Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות תכניתו של אמנון לוי: מה אתם חושבים על רני רהב?

ya_pl
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי את הכתבה הבאה.

באמצע הכתבה רני התייחס לקשר שבין הורדת מחירי הסלולר לבין התייקרות המיסים והעלאת המע"מ בישראל. האמנם?

או שהכל יח"צ נוצץ?

במחשבה שניה- יש בהחלט הגיון מסויים. פחות רווחים לחברות הסלולר- פחות מיסים למדינה. אבל עד כדי כך הרבה מיסים? 8 מיליארד ש"ח?

ואגב, אני מסכים עם רני שלא מענייננו לדעת כמה הוא מרוויח ומה הוא עושה עם הכסף. הוא הרוויח את כספו וזכותו לעשות עימו מה שבראש שלו. כשם שאני לא רוצה שידעו מאיפה יש לי כסף ומה אני עושה איתו, ולמה אני מחזיק רכב כזה ולא אחר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יכולתי לערוך, אז הגבתי לעצמי.

חשבתי על העניין שעלה מתכניתו של אמנון לגבי דברי רני רהב בנוגע לרווחי חברות הסלולר. וגם חשבתי על כל הרעש סביב העלאת המע"מ+ התייקרות הדלק.

האם ייתכן, שלמרות כל ההתייקרויות לאחרונה, אנחנו בעצם עדיין משלמים בשורה התחתונה והסופית אותו הדבר ואף פחות?

אסביר את עצמי: חשבון הסלולרי שלי הצטמצם ב120 ש"ח לחודש בעקבות צעדיו של כחלון.

מנגד, עליית המע"מ עולה לי כ15-20 ש"ח בחודש (על נניח, הוצאות כלליות של 1500-2000 ש"ח לנפש).

התייקרות הדלק עולה לי עוד 40-60 ש"ח בחודש (ביחס למחירי הדלק בתקופת ההוזלה בשוק הסלולר).

החשמל התייקר בכ40-60 ש"ח לחודש למשפחה. שנגיד והוא מתבטל בחלקו בעקבות הוזלת התשתית האינטרנט.

אם ניקח 60+20 יוצא שעלות המחיה (לנפש) הקבועה שלי התייקרה ב80 ש"ח בחודש. אני בכוונה לא מתייחס לדברים שפחות ניתנים לקיבוע כגון ביגוד. אלא מתייחס להוצאות שנחשבות לקבועות ויציבות יחסית.

משמע- אחרי הוספת החיסכון החודשי בסלולר אפשר לומר שההכנסה 'נטו' גדלה ב40 ש"ח.

אני מניח ששכחתי דבר או שניים בסעיפי ההוצאות שהתייקרו/ הוזלו. לכן אשמח להארה בעניין.

אני אומר את הנ"ל כי אני מבצע מעקב על הכנסותיי וההוצאות שלי. ולא ראיתי "התייקרות" במחיה. לכן אני נאלץ במידה מסויימת להסכים עם דבריו של רני רהב.

אשמח אם תגידו את דעתכם בעניין, האם אני צודק או לא, ואת נימוקכם.

ובקשה: תחשבו (מלשון מחשבה) ותחשבו (מלשון חשבון) לפני התגובה.

הבהרה: אין לי ספק שהמחיה יקרה בארץ. אני רק מתייחס לסוגיית 'האם המחיה התייקרה באמת ב3 החודשים האחרונים'.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את התוכנית, ככה שאין לי מה להגיד בעניין.

תמיד רני רהב נראה לי פלצן רציני, אבל כנראה שבגלל זה משלמים לו מיליונים. זכותו.

לגבי המסים והסלולר. אני מניח שהמסים והמע"מ היו עולים גם אם לא היו פותחים את שוק הסלולר לתחרות. ככה שהם לא קשורים לדעתי.

קשה להבחין בהתייקרויות במשק בתקופה של 3 חודשים. המחירים עולים כלפי מעלה כל הזמן אבל בזחילה איטית.

תשווה מחירים של לפני שנה למחירים של היום - מים, חשמל, דלק. האם השכר של מרבית האנשים גם עלה בשיעור הזה?

אני מניח, שנרגיש את עליית המסים והמע"מ האחרונה רק אחרי החגים, למרות שאני בטוח שבשקט הרשתות כבר מעלות מחירים פה ושם. הם סך הכל רוצים להמנע מאיזה התפוצצות לפני החגים שתפגע להם במכירות.

