Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב)הגעה מרחובות לקניון הזהב בתחבורה ציבורית

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אולי יש פה בעלי ניסיון, אני מעוניין לנסוע בתחבורה ציבורית מראשון לציון לרחובות בלי לעבור כמה קוים בדרך.

היציאה מראשון לציון רחוב דוד סחרוב 5 (גלידה אנדרי) וכמובן האזור שמסביב, והגעה לרחובות למכון וייצמן\תחנה מרכזית\משהו שלוקח לכיוון יבנה.

קיים איזה קו של חברה כזאת או אחרת שלוקח בפעם אחת בלי החלפות בדרך?

אני בכוונה לא רוצה החלפות כי הנסיעה הזאת לוקחת בממוצע שעתיים מניסיון.

אין לי כוונה לעשות את זה ברכב פרטי, אלא אם באמת האפשרות היחידה זה שעתיים באוטובוס.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיצד אתה עושה זאת כיום בשני הכוונים ובאיזה שעות? כלומר, באילו קווים אתה משתמש כיום הלוך חזור והיכן עוצרים? בתחנה הישנה או החדשה של ראשון?[אני שואל על הנסיעה שגוזלת ממך שעתיים]

מקווה שיפתיעו אותך כאן לטובה עם קוים או מונית שרות, אם לא, אולי אין ברירה וצריך רכב ו...דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיום זה עם הרכב, הניסיון הוא של חבר שנסע דרך תחנה מרכזית חדשה בראשון לציון.

בגלל עלויות הדלק אני מעדיף לעבור לציבורית.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך קודם כל להכנס לאתר של אגד ולבדוק קווים לפי מסלול.

זה נעשה כבר, לכן שאלתי אם יש משהו עם חברות אחרות כי אני לא מתמצא בכל החברות ובאיזה עיר שולטת כל חברה (בטח לא עם כל הקומבינות בין החברות)

נבדוק גם בתפוז בתקווה שמישהו שם מכיר איזה קו שהעלה אבק

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי טוב שתיכנס לאתר של אגד. שם ניתן לעשות חישוב של קווים מהיכן יוצאים ולהיכן רוצים להגיע.

http://mslworld.egged.co.il/EggedTimeTable/WebForms/wfrmMain.aspx?width=1024&company=1&language=he&state=#

לפי האתר שלהם מקניון הזהב לרחובות ויצמן יש קו 204 שמגיע לשם.

אבל לפי מה שאני רואה שיש לו שעות מסוימות בשעה 3 בצהריים,ובשעה 5:20,ובשעה 18:50.

אני יודע שיש גם באיזור ראשון לציון מוניות שירות, שמגיעות לרחובות וגם ההפך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוניות שירות אני ממש לא מכיר מאיפה כמה ולמה ככה שאני מסתמך רק על אוטובוסים ועל האתרים שלהם.

באגד אין שום כלום, וגם בתפוז נאמר שאין משהו ישיר ויש צורך בהחלפה, אבל נתנו לי הצעה די נחמדה להגיע עם וויולה ליבנה ומשם לקחת עוד קו של וויולה לתוך רחובות. אני רק לא מצליח למצא זמני הגעה באתר של וויולה ככה שאין לי אומדן.

גם איך אני יודע אם הכרטיס מראשון ליבנה תופס גם את ההמשך לרחובות? אני יודע שבמרכז (ת"א גבעתיים בני ברק) יש כזה דבר שבטווח של שעה בערך אפשר לעלות מקו לקו ללא צורך בתשלום נוסף.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם איך אני יודע אם הכרטיס מראשון ליבנה תופס גם את ההמשך לרחובות? אני יודע שבמרכז (ת"א גבעתיים בני ברק) יש כזה דבר שבטווח של שעה בערך אפשר לעלות מקו לקו ללא צורך בתשלום נוסף.

הגבול הדרומי של כרטיס המעבר הוא ראשון לציון ובכל מקרה הוא לא תקף בחברת ויאוליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...