Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחושה שלי, הרכב ירד מהכביש ו"חזר", מה שנקרא אובדן להלכה. הוחלפו/תוקנו פה הרבה חלקים שלדעתי הצדיקו הורדה.

אתה יכול לבדוק זאת במשרד הרישוי. גם אם לא, זה רכב שלא הייתי נוגע בו גם בחצי ממחירו, גם מהסיבה שלא יעמוד בעומס של תאונה קשה נוספת ככל הנראה ,וגם מהסיבה שכנראה אי אפשר יהיה למכור רכב כזה.

הזכרת הוצג כ"חדש" מהמוסך? מה זה המוסך הזה? זה מגרש/סוחר?

וחטא על פשע, המוכר מנסה לשכנע אותך ש"זה שטויות ואין ירידת ערך? אל תהיה תמים ואל תיפול בפח שתצטער עליו.

יש לרכב זה ירידת ערך, והרבה.

בכל מקרה, אל תיגע.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מוכר פרטי. אחרי שיחה איתו לפני מספר דקות הוא טען שהרכב נקנה ע''י אשתו עוד לפני שהם הכירו, והוא כבר היה כך. :)

בכל מקרה - תזהרו מסוזוקי סוויפט 2008 GLX שחורות מאיזור הדרום (ניצן). אגב, מותר לי לפרסם את מספר הרכב?

כמו כן, יש כאן מקום לתביעה על הסתרת מידע חיוני (מודה - לא שאלתי בפירוש מראש האם האוטו עבר תאונה) שגרם לאיבוד יום עבודה וכסך מבוזבז לבדיקה (מבלי לציין את העובדה שאני בדאון רציני :( )?...

פורסם

גם אם יש מקום (ואני לא משפטן אז אני לא יכול לענות על זה) המלצתי אליך היא לבלוע את הצפרדע ולהמשיך הלאה. ההפסד הכספי הוא לא גדול מאוד ועדיף לא להתעצבן בגלל כל שרלטן. יש הרבה מאוד מהם. אני מניח שזו הפעם הראשונה שאתה קונה רכב, אחרת היית כבר יודע שאסור לסמוך על אף אחד. עצוב אבל נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו הסיבה שמראש ניגשים למגרשים הגדולים של חברות הליסינג, כשרוצים לקנות רכבים כ"כ נפוצים.

ואם כבר הולכים על פרטי, לא הייתי קונה אחד עם יותר מ-50 אלף ק"מ - אם אתה כבר קונה רכב ביוקר (לעומת הליסינג), אז לפחות שיהיה עם ק"מ נמוך, שיצדיק את הרכישה.

פורסם

תמיד חשבתי שבשוק הפרטי הרכבים במצב הרבה יותר טוב ואמין, התבדתי. כנראה היתי תמים מידי... בכל מקרה, את הלקח שלי למדתי. למזלי הוא עלה לי רק 500 ש''ח. מקווה שזה לטובה.

והרכב המדובר הוא סוזוקי סוויפט 9910064 שנת 2008 GLX. לא רציתי לעשות את זה, אבל הבן אדם שמוכר פשוט לא מגלה את הפרט הזה מעברו של האוטו. מקווה שהקונה הפוטנציאלי יעשה חיפוש בגוגל ולא יקנה חתול בשק כמו שאני כמעט עשיתי...

הבעלים עוד התקשר אלי היום וביקש ממני את תוצאות הטסט! כמובן להצעה שלי להשתתף חלקים בעלותם הוא סירב בנימוס.:roll:

פורסם

בגלל שזה רכב נפוץ אני כן הייתי מתעקש לחפש אחת פרטית ולא מחברה. יש סיכוי טוב למצוא אחת יד ראשונה שלא ננהגה כמו ג'יפ ונדפקה כמו ז***.

כמו שרוני כתב, היה חשדן ואל תתביש לשאול את השאלות הקשות לפני הבדיקה, אני אפילו ממליץ לך להכין טבלה עם שאלות רלוונטיות (יד, תאונות, ק"מ וכו') ולוודא את נכונותם מול המוכר. אמינות המוכר לפעמים יותר חשובה ממצב הרכב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

זה לקח שלמדתי... ראיתי את טבלת הבדיקות לרכב משומש שנעוצה בראש הפורום, אבל לא חשבתי שבאמת יהיה צורך להשתמש בה...

• תוכן חדש...