יצרן או קמעונאי לא יהיה מוכן לספוג את מחירי הדלק או החשמל או המע"מ. הוא יגלגל את זה לצרכן, או יבצע התייעלות - כלומר פיטורים.

בשורה התחתונה אני חושב שהממשלה מנסה לסחוט את הלימון כל פעם רק עוד קצת, אלא שלהרבה משפחות כבר לא נשאר שום מיץ.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את הכתבה הבאה.

באמצע הכתבה רני התייחס לקשר שבין הורדת מחירי הסלולר לבין התייקרות המיסים והעלאת המע"מ בישראל. האמנם?

או שהכל יח"צ נוצץ?

במחשבה שניה- יש בהחלט הגיון מסויים. פחות רווחים לחברות הסלולר- פחות מיסים למדינה. אבל עד כדי כך הרבה מיסים? 8 מיליארד ש"ח?

.

אז אתה בעד הלבנת הון , גניבה ועושק ..

מחר אני אבקר אצלך ואצל משפחתך , אגנוב לכם את כל הכסף מתחת לבלטות .. סתם .

עכשיו אני מלבין את הגניבה - מעביר את הכסף דרך קופה רושמת של פיצוציה או מרכול גדול כל שהוא ,כאילו ביצעתי מכירות .

זה נרשם בספרים , ואני משלם מס למדינה ,

הכסף הנ"ל היה שלך בביתך ובידך , הוא לא מסתובב בשוק , ובעצם זה הפסד למדינה שהכסך אצלך יושב סתם

עכשיו אני אטען שאני עושה שירות למדינה , אני גונב לך את הכסף , משלם מס ומכניס כסף גנוב למערכת ,,

עכשיו הכסף טוב , לבן וזך , או עדיין זה כסף של גניבה .

החברות הגדולות הפקיעו מחירים והרויחו כסף רב , אשר עליו שילמו מיסים למדינה - ואתה הייתה צרכן שבוי בידם ( לא הייתה לך ברירה )

כעת אתה יכול להוציא את הכסף הפנוי שלך היכן אשר תרצה - והכסף הזה גם ישלם מס למדינה .

הירידה בגביית המס ,היא בגלל החלשות המכירות של המשק הישראלי לשווקים בחו"ל , הסובלים ממשבר ( אירופה אמריקה )

החלשות בצפי גביית מסים מחברות גדולות שחגגו עלינו ב 5 שנים האחרונות . אי.די.בי . דיסקונט השקעות , דלק , טאו וכו ' .

התקציב מתוכנן ע"י צפי מסויים להכנסות מהאזרחים והחברות במשק , גם מחברות אשר היו בנויות בצורה מסוכנת וכושלות ,

אבל צריך לזכור בדרך הן שילמו ומשלמות במיליוני שקלים משכורות ורווחים לכאורה , למנהלים ולבעלי החברות .

כעת הם בהפסדים , ואין מהם מס כפי שהיה צפוי .

זה גלגל , אבל גלגל עקום ומעוות , בדרך הגלגל הזה דורס אחרים וגוזל לך כסף מהכיס .

אז בשם הפסדי המס מהחברות הללו אנחנו אמורים להלבין , או להצדיק את התנהלותן .

מחר - בדיון בבית משפט , ראש משפחת פשע יטען - אני מספק פרנסה להרבה חיילים המחזיקים משפחות וילדים.

אם תסגרו את העסק/תשלחו אותי לכלא על גניבה סחיטה רצח .. הילדים שלהם יסבלו , והמדינה תשלם קצבאות תמיכה

ותפסיד כסף .

אז מה לעשות עכשיו - להרשות להם לגנוב לסחוט ולהרוג אחרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את הכתבה ואין לי כוונה לראות אותה, גם כי רני רהב הוא טיפוס דוחה וגם כי הוא מעניין לי ת...

עם זאת, אדגיש שזו פשוט שטות ממדרגה ראשונה לטעון שעליית מיסים בטווח כה קצר נובעת מירידה בתשלומי המיסים והמע"מ של שלוש חברות סלולר שהכנסתן ירדה בחצי. כשלעצמה האמירה הזאת מטומטמת, ועל אחת כמה וכמה כשהיא מגיעה ממישהו שפאקינג מייצג חברה סלולרית מול הציבור! (רני רהב מייחצ"ן את סלקום).

