Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מאלדן - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מבצע אצלי בעבודה שנותנים כל מני תנאים אטרקטיביים - דאבל צ'ק, פטור מעמלת פתיחת תיק , אחריות למשך שנה..

השאלה האם כדאי לקנות מהם או ללכת בכל זאת לחפש פרטי?

תודה!

פורסם

אלדן,שלמה, - לא נוגעים ברכב שלא עניין את הנהג/ים שלו.

רק בעלים פרטיים . הסבתא צדקה - זול יוצא יקר . וחיי אוטו מתקצרים מהסוף.את מה שעשו לו בשבתות ואת איכות הפילטרים ,הצמיגים הזולים שאי אפשר לאזן ב-100% , רפידות הבלמים שנשחקות לא אחיד והשמנים (ראיתי אתמול SJ - חשבתי שכבר אין להשיג ) לא תרגיש מיד.

פורסם

haimy קצת מגזים. סליחה, הרבה מגזים.

אין שום בעיה לקנות מאלדן ולא כל חברות הליסינג מזניחות את הרכבים שלהן, בדיוק כמו שלא כל אלו שמחזיקים רכב פרטי הולכים תמיד למוסכים מורשים ומשקיעים אלפי שקלים בטיפולים. העובדה היא שהמוסכים החאפרים פורחים בארצנו, גם בלי עזרתן של חברות הליסינג. כנראה שבכל זאת גם לקוחות פרטיים שמים שמנים זולים ופילטרים תחליפיים.

לשאלתך - אין שום בעיה לקנות רכב מאלדן. בדוקא את הרכב היטב כמו כל רכב אחר וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי הכי חשוב זה לקחת אוטו שהיה ליסינג ולא השכרה,

וכפי שידוע לי החברות האלו מטפלות ברכבים במוסכים מורשים ועושות טיפולים לפי הספר בכל מקרה

כל דבר שיימצא לא תקין - יתוקן ויוחלף

בהצלחה.

פורסם

רלוונטי!!!

אשתף אתכם בסיפורי האישי:

בתור אחד שמחזיק ליסינג כבר 10 שנים(סיבוב שלישי) מחברת אלדן ושומר מאוד על הרכב(מה לעשות,אני אוהב סדר נקיון ורכב תקין) ראיתי כיצד אלדן תיקנו תאונות צד ברכב הליסינג שהיה ברשותי, באופן המחפיר ביותר.

לציין כי מקרים בודדים של חוסר אחריות בתיקון או הזנחה יכולים לקרות בשל עובד כזה או אחר ואל לי להסיק מכך מסקנה חפוזה

אולם אחרי "תיקון" המכות הסבתי את תשומת ליבם לאיכות התיקון הגרועה כגון:שאריות צבע בחלקי פלסטיק פנימיים)הספריי הידוע לשמצה),רכב שחזר מטונף מהמצבעה עם לכלוך שקשה להפטר ממנו מאוד דביק בריפוד ובדש,שריטות בדשבורד מאיזו חיה שעבדה בתוך הרכב עם מברג בכיס הישבן,צבע בשכבה אחת בלבד דקיק מאוד מה שגרם לצבע להתקלף במגוון מקומות,חוסר שימוש בלכה הפכה את התיקון לצבע מט... חוסר שימוש במקשה לצבע מה שגרם לכל חרק שהתנגש ברכב קלות נדבק וגרם לשקערורית,חוסר צביעה של ידיות הדלת...לאחר תלונה מצידי צבעו את הידיות כולל בית המפתח...להמשיך????!!

לכן צר לי שהפעם אסיק מהמקרים מסקנה,החברים מאלדן ניסו לשכנע אותי ואת קצין הרכב של חברתי שהכל ענין של מה בכך ובכל מקרה בהחזרת הרכב הנ"ל נחשב לבלאי סביר ולא יחייבו אותי בליקויים

כשהתעקשתי על המשך תיקונים צלצלו לקצין הרכב בכדי לבקש להוריד אותי מהעינין....ושמדובר בפדנט עקשן!!!

הנ"ל קרה ב-2 תאונות שונות וזה ממש לא משנה מי המוסך שטיפל,אלדן קיבלו ממני את כל המידע בכל הסבלנות הראויה תוך שאני מתנייד 3 שבועות!! עם רכב חלופי שמריח כמו מכונת עיטוף הסיגריות של חברת דובק....

אלדן יכלו לתקן כמו שצריך אך בחרו ל"כבס" אותי

לציין כי עד לרגע תביעת הרכב הפוגע שילמתי את מלא ההשתתפות העצמית ואלדן לא ביצעו תיקון מתוך ציונות או רוח התנדבות אלא קיבלו את מה שמגיע ע"פ החוזה.

