Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כחודשיים פתחתי שרשור (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437244) על רעש שמגיע מהטורבו.

בפורום נתנו לי כמה הסברים שלא היו נראים סבירים ואחרי בדיקה במוסך התגלה שמקור הרעש היה השתחררות הברגים של הטורבו.

במוסך חיזקו את הברגים והרעש אכן נעלם לחלוטין.

בנוסף אמרו לי שהאטם לא נשרף ולכן אין בעיה מיידית אך רצוי להחליף את הברגים והאטם בכל אופן - עלות של 500 ש"ח (כולל עבודה).

בינתיים אין רעשים והרכב נוסע מעולה.

האם להשקיע את הסכום המדובר ולהחליף או להמתין ולראות אם הרעשים חוזרים?

בנוסף אשמח לשמוע דעה על המחיר - סביר?

תודה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מעניין,

יש לי טנדר DMAX והוא נוסע תמיד עמוס עם כבישים משובשים וכל הויברציות בחיים לא השתחרר בורג בטורבו או בחלק אחר, וזה כבר הטנדר השני שלי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הברגים אצלו כניראה לא היו מחוזקים במומנט המתאים.

בדרך כלל האומים של הטורבו הם עם אבטחה, ז"א האום עצמו החור של ההברזה הוא אובלי.

• ספונסר פורום
פורסם

מוסיף להודעה מעליי את המידע שבחלק מהיצרנים (לא יודע מה הולך ברכב שלך) הברגים הם ברגים מיוחדים שכאשר מפרקים אותם חייבים להחליף אותם בחדשים.

אני לא אלאה אותך בהסבר הטכני (גוגל כאן בשבילך) אבל אני הייתי מחזק את הברגים ובודק אחרי כמה חודשים, אם הם השתחררו שוב אז סימן שיש להחליפם, במידה והאם עדיין מחזיקים אז חסכת לעצמך כמה מאות שקלים.

פורסם

תודה רבה,

אני אחכה ואראה אם הם משתחררים שוב.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• ספונסר פורום
פורסם

הברגים האלו הם ברגים מיוחדים ,עלות כל בורג מקורי בחברה כ 20 שח לפני מעמ .

בהזדמנות תחליף אותם והם לא יפתחו שוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
הברגים האלו הם ברגים מיוחדים ,עלות כל בורג מקורי בחברה כ 20 שח לפני מעמ .

בהזדמנות תחליף אותם והם לא יפתחו שוב .

גם אם הם ברגי מתיחה חד פעמית - הלוקטייט המתאים (שאיתו סגורים הברגים במפעל) יימנע הוצאה גדולה , אע"פ שגם הוא לא זול . נכון אמרו כאן שבברגים עם ויברציות ושינויי טמפ' גדולים (כמו טלטלים וראש) חשוב סדר סגירה ראשונה - שניה - סופית בדיוק במומנט המוכתב ע"י היצרן. מעט יעשו לך ככה - עשה לבד עם ספר.

פורסם

הברגים אינם ברגי מתיחה. לפי הנחיות הייצרן יש להחליפם בחדשים ובמקומות מסויימים גם למרוח נוזל לאבטחת ברגים על ראש הבורג או האום לשם אטימה.

במקומות שניתן ליישם נוזל לאבטחת ברגי הידוק הייצרן במפורש מציין זאת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...