Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

The Marker משווה בין רכבי ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נהגתי באף אחת מהן וגם לא צריך לנהוג בהן בשביל לדעת שהמבחן הזה לא סביר.

איך בכל הסעיפים הפז'ו מגיעה למקום יותר גבוה מול הסובארו והסובארו בסוף מנצחת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אנשים מסתכלים עליי במשרד ולא מבינים למה אני צוחק (לא, לא נהגתי באף אחת מהמצוינות כאן אלא מדובר על המשפט הבא נטו):

4. אחד הבוחנים התלונן שסובארו BRZ סוחבת כמו יונדאי גטס. אותו בוחן כמובן לא הרגיש טוב ביום המבחן. אבל אין ספק שביצועים הם לא הצד החזק של המכונית הזאת. לפעמים נדמה שדרוש כאן בדחיפות איזה מגדשון טורבו.

עכשיו אני אוריד ממני קצת את ה"די להסתכל עליי מוזר".

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כי מבחינתם האוטו יכל להגיע רק עם כסא אחד ובלי ריפודים ועדיין היה מנצח בגלל ההנעה האחורית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כי מבחינתם האוטו יכל להגיע רק עם כסא אחד ובלי ריפודים ועדיין היה מנצח בגלל ההנעה האחורית.

ורק כדי לחזק את דבריך:

" ומי שבאמת אוהב לנהוג ורוצה להשתכלל בתחום, אז רק הנעה אחורית באה בחשבון "

מה הטעם בהשוואה ובמבחן בכלל, אם יש רק פרמטר אחד שקובע עבור "מי שבאמת אוהב לנהוג" ורק מכונית אחת (כולל המכונית ביקורת שאלוהים יודע למה צריך אותה) עונה על הפרמטר הזה?

מצטער אבל זה ללא ספק ה"מבחן" הכי חובבני ומיותר שקראתי בחיים שלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רק לי הכתבה הזאת נראת ביזיון?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הגיע הזמן שמישהו יגיד את זה, איך יצא שאני הראשון?

יואב קווה הוא אחד מעיתונאי הרכב הכי לא ברורים שיש. אני מקבל לפעמים דה מרקר של סוף שבוע וקורא את המבחנים שהוא כותב על כל מיני מכוניות. באמת שאני לא מבין איזה חברה נותנת לו רכבים למבחנים. הוא כותב למשל מבחן על יונדאי i30 החדשה. 5 פיסקאות שמספרות על וויז ועל שיטת הניקוד, בסוף איזה רבע פסקה על זה שיונדאי i30 זאת מכונית טובה.

לכן, ברגע שראיתי את הבחור הג'ינג'י מזמין אותו לוידיאו הבנתי שמבחן של ממש כבר לא יצא מזה. אני לא מומחה גדול לרכב אבל המבחן הזה נראה כאילו נעשה בלחץ של זמן ולא ברצינות. למה הגולף GTI לא מופיעה בוידיאו? ובכלל מוזר שזאת כבר פעם שנייה שה-BRZ "מנצחת" מבחנים השוואתים של מגזינים כלכליים. גם תומר הדר הילל אותה בצורה בלתי הגיונית במבחן שעשה בכלכליסט. מה נסגר?!

פורצה יובה!

פורסם

כתבה בהחלט מקצועית.. מראים את הגולף ואומרים לנו שיבחנו אבל, אופססס שכחו.

חובבני. חובבני מאוד. חובבני עד כדי מבוכה גמורה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סוג של בדיחה..

הרנו מקבלת שבחים מכל עיתונאי רכב בעולם, המכונית הנאה קדמית עם הזמן הי טוב ברינג, אבל מר קווה

החליט שהיא לא מתנהגת, סתם חזקה:roll:

פורסם

אחת הכתבות היותר הזויות.

מחפשים מכונית ספורט ב-200 אלף ומשווים בין המגאן ספורט לפיג'ו RCZ לסובארו BRZ לגולף GTI.

ומי מגיעה אחרונה ?

מילא בשקלול כולל של פרמטרים שונים ומשונים של הבוחן אפשר להגיע לכל מיני מסקנות אז בוא נהיה יותר ספציפיים, מי מגיעה אחרונה בסעיף התנהגות הכביש ?

" 4. רנו מגאן ספורט - זנב לאריות. מגאן ספורט היא מכונית ספורטיבית ברמה גבוהה. אבל בהשוואה לאחרות, היא סובלת משלדה לא מגובשת ולא מלוטשת. בכבישים מפותלים ובמהירויות גבוהות, פגמה השלדה הזאת בתחושת הביטחון וההנאה. "

וואו.

לקחת רכב כל-כך מעוטר שבקונצנזוס העולמי נחשב לאמת מידה ולהגיד את זה ? בלי גמגומים, בלי להתייחס לנקודה הזאת (באיזה סוג של ענווה "להפתעתנו היא מאוד אכזבה. במבחן היא לא הרגישה טוב, אולי בעיה ברכב המבחן" או משהו בסגנון היה נדרש אפילו אם זאת באמת הייתה התחושה שלו), זה או שהוא חי בבועה ולא מבין כמה הדעה שלו לא מתיישבת עם כלום או שהוא ממש מזלזל באינטיליגנציה של מי שקורא את זה.

חושבים שזאת כתבת מבחן מוזמנת ליונדאי גטס ? אה, סובארו ?

פורסם

יואב קווה הוא אחד מעיתונאי הרכב הכי לא ברורים שיש. אני מקבל לפעמים דה מרקר של סוף שבוע וקורא את המבחנים שהוא כותב על כל מיני מכוניות. באמת שאני לא מבין איזה חברה נותנת לו רכבים למבחנים. הוא כותב למשל מבחן על יונדאי i30 החדשה. 5 פיסקאות שמספרות על וויז ועל שיטת הניקוד, בסוף איזה רבע פסקה על זה שיונדאי i30 זאת מכונית טובה.

+1. זו הייתה כתבה הזוייה בטירוף :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני שמח שאתם חושבים כמוני, שמדובר בפיסה לא ממש ברורה של עיתונות. פלא שהם אח"כ נרכשים על ידי מקור ראשון? ;-)

לגופו של עניין, אם הנעה אחורית היא הקריטריון הקובע, למה GTI ולא נניח סדרה 3 יד II? או סדרה 1 חזקה חדשה? או MX5?

ונניח שזו כתיבה שמיועדת לקהל שקורא את העיתון (אם בכלל אפשר לאפיין אותו), ונניח שכולו מורכב מדבילים בנושא מכוניות, עדיין - מה שיש פה זה פשוט זלזול באינטליגנציה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...