אגב בנקודת מכירת הרכב בה החזרתי את הרכב בתום החוזה ראיתי רכבים למכירה עם תופעות דומות.

אם ככה טיפלו במכות,ובי,סביר להניח שככה גם ניראים הטיפולים המכאניים...

חבל

לא לקנות מליסינג

פורסם
"פטור מעמלת פתיחת תיק"

ראיתי את זה בעבר דרך HTzone, מה זה השטות הזאת?

זה כדי לנפח את ערך "ההטבה" הניתנת ללקוח המועדף.

לגופו של עניין - קניתי לא מעט כלי רכב מ"אלדן" לאורך השנים - כולם אגב היו מהשכרה, וכולם שירתו ומשרתים אותנו נאמנה שנים רבות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכל עניין של מזל - יש רכבים שחייהם היו יותר קלים ויש כאלה שלא.

בתור אחד שקנה מחברות ליסינג (מאזדה 3 מאוויס,פורד פוקוס מקל אוטו) יש חברות שמקפידות ויש שמקפידות יותר.

אוויס וקל אוטו בזמנו נתנו לי את כל ההיסטוריה של הרכבים ומאוד נהניתי משניהם.אוויס היו קצת יותר בסדר.

לגבי אלדן - אמא שלי כבר 3 שנים מחזיקה קורולה 2007 שנקנתה מאלדן ועוד מהשכרה! עם 80 אלף ק"מ ומרוצה מאוד- הרכב טופל ומטופל כראוי כולל היסטוריית טיפולים וכו'.

הק"מ עומד על 185 אלף והרכב מרגיש מצוין.

טיפ קטן:

בדיקה נוספת חיצונית - לא להסתפק בכסת"ח שלהם.

בהצלחה

חבר,אתה חופר

פורסם

בתור אחד שרק היום היה בסניף אלדן חיפה ,אני יכול רק להמליץ להתרחק מהם וכמה שרחוק יותר טוב.

לא הספקתי לעבור את שאר המגרש וכבר ראיתי איך ''מרכיבים'' את ה''רכבים מיד ראשונה במבצע'' שלהם.

כמובן איך שראו לקוח נכנס לשטח המגרש הרכב נסגר, העבודה נעצרה וכולם ברחו למיזוג שבמשרד כאילו כלום לא קרה.

30 שניות לאחר מכן יצא אלי נציג בריצה ובנדיבות הציע לי כוס מים ועזרה,הבטיח הרים וגבהות עד שפתחנו את הרכב הראשון והדלת כמעט התפרקה.

רכבים פשוט גמורים,חלקם כבר הספיקו לעבור ''ניתוח עזרה ראשונה''.

פורסם

אני אישית מאוד ממליץ!

לפני שנה קניתי מהם רכב עד עכשיו 555 אפס תקלות יומיים אחריי שקניתי מהם את הרכב ניגמר המצבר הם הביאו לי אחד חדש!

פורסם
בתור אחד שרק היום היה בסניף אלדן חיפה ,אני יכול רק להמליץ להתרחק מהם וכמה שרחוק יותר טוב.

לא הספקתי לעבור את שאר המגרש וכבר ראיתי איך ''מרכיבים'' את ה''רכבים מיד ראשונה במבצע'' שלהם.

כמובן איך שראו לקוח נכנס לשטח המגרש הרכב נסגר, העבודה נעצרה וכולם ברחו למיזוג שבמשרד כאילו כלום לא קרה.

30 שניות לאחר מכן יצא אלי נציג בריצה ובנדיבות הציע לי כוס מים ועזרה,הבטיח הרים וגבהות עד שפתחנו את הרכב הראשון והדלת כמעט התפרקה.

רכבים פשוט גמורים,חלקם כבר הספיקו לעבור ''ניתוח עזרה ראשונה''.

כמה שטויות בהודעה אחת?

לאלדן יש מרכז הכנה ששולח את הרכבים מוכנים אל הסניפים. אף אחד לא "מרכיב" שום דבר בסניפים. מה שראית, אם ראית, היה קרוב לוודאי התקנה מקומית שביצעו עבור לקוח.

מההיכרות שלי עם שוק הליסינג, אם כבר קונים רכב השכרה או ליסינג לשעבר, אלו של אלדן בהחלט עדיפים על רוב המתחרים וכל מי שמצוי בתוך התעשייה יודע את זה.

אלדן היו אלו שהתחילו עם הליך הכנת רכבים כך שהלקוח יקבל תחושה של רכב חדש. תמיד יש נפילות כשקונים רכב משומש, אבל בגדול אלדן בהחלט מובילה באיכות את שוק רכבי המשומשות בליסינג.

כפי שכבר יעצו לך, תמיד שווה וצריך לקחת את הרכב לבדיקה ולא להסתמך על הבדיקה של החברה.

