שהיא עולה רק 20 שקל..

אין מצב שהלך גלגל תנופה , תבקש להחליף סטרטר אולי לא מתאים לחיפושית..

חיפושיות 73-74

פורסם

אני שבוע הבא ינסה את הבוקסה , יש ללינקר אולי ?

אם לא אני ישאל את המוסכניק

מה זה בידיוק ?

הבוקסה שנמצאת על הגלגל תנופה ככה אני יגיד למוסכניק?

פורסם

תקנה מיעקוב לא יודע אם יש ללינקר..

הבוקסה יושבת בגיר .. מספיק טיפה שחיקה כדי שיחליק מניסיון... אם אתה רוצה אני יביא לך בוקסה משומשת אבל היא לא החליקה.

אני מאזור נתניה.

חיפושיות 73-74

פורסם

תודה רבה לך קודם כל

אבל אם מוציאים מנוע כבר עדיף לשים חדש לא ?

מי זה יעקב? מאיפה הוא?

• תוכן חדש...