Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כיום בעל רכב (שרייד 99' סדאן) ואני מרוצה ממנו עד הגג. לצערי הרכב אני צריך להחליף אותו למשהו קצת יותר קטן עקב מצוקת חנייה באזור. בשיטוטים ביד2 מצאתי בראבו 1.4 ידנית שנת 1998 שנראת במצב טוב והחלטתי להריץ עליה חיפוש בפורום. לצערי הרב יצאו תוצאות נורא ישנות (בנות 5 שנים ומעלה) וחלקן לא מעודכנות להיום, למדתי קצת אך בכל זאת החלטתי לפתוח שרשור.

אני מעוניין לדעת על הבראבו בנושאי אמינות, מחלות ילדות, מה לשים לב ברכישת אחד כזה ולדעת האם יש מוסך טוב ואמין לפיאט מהסוג הזה (בסגנון רון וVAG ושאפט וצרפתיות).

תודה לעוזרים !!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

רכב בן 14, כמעט 15. האמינות שלו תלויה בעיקר בתחזוקה שקיבל, ורכב בן 14 שעבר חיים טובים וטופל היטב, קשה למצוא.

אם יש לך מצוקת חניה, הכיוון שלך צריך להיות דייהו מאטיס (בתקציב מאוד נמוך) או פיאט פנדה (בתקציב קצת יותר גבוה).

פורסם
רכב בן 14, כמעט 15. האמינות שלו תלויה בעיקר בתחזוקה שקיבל, ורכב בן 14 שעבר חיים טובים וטופל היטב, קשה למצוא.

אם יש לך מצוקת חניה, הכיוון שלך צריך להיות דייהו מאטיס (בתקציב מאוד נמוך) או פיאט פנדה (בתקציב קצת יותר גבוה).

כמובן שצריך לחפש אקזמפלר שמור אבל שנדע מה לבדוק :wink:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

חפש בעיות חשמל - כל מיני איתותים שלא עובדים, נורות דולקות. תבדוק את המנוע שיש בו נוזל קירור מקורי של פיאט וזהו בעצם.

העניין הוא שבתקציב כ"כ נמוך, רוב האנשים מתחילים לחסוך - האוטו קצת מתחמם, מוציאים תרמוסטט. מחליפים נוזל קירור? שמים נוזל זול מאוטו דיפו או אפילו מים.

משם הדרך לראש מנוע קצרה מאוד, וזה יהיה עצוב אם זה יפול במשמרת שלך.

• תוכן חדש...