Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 159 חדשה מצבר מת - למה?

adi89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אלפא 159 3.2 Q4 - הרכב בן חצי שנה, היום בבוקר אין סטרטר, אין כלום, המוסך בדרך להחליף מצבר

איך יתכן שברכב כל כך צעיר המצבר מת?

התופעה קרתה גם עם אלפא 159 3.2 הקודמת שלנו.

האם זה האיתוראן שדופק את הרכב? מה זה כבר יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רצוי לבדוק מהו זרם הזליגה - אולי קיימים צרכנים ש"מושכים" דיי זרם (במצב שהרכב כבוי) וזה מספיק לרוקן את המצבר (ביניהם גם האיתוראן).

ייתכן גם מצבר לקוי (מייצור) וייתכן גם אלטרנטור שאינו טוען כהלכה את המצבר. (אם כי נראה לי סיכוי קלוש יותר).

אתה אומר שגם באלפא הקודמת - מצבר (מקורי ?) לא החזיק הרבה זמן. וזה שהושם במקומו - כמה זמן החזיק ?

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצבר מקורי בוודאי בשני הרכבים, המצבר שהתקינו ברכב הקודם עבד עד כאשר מכרנו אותה, אז אי אפשר לדעת,

מאוד מטריד שברכב כזה שנת 2012 המצבר מת כל כך מהר, כאשר הרכב חזר מהטיפול הראשון דווקא אז הרגשנו את התחלת הבעיות האלו(הנעה קשה במקצת, סטרטר איטי) אבל הקשר יכול להיות מקרי בהחלט.

אני יקפוץ למוסך אלפא בראשון(יבואן) ויבקש שיבדקו גם את הזליגה, האם מוסך זה מומלץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

מה אופי השימוש ברכב?

האם הוא עומד כמה ימים ללא הנעה? האם הוא מבצע נסיעות קצרות בעיקר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב מונע כל יום, נסיעות קצרות וארוכות, הרבה משניהם כמעט 40K קילומטר בחצי שנה, אני עכשיו במוסך מחליפים למצבר חדש.

קראתי בפורומים בחול שהתופעה שכיחה, כמו כן הניידת שירות שהתקינה לי מצבר חליפי אמר שהוא מחליף מצברים לאלפות כאלה בלי סוף, בעל המוסך אומר שהרכב בעל הרבה צרכנים,

לדעתי זה פאר בייצור, טבל אולי זה אופייני לרכבים בעלי המון מערכות חשמל?

בכל מקרא לדעתי האיתורן לא עוזר לעניין

גמר חתימה טובה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...