Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאימי התרוקן היום המצבר.

המצבר נקנה בנובמבר 2010 והיא נוסעת סביב ה-12 אלף ק"מ בשנה.

מתניעה פעם-פעמיים ביום לנסיעה רציפה של כ-10 ק"מ בממוצע.

היום, לאחר שהתניעו לה והיא חזרה הבייתה, המצבר כמעט מת כבר אחרי שעה.

מה דעתכם, הגיוני שיש זליגת מתח ברכב משנת 2007? יש טעם לחזור למוכר ולהתלונן על מצבר פגום?

(האחריות על המצבר היא לשנה)

תודה

פורסם

לא יודע אם המידע הזה עוזר, אבל לנו נגמר המצבר שבוע אחרי שהוצאנו את הרכב מהסוכנות.

לא הושארו אורות או משהו שיוכלים לגמור אותו. במוסך המצבר נבדק ולא גילו זליגה או משהו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מה ההסבר לזה?

אני יכול להבין אם המצבר נגמר עקב צרכן כלשהו, אבל לא מסוגל להבין למה הוא לא נטען מחדש אחרי זה.

אני מפחד שזו בעיה של זליגה או אלטרנטור בכל זאת.

אגב, מאז ההחלפה לא היו בעיות אצלכם? כמה זמן המצבר כבר אצלכם?

פורסם

שנפ, אחרי שנה ותשע, הגיוני ביותר למען האמת, לעניות דעתי האישית.

אם אתה חושש מזליגה גש לחשמלאי רכב שיבדוק לך, או שתבדוק לבד, יש מספיק הסברים בפורום איך לעשות את זה.

בכל מקרה, אני גם לא מזמן יצא לי לרכוש מצבר חדש, מהחנות, שהתברר כתקול. קורה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מה ההסבר לזה?

אני יכול להבין אם המצבר נגמר עקב צרכן כלשהו, אבל לא מסוגל להבין למה הוא לא נטען מחדש אחרי זה.

אני מפחד שזו בעיה של זליגה או אלטרנטור בכל זאת.

אגב, מאז ההחלפה לא היו בעיות אצלכם? כמה זמן המצבר כבר אצלכם?

כמו שציינו מתחתי, יכול להיות שהמצבר היה תקול.

עברו כמעט שנתיים מאז, והמצבר עובד כמו שצריך (טפו טפו טפו).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
שלום. לאימי התרוקן היום המצבר.

המצבר נקנה בנובמבר 2010 והיא נוסעת סביב ה-12 אלף ק"מ בשנה.

מתניעה פעם-פעמיים ביום לנסיעה רציפה של כ-10 ק"מ בממוצע.

היום, לאחר שהתניעו לה והיא חזרה הבייתה, המצבר כמעט מת כבר אחרי שעה.

מה דעתכם, הגיוני שיש זליגת מתח ברכב משנת 2007? יש טעם לחזור למוכר ולהתלונן על מצבר פגום?

(האחריות על המצבר היא לשנה)

תודה

הי

מציע שתבדוק אצל חשמלאי , או גש לאחד מסניפי שנפ http://www.schnapp.co.il/?pg=BranchList&CategoryID=287

כפי שאתה מתאר המצבר התרוקן יש להטעינו במטען חיצוני על מנת שאפשר

יהיה לבדוק אותו , התנעה עם כבלים ונסיעה לא תמיד יעזרו , תלוי כמה המצבר התרוקן

וכמה זמן נסעת .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

כן, המצבר התרוקן בצורה נוראית וגם עם המצבר אצלי (60A איכותי) לא הצליח להניע.

אני מאמין שאם היו לנו כבלים יותר איכותיים היינו מצליחים להניע.

בכל מקרה, הזמנו שירות שהחליפו מצבר לשנפ אחר והרכב מניע, נוסע ואין נורית בעיית טעינה (של אלטרנטור)... אקווה לטוב.

כנראה שבאמת השנפים כבר לא כמו פעם ואולי דורשים תחזוקה של בדיקת מים פעם בכמה חודשים שהיא לא עשתה.

תודה על העזרה

פורסם

רוב השנפ היום מיוצרים בסין למיטב הבנתי.

בפורסטר שיש לנו בבית יש מצבר שנפ שרכשנו עם אחריות לשנה וחצי.כעבור שנה ושמונה חודשים המצבר נפח נשמתו.

פנינו למוקד שנפ וביקשו שנבוא לבדיקת טעינה באחד המוקדים שלהם שיבדקו את הבעיה,יש לציין שהיה להם שירות טוב והחליפו לנו את המצבר למצבר מחודש למרות שלכאורה נגמרה האחריות.טענו שמכירים בבעיה.

באימפרזה טורבו שהייתה לי היה לי שנפ מהדור הטוב משנת 2005 ועדיין מחזיק אצל הבעלים הנוכחי.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
רוב השנפ היום מיוצרים בסין למיטב הבנתי.

בפורסטר שיש לנו בבית יש מצבר שנפ שרכשנו עם אחריות לשנה וחצי.כעבור שנה ושמונה חודשים המצבר נפח נשמתו.

פנינו למוקד שנפ וביקשו שנבוא לבדיקת טעינה באחד המוקדים שלהם שיבדקו את הבעיה,יש לציין שהיה להם שירות טוב והחליפו לנו את המצבר למצבר מחודש למרות שלכאורה נגמרה האחריות.טענו שמכירים בבעיה.

באימפרזה טורבו שהייתה לי היה לי שנפ מהדור הטוב משנת 2005 ועדיין מחזיק אצל הבעלים הנוכחי.

שלום

אני מציע למי שלא בקיא בפרטים לא לדבר שטויות - מצברי רכב שנפ מעולם לא יוצרו בסין וגם היום לא - כל עוד נוכל נמשיך לקיים תעשיה ישראלית גאה ונמשיך לייצר במפעל שלנו בנתניה כפי שאנו עושים מזה 61 שנה .

במקרה זה מי שלא הבין המצבר התרוקן לא התקלקל .

בהזדמנות זו לכל חברי הפורום מי שיש לו מצבר שקנה והוא לא תקין גם אם עבר את תקופת האחריות בשלושה חודשיים שיפנה לשירות הלקוחות שלנו ונשתדל לעזור לו !

שנה טובה לכולם

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

• תוכן חדש...