Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשוב שהדירה שלי היא כסף נזיל, כמה הדירה שווה וכמה כסף הוא חסך בשכירת דירה בסופה של תקופת X שנים.

מה אני אקנה או לא אקנה במקום זה סיפור אחר, אני יכול להחליט שאני מוכר ולא קונה כלום ונשאר עם כל הכסף לביזבוזים, זה לא העניין פה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תשכח להוסיף עליית מחירים לערך הנכס.

נדל"ן תמיד עולה, עד שהוא יורד. ראה דוגמא למה שקרה בארה"ב.

לומר במצב שמהווה שיא מבחינת יחס "משכורות מול עלות דירה" שדירות רק עולות זו טמינת ראש בחול. אולי אתה צודק, אבל רוב הסיכויים שאתה לא.

לגבי הנכס הספציפי שיש לאמא שלי ביד, אני יכול להגיד לך שהוא הכפיל את עצמו ואפילו קצת יותר בתקופה של 15-20 שנים (לא זוכר במדוייק)

מה יהיה בעתיד אנחנו לא יודעים אחרת היינו מסודרים, הכל סיכון כמובן אבל לדעתי 90 אחוז מהאנשים מתנהלים לא נכון ומבזבזים את כל הכסף הנזיל שלהם.

אם המצב שלנו היה טוב הבנקים לא היו כאלה מצליחים. וזאת ההוכחה לכך שאנחנו מתנהלים גרוע.

אתה צריך לבדוק את ההכפלה במחיר הנכס על בסיס השינוי במדד המחירים לצרכן (האינפלציה). העליה בתקופה של 20 השנים האחרונות הייתה 137%, כלומר שקל של שנת 1992 שווה 2.37 ש"ח כיום. אם הדירה של אמך רק הכפילה את שוויה המספרי, הפסדת כסף (ויתקנו אותי האינטליגנטים שכאן אם טעיתי בחשבון או בנתונים).

(כמובן שאין סיכוי שבאמת הפסדת כסף בגלל העליה המטורפת של ארבעת השנים האחרונות)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...