בכל מקרה, כלל לחיים אותו למדתי מעבודתי מהתחום - אף פעם אל תאמין לשום דבר שאיש מכירות או יחצ"ן אומר לך. תמיד, אבל תמיד יש אינטרס מאחורי הדברים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה, כלל לחיים אותו למדתי מעבודתי מהתחום - אף פעם אל תאמין לשום דבר שאיש מכירות או יחצ"ן אומר לך. תמיד, אבל תמיד יש אינטרס מאחורי הדברים.

אני השתדל לזכור זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ראיתי את הכתבה ואין לי כוונה לראות אותה, גם כי רני רהב הוא טיפוס דוחה וגם כי הוא מעניין לי ת...

עם זאת, אדגיש שזו פשוט שטות ממדרגה ראשונה לטעון שעליית מיסים בטווח כה קצר נובעת מירידה בתשלומי המיסים והמע"מ של שלוש חברות סלולר שהכנסתן ירדה בחצי. כשלעצמה האמירה הזאת מטומטמת, ועל אחת כמה וכמה כשהיא מגיעה ממישהו שפאקינג מייצג חברה סלולרית מול הציבור! (רני רהב מייחצ"ן את סלקום).

+1,

ובלי קשר לזה - תתחדש, אחלה תמונת פרופיל, יותר יפה מהקודמת לטעמי :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על הלינק, ראיתי את הראיון במלואו.

עושה רושם שאמנון לוי, במיוחד בתוכנית הזאת ולאור לא מעט ראיונות שנערכו בה, מהווה דוגמא ברורה לצרות עין. אז האיש חי בסביון ובעל לא פחות משמונה מכוניות - אז מה? הוא גנב? ממש לא, אלו הפירות של עבודה בעשר ידיים.

אני לא אוהב יח"צנים ואת כל מה שקשור בזה (חוץ ממשכורות, כי הן לא רעות בכלל:)), אבל רואים שהבן אדם בעל ביטחון עצמי רב ומשדר זאת לאורך כל הדרך - את זה, אני מאוד אוהב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבודה בעשר ידיים.

נשמע כמו משהו שיעלה 300 באט בתאילנד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שהכותרת של השרשור הייתה צריכה להיות - "בעקבות תכניתו של אמנון לוי: מה אתם חושבים על אמנון לוי?" :wink:

לדעתי אפשר להגדיר את התכנית כ ynet של עולם תכניות התחקיר הטלוויזיוניות.

גם מבחינת הטעם הרע שעובר באייטמים, וגם מבחינת ההרגשה החופשית "לבסס" דברים על סמך חצאי עובדות

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי אתמול את התכנית, דעתי על רני רהב:

1.הוא עשה מאמנון לוי קציצות, מה שמעיד על יכולתו המקצועית.

2.הבנאדם מייצג את החברות הכי גדולות במשק, מה שמעיד על יכולתו המקצועית.

3.הוא מצליח לעצבן אתכם, מה שמעיד על יכולתו המקצועית.

4.יש לו מבט ומניירות מוחצנות שמשרתות היטב את יכולתו המקצועית (מבט ראשון גורם לך לחשוב שנפלת על טמבל, ואז הוא קוצץ אותך דק).

אתם יכולים לכתוב מה שאתם חושבים, בסופו של יום הבנאדם הזה הגיע למעמד שמעטים עד בכלל הגיעו אליו בקרב ה"נבחרת השולטת" במדינה אז כנראה שהוא באמת יודע מה הוא עושה מבחינה מקצועית.

לפעמים צריך גם לדעת לפרגן ולא להיות צרי עין, הבנאדם הגיע לבית מפואר בסביון וצי מכוניות מעבודה שעשה ביושר ועל זה אני מסיר בפניו את הכובע.

אל תתבלבלו עם האנשים שהוא מייצג, גם עורכי דין הם אנשים בסדר למרות שתפקידם להגן על רוצחים ואנסים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אני צריך לפרגן? יש הרבה אנשים מקצועיים ומוצלחים שמרוויחים המון כסף. אני לא מרגיש מחויב לפרגן לאף אחד מהם. בטח לא לטיפוס דוחה כזה. ולא מעניין אותי כמה מכוניות אספנות יש לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...