Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הערב עצרו אותי שוטרים בזמן שאני מסיע נוסע מיותר ממה שצריח (3) , אמרו לי להתיצב היום בתחנת משטרה ולגשת לקצין תנועה . דיברתי אם הקצין והסברתי לו שזה היתה שטות ממש גדולה שלי ושזה בחיים לא יחזור , הוא אמר שהוא מוותר לי ולא יקח לי את הרכב לחנייה הוא אמר שהחנייה עולה 5000 ש"ח , ואת הרשיון הוא גם לא לקח לי למרות שהוא אמר שהוא יכל לקחת לי ושאני יעשה טסט ותאורייה מחדש .עכשיו הוא אמר לי שאני צריח להתייצב בבית משפט עוד חודשים ושם אני יקבל עונש ..

משהו יודע מה צפוי להיות העונש ?:?:

פורסם

תלוי בשופט/ת.

יכל להיות שתקבל על תנאי וקנס כספי,

וישנה אפשרות של שלילה בפועל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבר שלי שהיה נהג חדש העלה איתו עוד 8 אנשים ברכב ותפסו אותו

והוא לא הלך למישפט ובסוף הלך לתחנה וקביל 4 חודדשים שלילה וזהו

אז אני מאמין שאם תלך למישפט ותבטיח שלא תחזור על הטעות אולי יתחשבו בך

פורסם

קח עו"ד כל עוד את הנהג חדש .

ידוע שבבתי משפט לא ממש מחבבים נהגים חדשים .

תתייעץ איתו .

לי היה לפני כחצי שנה משפט על "אי ציות לשוטר" , כשאמר לי סע ישר ואני נעצרתי בצד הכביש .

רצו לשלול לי לחצי שנה + 6 נקודות + 1000 שקל כנס .

לבסוף עם העורך דין , הגעתי למצב של 380 שקל קנס + אם אני עוד פעם בעתיד מסרב לפקודה הזאת אז 2000 ש''ח קנס .

CHEVY CAVALLIER 98'

פורסם

מעל שנה ברגיל

נהג חדש לפי החלטה של רשות הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לבסוף עם העורך דין , הגעתי למצב של 380 שקל קנס

איך הגיעו למספר הזה? טוב שלא 387 שקל ו49 אגורות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בעבירות מהסוג הזה, כאשר יש חובה על פי חוק לפסול אותך אם תורשע, לא כדאי

להגיע לדיון בבית משפט לפני שבדקת את הנושא והתייעצת עם עורך דין

אתה נהג חדש ומעבר לעונשים שתקבל בבית משפט תצטרך גם להתמודד

אחר כך עם משרד הרישוי.

אתה לא בקיא ולא מנוסה מספיק בדברים האלה ולכן כדאי להתייעץ עם

עורך דין העוסק בתחום הזה.

אל תסמוך על המזל ואל תסיק מסקנות בעניין התיק שלך מתיקים אחרים.

מדובר בעבירה שבתי המשפט סבורים שהיא חמורה ועם דברים כאלה

לא משחקים ולא לוקחים סיכונים מיותרים

פורסם

אסף, אתה מתייחס לעבירת אי-ציות לשוטר או לעבירת הסעת יותר מ2 נוסעים?

פורסם

wil

מאיפוא הבאת אי ציות לשוטר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קרא הודעה מספר 5 בשרשור הנוכחי.

פורסם

אני יספר לך סיפור אישי שלי. הסעתי 5 אנשים באוטו שהיה מותר לי רק 2. 4 מאחורה ואחד לידי. תפס אותי סמוי לקחו את הרישיון אבל לא את האוטופ. בשימוע אמרתי לקצין תנועה שעשיתי טעות מצטער בלה בלה בלה.. לא יקרה וכו. והתחננתי שיוותר לי הזמנה לבית משפט(מה שהוא לא עשה). הגעתי למשפט בלי עורך דין. אמרתי את מה שאמרתי לשופט והוא ״התחשב״ בי ולא נתן לי שלילה של יותר מ90 יום מינימום שהוא חייב הוא נתן לי 89 יום שלילה. עצה שלי תיקח עורך דין כי לא יוצאים בזה בזול ועוד נבג חדש בכלל! בהצלחה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

כדאי מאוד שתצטייד בעורך דין ממולח וטוב.

יש לי חברים מהבסיס, ששתו ונהגו (איפה השכל? שאלה טובה) - אחד לקח עורך דין, קיבל 5 חודשי שלילה בלי צורך בתיאוריה וטסט מחדש, השני קיבל שנתיים (לא לקח עורך דין) וקיבל שנתיים, ויצטרך להוציא רישיון מחדש, מה שאומר ששוב להוציא כמה אלפי שקלים על טסט, תיאוריה, שיעורים וכו'. (ושוב להיות נהג חדש)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...