Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמדהים הוא שאנשים עושים במודע עבירות תנועה ואחר כך מתבכיינים ומחפשים איך לצאת מזה (ואגב כך עוד לפרנס כמה אנשים). הרי מי שביצע עברה כזו יודע היטב שהוא מבצע אותה. אני בטוח שתכעסו ותשגרו תגובות נזעמות אבל, אני מקווה שתענשו בחומרה ושזה ילמד אתכם לקח.

פורסם

avz

בעיניי, עבירת "תנועה" זו (נהג חדש עד גיל 21 הסיע יותר משני נוסעים וללא מלווה) היא הרבה פחות חמורה מאשר אחד שמזדחל בנתיב אמצעי / שמאלי, מעכב את התנועה וגורם לשאר משתמשי הדרך להתעצבן ולעקוף מימין. אך מישהו שם קבע כי הקנס על עבירה זו 250 ש"ח ו-6 נק' ועל הסעת נוסע שלישי - הזמנה לדין.

פורסם
avz

בעיניי, עבירת "תנועה" זו (נהג חדש עד גיל 21 הסיע יותר משני נוסעים וללא מלווה) היא הרבה פחות חמורה מאשר אחד שמזדחל בנתיב אמצעי / שמאלי, מעכב את התנועה וגורם לשאר משתמשי הדרך להתעצבן ולעקוף מימין. אך מישהו שם קבע כי הקנס על עבירה זו 250 ש"ח ו-6 נק' ועל הסעת נוסע שלישי - הזמנה לדין.

אלילי נכבדי

אל תקח את זה אישית, אבל החוק לא נועד כדי לסבר את רצונך והוא גם אינו מתחשב במה שנראה לך חמור יותר או פחות. אין ספק שהתופעה שציינת היא בריונות כביש "פאר אקסלנס", יש עוד הרבה תופעות כאלה אבל כאן מדובר בדבר אחר. החוק הוא חוק! עד כמה שזה יישמע אבסורדי בעיניך, החוק נועד להגן על האזרחים. דרך אגב, החוק הזה נחקק לאחר שקרו לא מעט מקרים של נהגים צעירים שנהגו במכונית מלאה וכתוצאה מתאונה שגרמו , גרמו גם להרג ולפציעות של נוסעיהם. לכן נחקק החוק שנועד להקטין את הסיכון שבפגיעה כתוצאה מנהיגה של נהג חסר נסיון (כמובן שאין ספק שאם תשאל את הנהג, הוא ישיב לך שהוא מנוסה מאין כמוהו).

נהג צעיר או חדש שהוטלו עליו הגבלות יודע היטב מה הם ההגבלות הללו. משבחר להתעלם מהן ולעבור על החוק - לדעתי עליו להענש בחומרה. כאשר אנשים ידעו שמצפה להם עונש כבד, כיבוד החוק יקבל חיזוק ניכר וגם תפחת התופעה של בריונות הכביש שהזכרת.

פורסם

avz , קודם כל על תתערב ותשפוט אם אתה בכלל לא יודע את הסיבות .

ישבתי אם 3 ידידות ובאו ערבים והתחילו להתגרות ולהציק , אז בטח אני ישאיר אחת מהן אם הערבים ואחרי זה אני יבוא לקחת אותה .

חוק זה חוק אבל לפעמים אין ברירה .

פורסם

AVZ - אם אלה הנסיבות אני תמה איך הגעת עם 3 הידידות לאותו מקום - האם לא באותו רכב?

מכל מקום - מצבך הוא בדיוק כמצבו של האב הצעיר שמביא את אשתו לחדר לידה ועובר על החוק כיון שהוא ממהר - גם אתה וגם הוא תשלמו את המחיר.

כמובן שאתה יכול לספר את הסיפור לשופט ולקוות לטוב, אבל התחשבותו כלל אינה מובטחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
avz , קודם כל על תתערב ותשפוט אם אתה בכלל לא יודע את הסיבות .

ישבתי אם 3 ידידות ובאו ערבים והתחילו להתגרות ולהציק , אז בטח אני ישאיר אחת מהן אם הערבים ואחרי זה אני יבוא לקחת אותה .

חוק זה חוק אבל לפעמים אין ברירה .

מכיוון שזה פורום פתוח - קטונת מלומר לי לא להתערב. גם אם הנסיבות הן כפי שאתה מתאר (ומשום מה אני לא כל כך מאמין מכיוון שאם זה היה כך, מן הסתם היית אומר זאת לשוטר שעצר אותך וגם היית מציין זאת בפתיחת השרשור) ישנה דרך להתגבר על זה.

שמעת על האפשרות להזמין מונית? שמעת על האפשרות להזמין משטרה? אם אתה מספיק "גבר" לעשות את העבירה - תהיה גם מספיק גבר לקבל את העונש - שאין שום ספק שמגיע לך.

דבר נוסף - לו אני במקומך, הייתי בודק את האיות לפני שהייתי כותב בפורום.

• תוכן חדש...