Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום בבעלותי סקודה אוקטביה שנת 2011 וכרגע אני עם ילדה בת 4 ובעתיד הקרוב יצטרפו תאומים למשפחה, אני מעוניין להחליף לסופרב בגלל שאני אוהב את המותג וכמו כן אזדקק לרכב מרווח יותר.

השאלה שלי היא האם ניתן להכניס למושב האחורי של הסופרב 2 סלקלים ובוסטר/כיסא בטיחות והאם נכנסת עגלה של תאומים לתוך תא המטען של הסופרב?

אשמח לתשובות מבעלי ניסיון..

פורסם

ארז,

הסופרב הינו אחד הרכבים המרווחים ביותר בקטגוריה.

לא בדקתי לגבי סלקלים, אבל אני יכול לומר לך בוודאות כי 3 מבוגרים יכולים לשבת מאחור, אם כי הישיבה במרכז לא נוחה (לגבי סלקל או בוסטר זה הרי לא משנה).

ראה שרשור שפתחתי בנושא דומה : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439260

פורסם

לנו במשפחה ישנה סופרב אלגנס 1.8 TSI מודל 2009,במקרה אתמול נסענו נסיעה בת 50 ק''מ כ5 מבוגרים(לא גדולים במיוחד),לי יצא לשבת במושב האחורי והאמת שמבחינת רוחב היה לי לא נוח במיוחד באזור הכתפיים ,מבחינת מרווח רגליים ניתן למתוח אותם היטב,אך ברוחב היא מעט לוקה כתוצאה ממבנה המושב ומבליטות הדיפון בדלתות.

לגבי שאלתך הייתי ממליץ להגיע לאולם התצוגה ולבחון בעצמך את עניין המרווח עם הסלקלים,מאחר וישנם סוגים רבים של סלקלים ובוסטרים.

בתא המטען ניתן להשכיב בכיף כמה עגלות וחדר שינה לילד, הוא עצום!

פורסם
בוצעו מדידות בשרשור הנ"ל לכל המושבים האחוריים בקטגוריה (בשנה שעברה )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=368689

סקירה באמת מקיפה בתיעוד רוחבי המושבים ברכבים.

אבל... , אני יכול לומר מתוך ניסיון אישי, במונדאו 3 מבוגרים יכולים לשבת בנוחות.

דוגמא נוספת: הפתיע אותי לקרוא כי רוחב הפאסאט הוא 135ס"מ. בחנתי את הפאסט מבחינת נוחות נסיעה ל-3 מבוגרים ומאוד התאכזבתי. באמצע יש את התעלה של הגיר שגורמת ליושב במרכז לשבת בפיסוק מאוד לא נח.

לעומת זאת, בסופרב (הנתון הוא רוחב של 129 ס"מ) מרווח זה פחות נורא (אבל המושב באמצע קשה ולא נח למבוגר).

לגבי בוסטרים וכסאות ילדים אחרים, יש לכל אחד מסוגי כסאות אלה מימדים שונים. לרוב מענה לצורך של אכלוס של בוסטרים יתאימו המיניוואנים.

פורסם

אחד הרכבים היותר נוחים ומרווחים שאתה יכול לבחור בתצורת הסדאן.

לא רק זה - לסופרב יש יתרון ענק ביכולת לפתוח את דלת תא המטען גם כדלת של רכב סדאן וגם כדלת חמישית (ביחד עם השמשה)

הגישה לתא המטען נוחה כמעט כמו ברכב סטיישן ותא המטען שם פשוט עצום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טיפ קטן בעניין:

במקום הגישה הנפוצה -לבחור את המכונית לפי המושבים, ממליץ לשקול את הגישה ההפוכה.

לאחרונה הצטרפה למשפחתי צאצאה שלישית. לכבודה, רכשתי שני מושבי בטיחות מדגם קוסקו סנרה, (אחד עבור מספר 2 ש"שונמך" מהמושב הקודם שלו) שהוא כנראה מושב הבטיחות הכי צר שאפשר לקנות, ומצד שני זכה ל-5 כוכבי בטיחות (ומצד שלישי - גם זול - כ-350 ש"ח!).

מספר 1 ו-2 ישבו בשנתם הראשונה בסלקלים. היום בדיעבד, מושב בטיחות מגיל 0 (מותקן הפוך) נראה לי בטיחותי יותר (אם כי נח פחות).

אז בסובארו לגאסי 1995 נכנסים 3 כסאות בטיחות.:lol:

:turn-l:
  • תוכן חדש...