Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הכפתור AC במאזדה לאנטיס ׳03 שלי לא מעביר פקודה למדחס, אלא רק במהירות רביעית ולפעמים בשלישית.

במהירות 1,2 אין העברת פקודה למדחס ורק המאוורר עובד.

האם פירוק הרדיו דיסק יספיק כדי להגיע לכפתור? מישהו יכול לעזור לי במק״ט?

האם יש משהו נוסף שעליי לבדוק לפני קניית כפתור חדש?

תודה רבה

פורסם

הבעיה היא בפאנל שליטה עצמו (הבורר מצבים 1-2-3-4) אינו תקין, הפתרון הוא להחליף אותו באחד תקין, או לנסות לפרק את הקיים ולתקן.

אם הנגד מהירות לא היה תקין אז המפוח לא היה עובד.

פורסם

יקיר (אם אני לא טועה, נכון?)

חיכיתי לתגובתך, בתור מאסטר המאזדה בפורום :)

צריך לפרק את הדש בשביל להגיע אליו או שיש גישה אם מפרקים את הרדיו דיסק? או למשל את המאפרה?

מה דעתך, איך לגשת לזה?

לדוגמא, אם משחקים עם המהירויות 1-2-3-4 אזי הנורה הירוקה של הכפתור AC מהבהבת עד שמתייצבת ונדלקת ויוצא אוויר קר.

כשאגיע לנגד - מה תמליץ לבדוק ואיך? אשמח לשמוע את תגובתך וטיפים נוספים אם קיימים.

תודה!

לדעתי יש לך בעיה בנגד מהירויות - נמצא בדר"כ מתחת לתא כפפות.

שלום אנדרי

תודה על התגובה

איך נראה הנגד? אם אעלה תמונה של האיזור כשתא הכפפות מפורק, תדע לזהותו?

שיהיה לי בהצלחוי

פורסם

בזמן שהנורה מהבהבת נגרם בלאי מואץ לקלאץ של המדחס כי הוא מקבל קפיצות מתח מהירות והוא עלול לשבוק, מה שיסתכם בהחלפת מדחס.

צריך לפרק את כל הפאנל של המזגן, ואו להחליף אותו בחדש או לפרק אותו ולנסות לתקן לו את המגעים.

פורסם

האם ניקוי עם מטלית יבשה ואחריה ספריי מגעים יתאים בשלב הראשון?

בכלל לא ידעתי שיש קלאץ׳ למדחס. למדתי משהו חדש.

תודה!

פורסם

תקלה ידועה במזדה.

מצאתי פיתרון על ידי הוספת ממסר.

עשיתי את זה בהרבה רכבי מזדה.

כל זה בתנאי שהנגד תקין ומתג מאורר גם תקין.

• תוכן חדש...