Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגיר הרובוטי שלה, אפשר לנהוג כמו על אוטומט רגיל בלי להעביר הילוכים? האם הטיפולים יקרים?

פורסם

למדת נהיגה על גיר ידני?

יצא לך לשבת במושב האחורי כשתלמיד אחר, שרק התחיל את לימודי הנהיגה שלו, נוהג?

הרגשת את העברות ההילוכים?

אז ככה בערך זה מרגיש.

אין תחליף לנסיעת מבחן במקרה הזה. אבל בגדול אם אתה מחפש רכב אוטומטי במובן המלא של המילה, חפש רכב אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב לא מומלץ רק בגלל שהוא רובוטי או לא מומלץ בכלל?

אין לי רישיון על ידני בכלל ולא מעוניין להעביר הילוכים.

פורסם

הרכב לא מומלץ למי שמעוניין לנהוג ברכב כמו ברכב אוטומטי רגיל. הוא צפוי להתאכזב מהפעולה הלא חלקה של הגיר הרובוטי. זה שלגיר הרובוטי יש מידי פעם בעיות אמינות, במיוחד בשנתונים הראשונים, זה כבר בעיה אחרת שהיא מעבר לעובדה שהגיר הרובוטי לא מתאים לכל אחד.

פורסם

תודה ובכל זאת, אם אני לא מעביר הילוכים ומשאיר את הגיר בהילוך ראשון זה מעביר לבד לגמרי? זה לא דופק את הגיר?

אהבתי ממש את הרכב.

פורסם

אם תשאיר את הגיר בהילוך ראשון ותיסע ככה כל הזמן - זה ידפוק גם את המנוע וגם את הגיר.

אם תשים את הגיר על מצב אוטומטי ותיסע ככה כל הזמן - זה לא ידפוק את המנוע או את הגיר.

ואני לא מבין איך אהבת את הרכב אם אף פעם לא נסעת בו. לך, תעשה נסיעת מבחן, נסה לנהוג עם הגיר הרובוטי. עדיין אוהב? מצויין, הרווחת רכב מצוין במחיר נמוך. לא אוהב? חפש רכב אחר.

פורסם

למה להסתבך ? לא חסרות פיאט פונטו (לא גרנדה) אוטומטיות משנתונים 2003-2006.

הגיר הרובוטי כפי שצביקה כתב,אינו מתאים לכל אחד וחוץ מזה,היו לו גם תקלות,שחלקן לא זול כלל לטיפול.אם תעשה חיפוש בנושא-תקלה בגיר רובוטי גרנדה פונטו/פיאט פנדה תמצא חומר רב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...