Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שלט "מדימקס" לומד של HOT מסוגל לקרוא קוד שלט של מחסום חניה?

stio
שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שאלה קצת מטופשת.

אני עובד בעבודה זמנית בתקופת חופשת הסמסטר בחברת היי טק (חוזר ללימודים בסוף חודש הבא). בעבודה יש מגרש חניה נורמלי למעלה, אבל הכניסה אליו חסומה ע"י מחסום חשמלי של "גורן" שעולה ויורד. כדי לפתוח את המחסום העובדים הקבועים צויידו בשלט קטן (נראה כמו שלט קטן של נעילה מרכזית/אזעקה שהיה לי בפיאט אונו) ואיתו פותחים את השער, ואילו העובדים הזמניים לא רשאים להחנות בחניה של העובדים הקבועים (חוצפה). לא מדובר בפתיחה ע"י מתג חשמלי/קוד שצריך להקיש/פתיחת ע"י טלפון סלולרי אלא כאמור באמצעות שלט קטן אלחוטי אינפרא אדום.

ברשותי שלט של "הוט" מסוג מידימקס לומד, כלומר שאם מצמידים אותו לשלט אחר הוא מסוגל לקרוא את הקוד שלו ולאכסן אותו בזיכרון. בצורה כזאת הצמדתי את השלט המקורי של הטלוויזיה מול השלט של הוט והוא קרא את כל הקודים, כנ"ל לשלט של המערכת סטריאו ואפילו למזגן...

השאלה היא כזאת: אם אני לוקח את השלט של הוט איתי לעבודה ולוקח מהבוס שלי את השלט של המחסום, האם אני יכול ללמד את השלט של הוט את הקוד של המחסום החשמלי או שאני אצא ממש מטומטם? נוצר מצב שבכל בוקר אני מחנה למטה, עולה למעלה, לוקח שלט ממישהו ואח"כ יוצא להכניס את הרכב וזה ממש מעצבן, מה גם שיש למעלה חניה איכותית בין 2 קירות בטון, בצורה כזאת שאף אחד לא יכול להחנות לידי ולפתוח עליי דלתות.

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע את התשובה אבל נראה לי תמונה לשרשור תמונות מצחיקות:

אתה יושב ברכב ומנסה לפתוח את השער החשמלי עם שלט של הוט (אני בטוח שלצופה מהצד זה יהיה משעשע מאוד).

נ.ב

מקווה בשבילך שזה יעבוד ותיפתר לך הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד - אין איזה בקרה נוספת על הכניסה לחניון השמור? במקום שבו אני עובד ויש בו חניון מוגבל לעובדים יש בקרה על מדבקות אישור כניסה, ולקב"ט יש דרכים לאתר בעלי רכב חסר תו חניה החונים בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלטים של מכשירים אלקטרוניים ביתיים עובדים בדרך כלל על תדרי אינפרא-אדום.

שערים חשמליים עובדים בדרך כלל על תדרי RF.

לכן התשובה היא בדרך כלל - לא. אבל כמובן שיש יוצאים מהכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקרים חדישים של חניונים הם בעלי קוד משתנה, כך שגם אם תסרוק את הקוד הוא יעבוד רק פעם אחת בשלט גנרי.

כל זאת בנוסף לעניין RF ו IR שמאסטרו ציין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...