נ.ב. בעמלת פתיחת תיק אני מניח שהכוונה היא להלוואה. בכל הלוואה לוקחים עמלת הקמה. אפשר להתמקח עליה וכאן אני מניח שהם פשוט סיבסדו אותה מראש. זה בטח לא דבר רע... אבל כאמור זה משהו שברוב המקרים אם תתמקח מספיק, תצליח להוציא אותה ע"ח החברה.

פורסם

חברים

אתם מדברים על אותו(אוטו) דבר בדיוק.

אין מה להשוות קניה מאדם פרטי שטיפל בפדאנטיות ברכב,שנסע בדחילו ורחימו,

לרכב שהיה בליסינג שם השוכר הפך את הרכב לג'יפ והתעלל בו "כי זה לא שלי פרטי".

חברות הליסינג גם הן לא צדיקות: שמנים ב50 ש"ח מסננים תחליפיים סינים.

כל אלה גורמות לרכבים מליסינג להתפרק ובעליהם הפרטיים אח"כ שובעים מרורים.

השאלה בכמה תקנה את הרכב הפרטי מול הליסינג.

אני מצאתי מציאה שהיא בין לבין-קניתי רכב מאישה שהיא היד השניה.

היא טפלה במורשה מהרגע שהאוטו עלה על הכביש(מצאתי קבלה אפילו על החלפת נורה ראשית במורשה=50 ש"ח)

היא קנתה מאלדן רכב עם 0 ק"מ וטפלה בו מצויין.

אני שילמתי לה מחיר של רכב מליסינג:-)-כך שתפסתי את החבל משתיי קצותיו.

בכל מקרה חברות הליסינג הם סוחרים בחליפות ולכן לדעתי יש להזהר מהם מאוד מאוד!!(

קפדיהו וחשדיהו סאנשיין!)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
ראיתי מבצע אצלי בעבודה שנותנים כל מני תנאים אטרקטיביים - דאבל צ'ק, פטור מעמלת פתיחת תיק , אחריות למשך שנה..

השאלה האם כדאי לקנות מהם או ללכת בכל זאת לחפש פרטי?

תודה!

כמי שכבר נמצא בחברת הליסינג השלישית, כשהייתי באלדן ב 2006-2008 עם לאנסר היה לי שרות מעולה וטיפול במורשה בלבד, ולעומת זאת לחבר שלי שנמצא איתם כבר שבע שנים, ברכב האחרון - הקיים, אוקטביה 1.4 שלא מפסיקה להתקלקל מגיל שנה וחצי, הוא פשוט אוכל מרורים גם משרות בינוני וגם מתיקונים לא מוצלחים. אז כנראה שזה קודם כל תלוי בסוג הרכב וכמה אתה באמת צריך את השרות.

נכון שגם ברכב פרטי אפשר ליפול אך לדעתי באופן כללי ההסתברות ליפול על גויאבה שהייתה בקירור בשלוש שנים האחרונות (יפה מבחוץ ורקובה ומסריחה מבפנים) הוא הרבה הרבה יותר גבוה בקניה מליסינג/סוחר לעומת רכישה מאדם פרטי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כבדהו וחשדהו, כמו כל מקום שמוכר רכבים.

לבדוק ב-7 עיניים, לא לקנות משהו מוזנח, לא לקנות משהו שעבר תאונה - ותוכלו ליהנות מרכב משנתון מתקדם שישרת אתכם לשנים רבות.

פורסם

לאחרונה שכרתי במס' הזדמנויות רכב מחב' אויס. בעבר, עבדתי כסטודנט בחב' הרץ, אז היה מקובל שנותנים ללקוח רכבים די חדישים במסגרת השכרת רכב. לצערי, כיום, נוכחתי לדעת שחב' אויס נותנים כרכב השכרה רכבים שיצאו מצי הליסיניג ויש להם קילומטראז' גבוה מאוד, מעל 80,000 ק"מ.

לשאלתי כיצד זה נותנים לי רכב שמיועד למכירה להשכרה, הם ענו שזה היום מצב השוק, הם תקועים עם מלאים ולטענתם גם אצל המתחרים נותנים להשכרה רכבים שסיימו את חוזי הליסינג.

לי זה נראה תמוה מאוד.

כי בעבר, נהוג היה שמוציאים להשכרה רכבים חדשים. יכול להיות שאת הרכבים החדשים הם שומרים בשדה התעופה, על מנת לתת אותם לתיירים, ואילו לעמך- נותנים את הזבל.

בכל מקרה, לאחר שראיתי איך הרכבים האלו מתוחזקים- מציע לכם לקנות מאדם פרטי, מכונית שמורה וכו'.

• תוכן חדש...