Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום התבשרתי בכך שהרכב החדש שלי הגיע ואפשר לבוא לקחת אותו. לאחר מספר שעות התקשר שוב הנציג ואמר שמכיוון שהיצרן של הרכב שלח בטעות 10 רכבים לארץ ושלי אחד מהם עם אזעקה שעושה צליל ומכיוון שבארץ יש חוק שאומר שהאזעקה צריכה להיות ללא צליל, אז מחזירים את הרכב בחזרה למחסני היבואן או משהו כזה כדי לנטרל את הצליל באזעקה ואז יוכלו למסור לי את הרכב.

האם סיטוציה כזאת הגיונית בכלל? יש לחשוש ממשהו?

תודה.

פורסם

יש חוק, השאלה היא אם אתה יכול לקבל את הרכב בכל מקרה אם זה לא מזיז לך.

במידה ולא, תדרוש פיצוי על העיכוב: מערכת או משהו בסגנון.

פורסם

אני מודע לקיומו של חוק זה. מה שקצת הפליא אותי שלמרות שהחוק הזה לא חדש, אך עדיין קורת טעות מסוג זה.

חבל שהיצרן לא התקין סאנרוף בטעות :)

פורסם

תדרוש פיצוי על האיחור במסירת הרכב אם קיים איחור שכזה, בסגנון מולטימדיה, חיישני רוורס או משהו בסגנון.

כמדומני לכל יבואן, יש זמן הספקה 14 ימי עסקים - 20 ימי עסקים (ימי עסקים - מספר הימים מרגע התשלום לא כולל שישי ושבת).

פורסם

Balakai - אין עדיין איחור בזמן אספקה מובטח לכן אין לי שום טענות כלפיהם.

Sagi.m - לצערי אני עדיין לא יכול להרשות לעצמי רכב בסגנון אודי. אבל מדבריך אני מבין שדבר כזה גם קרה ללקוחות שהזמינו רכבי אודי!?

פורסם

אמא של חבר שלי הזמינה אודי, הבטיחו להם תאריך, אח"כ דחו בכשבועיים (להיום) והיום (או אתמול) אמרו להם שיש התקנות מקומיות שצריך לבצע ולכן יש עיכוב נוסף.

לזכותם יאמר שהם נתנו רכב חליפי בנתיים.

פורסם

אז במקרה שלי אין התקנות מקומיות בכלל. הבעיה שהרכב הגיע בטעות מהיצרן עצמו מחו״ל עם אזעקה שמפיקה צליל בזמן הפעלתה ולכן עכשיו נאלצים לנתק את זה בצורה כלשהי.

• תוכן חדש...